local-stats-pixel fb-conv-api

Joki par dažādām tēmām #49

416 3

Sveiki !!!

Šodienas ATKĀRTOTAIS (pēc daudziem pieprasījumiem, a konkrēti viena) koncerts būs veltīts mēģinājumiem jokot, kas kā zināms ne vienmēr izdodas. Kā jau var noprast pēc nosaukuma, šī rubrika ir veltīta randomiem jokiem par dažādām tēmām un lūgums pieļaut melnā humora esamību tajā.

BRĪDINĀJUMS#1: Ļoti ceru, ka netiks aizskartas neviena jūtas saistītbā ar politiskiem, nacionāliem, reliģioziem vai kādiem citem uzskatiem. Tie ir joki un man vienalga, ja godīgi. Es uzskatu, ka dzīvē gandrīz par visu var pasmieties. Viss ir paštaisīts. Bilžu un vārdu kombinācijas ar mājienu uz humoru un lai kā man to negribētos atzīt, bet brīžiem bildēs var saskatīt satīras elementus (var neattiekties uz šo rakstu).

BRĪDINĀJUMS#2: ​Šī joki nav manis veidoti, taču ieguvu ekskluzīvas iespējas publicēt dažus no cita/u autora veidotajiem jokiem (ar atļauju). Raksta apakšā ir pievienota atsauce uz jauno blogu no kurienes tie ir ņemti. INFORMĀCIJA ADMINIEM: Ja rodas jautājumi sakarā ar rakstu zagšanu vai kopēšanu, tad blogā ir atrodams kontakts caur kuru var pārliecināties, ka saņēmu OFICIĀLU (:D) atļauju materiāla izvietošanai (zvēru pie svešu cilvēku dzīvības ka tā ir taisnība)

BRĪDINĀJUMS#3: Daži no apakšā norādītajiem rakstiem var saturēt un satur drukas kļūdas, bet diemžēl tās nav labojamas vai kā savādāk rediģējamas. To pamana lasītāji un atzīmē to komentāros, dažkārt diezgan asā veidā. Tāpēc lūdzu, lai netērētu lieki Jūsu laiku, pirms rakstīt negatīvu kometāru lūdzu pārbaudiet vai tas jau nav uzrakstīts. Iespējams to var noplusot. Ja jums tomēr rodas neapturama vēlme izteikt kritiku tad arī tā tiek pieņemta, it īpaši ja tā ir konstruktīva un pamatota. Protams arī pozitīvo momentu atzīmēsana nāks pat labu turpmāko rakstu kvalitātes uzlabošānai.

Joki 1 // Joki 2 // Joki 3 // Interesanti fakti 1

Interesanti fakti 2 // Interesanti fakti 3 // Mīklas // gifi

Slimie ielas kautiņi un negadījumi 18+ // Redzes tests 5ās sekundēs

Slimie ielas kautiņi un negadījumi 18+ // Redzes tests 5ās sekundēs

Paldies par uzmanību un patīkamu lasīšanu/skatīšanos

416 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Nākamreiz pameklē dziļāk, visi šie ir gan dzirdēti, gan lasīti
4 0 atbildēt

Zvēru pie svešu cilvēku dzīvības emotion  ka ieliku plusu 

3 0 atbildēt

mums arī pilni ceļi ar šķidro asfaltu, jau vismaz nedēļu  emotion 

2 0 atbildēt

Var redzēt, ka esi dzimis dzejnieks kā es, tik neesi vēl to sevī atklājis!

1 0 atbildēt

Pedeja ze best, parejas ari ta neko emotion !

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt