local-stats-pixel fb-conv-api

Joki par dažādām tēmām #53

198 1

IZLASI PIRMS LASI

Labdien ! Šodien gribu stādīt priekšā vēl vienu porciju ar bildēm un tekstiem, kuri kādam var likties smieklīgi.

Diemžēl filmas veidošana sadarbībā ar kinoteātris "OSKARS" un rituālo pakalpojumu sniedzēju "ORGĀNI" nācās pārtraukt dēļ tā kad galvenās lomas atveidotājam bija jābrauc pa vasaru pie babuškas uz laukiem. Sarunāt ar 36 gadu veco aktiera vecākiem neko neizdevās.

Filma tapa sadarbībā ar Indijas kinostudiju ar neizrunājamu nosaukuma (figurē skaņas AZŠĶĪ). Šis šedevrs vēstīja par diviem indiešu jauniešiem, kuri bez prāta iemīlējās viens otrā, apprecējās, piedzemdēja piecus bērnus, bet pēc tam uzzināja, ka patiesībā viņi ir brāļi. Filmas pamatā tika ņemta cita filma, kura savukārt ir balstīta uz viena džeka pohainajiem nakts murgiem kurus viņš piedzīvojis apmaldījies mežā. Žēl, jo tika ieguldīts tik daudz. Jau tika nopirkta biļete mikrītitim uz centru un tie viennozīmīgi izrādijās bezjēdzīgi investēti līdzekļi.

Šobrīd izstrādē ir daudzi projekti. Kuri noteikti pretendēs uz to lai pārstāvētu valsti Polijas kinofestivālā uz kurieni atbrauks tādas zvaigznes kā jebkurš randoms cilvēks un citi kurus viņi atvedīs līdzi. Viens no tādiem piemēriem ir filma par dārznieci, kura nespēj samierināties ar mīļākā kaplīša zaudējumu un kā šīs situācijas vienīgo risinājumu redz lobotomijas veikšanu kaimiņu kaķim.

Par vēl vienu labu piemēru var kalpot vēstījums erosadomozohitiskais romāns 0.7ņos sējumos par to kā vīrietis iemīlas saimnieciskā, gudrā, gādīgā sievietē gados, taču ar laiku kļūst skaidrs, ka viņa patiesībā ir nepilngadīga no heroīna atkarīga zēns-transvestīts slims ar bulīmiju.

Tāpat izlaižam arī vienreizējus klipus (katrs klips skatīts tikai vienu reizi). Piemēram: 1. Ivara Godmaņa fotogrāfiju kolāža grupas ABBA TEENS mūzikas pavadijumā. 2. Vienīgais Dzintara Čīčas klips uzlikts atkārtojumā, skanot Ozija Ozborna trekiem.

Ja jūs interesē šī projekti - rakstat. Izskatīšu pilnībā visus variantus kā jūs ātri varat pārskaitīt man naudu

BET ATCERIES !!!

Ir bijuši gadījumi, kad cilvēki mēģina krāpt. Nesen bija gadījums, kad cilvēki kurus es sastapu pazemes tunelī, mēģināja uzdoties par respektabliem Holivudas producentiem no LOS ANGELES FILMS CINEMA HOT INDUSTRIES BEN AFFLECK.CUM.SCAM, bet patiesībā izrādījās gopņiki-skolnieki no Maskavas foršstates. Man izdevās atmaskot viņus, taču tikai tad kad viss mans īpašums bija pārformēts uz viņu radiniekiem, bet brālēns tika pārdots verdzībā. Šoreiz paveicās

Starpcitu.... Ja patika raksts tad vari pārrakstīt visu savu īpašumu uz manīm. Sīkums, bet patīkami.

BRĪDINĀJUMS#1: Ļoti ceru, ka netiks aizskartas neviena jūtas saistītbā ar politiskiem, nacionāliem, reliģioziem vai kādiem citem uzskatiem. Tie ir joki un man vienalga, ja godīgi. Es uzskatu, ka dzīvē gandrīz par visu var pasmieties. Viss ir paštaisīts. Bilžu un vārdu kombinācijas ar mājienu uz humoru un lai kā man to negribētos atzīt, bet brīžiem bildēs var saskatīt satīras elementus (var neattiekties uz šo rakstu).

BRĪDINĀJUMS#2: ​Šī joki nav manis veidoti, taču ieguvu ekskluzīvas iespējas publicēt dažus no cita/u autora veidotajiem jokiem (ar atļauju). Raksta apakšā ir pievienota atsauce uz jauno blogu no kurienes tie ir ņemti. INFORMĀCIJA ADMINIEM: Ja rodas jautājumi sakarā ar rakstu zagšanu vai kopēšanu, tad blogā ir atrodams kontakts caur kuru var pārliecināties, ka saņēmu OFICIĀLU (:D) atļauju materiāla izvietošanai (zvēru pie svešu cilvēku dzīvības ka tā ir taisnība)

BRĪDINĀJUMS#3: Daži no apakšā norādītajiem rakstiem var saturēt un satur drukas kļūdas, bet diemžēl tās nav labojamas vai kā savādāk rediģējamas. To pamana lasītāji un atzīmē to komentāros, dažkārt diezgan asā veidā. Tāpēc lūdzu, lai netērētu lieki Jūsu laiku, pirms rakstīt negatīvu kometāru lūdzu pārbaudiet vai tas jau nav uzrakstīts. Iespējams to var noplusot. Ja jums tomēr rodas neapturama vēlme izteikt kritiku tad arī tā tiek pieņemta, it īpaši ja tā ir konstruktīva un pamatota. Protams arī pozitīvo momentu atzīmēsana nāks pat labu turpmāko rakstu kvalitātes uzlabošānai.

Joki 1 // Joki 2 // Joki 3 // Joki 4 // Interesanti fakti 1

Interesanti fakti 2 // Interesanti fakti 3 // Mīklas // gifi

Slimie ielas kautiņi un negadījumi 18+ // Redzes tests 5ās sekundēs

Slimie ielas kautiņi un negadījumi 18+ // Redzes tests 5ās sekundēs

Paldies par uzmanību un patīkamu lasīšanu/skatīšanos

198 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja nav grūti. Var man vēstulē iekopēt un aprakstīt gabalu kurš ir tik ļoti kļūdains (nopietni). Runa ir par stilistiskām, interpunkcijas vai ortogrāfijas kļūdām ? Komati vai vārdi ? Šoreiz man nelikās, ka tik ļoti kļūdains bet nu es neesmu speciālists tapēc gribētos uzzināt ko es tik ļoti daru nepareizi ! 

2 0 atbildēt

Pēdējais labs emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt