local-stats-pixel fb-conv-api

Bagāta tīņa bildes instagramā.157

Zinu, ka ir bijuši visādi raksti par bagātiem tīņiem, bet par šo vēl it kā nekas nav minēts. Šis ir īpašs gadījums, kurš nu nenormāli lielas ar savu vecāku naudu, instagramā tiek publicētas bildes ar pārmetošiem tekstiem uz parastiem ļaudīm, kuri nevar atļāuties tādu greznību, u.tml izgājieni. Vārdu sakot šis 17 gadus vecais puika no San-Francisko ļoti daudz laika pavada sociālajos tīklos un publicē dažādas bildes @ instagram, domāju šis bildes jūs pārsteigs tā pat, kā viņa niks. -

« 1  2  3 »
656 8 157 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 157

0/2000

būtu labi redēt to ballonu ar tiām štukām emotion

0 0 atbildēt

ohhh mein god.. ja viņu piem. iesēdinātu cietumā,tad vinš butu visu cietumnieku su4ka..man tik smiekli nāk pa to,ka to vien vinš dara ,kā lidina naudu pa gaisu,rij un dzer uz papas rēķinu un lepojas ar sevīm pa to ..malacis ;)

0 0 atbildēt
Paskaties šos Instagram - @itslavishbitchisfake @itslavishbitchsoofake. Pirms cep rakstu par kautkādu biezo memmīti, pārbaudi kas par fruktu vins ir. peace (;
0 0 atbildēt

Te nekur Es neredzu pieradijumus ka tiesham vinsh ar savu lielo piki budams dzivo ka karalis... pirmais jau kas krit acis nekvalitativas bildes, diivaini ka biezais nevar atlauties uztaisit kvalitativas bildes, tapat neredzu vinja villu, kautvai vnk ekskluzivu dzivokli,  dolari tikpat labi var but kseroksa kopijas.

Parasti biezie neplaatas ar bildem kuras pilnas rokas naudas, tie paraadiis savu ekskluzivo villu/maaju/dziivokli, automashinu, savu atpuutu, izklaidi un kkaadas bildes kas taisitas fotostudija pie profesionaliem.

Visticamak shis aksts sanemis mantojumu un tas savas 10 shtukas varta pa rokam, noteres to un grauzis nagus, jo bus par daudz izplavis soc tiklos.

Jo ari kaa L4URO mineja - biezais, bet nevar lazeroperaciju acim uztaisit. 

Tada reakcija parasti ir cilvekiem, kuri negaiditi tikushi pie lielakas naudas un saslimushi ar zvaigznu slimibu.

0 0 atbildēt

lai pats nopelna to naudu,un tad izmētā. tikai vecākus izmanto.

0 0 atbildēt

Tas nav normāli.. Tas, ka viņš vēl apvaino trūcīgus cilvēkus, pārmet tiem, ka nav tik daudz naudas cik viņam. Kamēr viņš naudu piekarina pie baloniem un aizlidina tālajās zilajās, tikmēr citi skaita makā atlikušos centus. Es varu saderēt, ka to vien viņš dara, kā fotogrāfē to naudu un viņš pat neiet ārā draugu meklējumos.. Varbūt vienu dienu sapratīs, kā viņš ir rīkojies, bet nu jau viņš ir sevi pamatīgi apkaunojis.

Gan jau, ka tas viņam atmaksāsies ar sliktu.

0 0 atbildēt

Pretīgs cilvēks un tas pa visām malām spiežas laukā.šitādu pat mantkārības mākta nespētu apprecēt.Tā vīzdegunība un izrādīšanās viņu padara neciešamu.Ciest envaru tādus mākoņu stumdītājus.Viņam varbūt ir nauda,bet sirdī viņš ir pliks un nabags.

0 0 atbildēt

Es nopirku nazi pa 20$ kas man palidzes skaitit tavus simtniekus! 

0 0 atbildēt

man viņu ir žēl, jo parastie ļaudis ar naudu spēj izdarīt daudz interesantāku izklaidi. cerams, ka viņš zin ko nozīmē jūraa

0 0 atbildēt

pfffffffffffff..lai lidina naudu...kadam vrbuut paveiksies to dabuut ....

0 0 atbildēt

vecāki vairs naudu nedos,tad viņam būs kirdrik

0 0 atbildēt

Vismaz kāds ir atradis sev nodarbi atšķirībā no manis. Man prieks! 

1 1 atbildēt

Pirmais ispaids ir, ka šis čalis ir garlaicīgs. Nauda, nauda . . . neviena drauga . . .

Var būt miljoni, bet ja tev nav pat viena patiesa drauga, tad tukša vieta vien viņš ir! :)

0 0 atbildēt

slinkums  ..

0 0 atbildēt

8. bildē tik normāli izskatās.

0 0 atbildēt

m''

 

 

 

Viņš ir Fake..emotion

 

pilna google ar to akstu un neapgazamiem faktiem :D

0 0 atbildēt

emotion nu baigā škrobe, vai ne ..

0 0 atbildēt

Naudas pa pilno, BET NEKĀDAS IZDOMAS kā to tērēt, neredzu skaistu zemju, kūrortu bildes, neviena drauga, draudzenes, vecāki visu laiku prom, jo pelna miljonus. Hobiju izņemot naudas skaitīšanas filmēšanu un instagramošanu izskatās, ka nav. Man viņa ir žēl.

0 0 atbildēt

9. nokrīti pie manis :D

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »