local-stats-pixel fb-conv-api

Bagāta tīņa bildes instagramā.157

Zinu, ka ir bijuši visādi raksti par bagātiem tīņiem, bet par šo vēl it kā nekas nav minēts. Šis ir īpašs gadījums, kurš nu nenormāli lielas ar savu vecāku naudu, instagramā tiek publicētas bildes ar pārmetošiem tekstiem uz parastiem ļaudīm, kuri nevar atļāuties tādu greznību, u.tml izgājieni. Vārdu sakot šis 17 gadus vecais puika no San-Francisko ļoti daudz laika pavada sociālajos tīklos un publicē dažādas bildes @ instagram, domāju šis bildes jūs pārsteigs tā pat, kā viņa niks. -

« 1  2  3 »
656 8 157 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 157

0/2000

Pilni spoki ar skaudību, žēl skatīties. Nevarat priecāties arī par kādu? Un ka jūs lielie gudrinieki zinat ka viņam nav labu draugu? emotion +

2 1 atbildēt

Kamēr viņš Forever Alonojas ar naudu, viņš ir nabags. Bet citi ir bagāti ar saviem draugiem, ģimeni un mīlestību.

1 0 atbildēt

Būtu jau jauki, ja uz mana balkona piezemētos tā nauda, ko viņš ar baloniem pa vējam.. emotion emotion

1 0 atbildēt

palasat viņa instagramā komentārus,ko viņš rakstījis pie bildēm,pretīgs čalis.

1 0 atbildēt

pastulbs zhiidelis.

1 0 atbildēt

Tik daudz nauda, bet izskatās, ka vietējais Sergejs no blakus sētas, kas nopircis bikses tirgū, ar fake Luis Vouton simboliku un visiem tagad lielās. 

1 0 atbildēt

Izskatās,ka puikam nav draugu :) nauda ir viņa vienīgais veids kā izcelties

1 0 atbildēt

Bagāts...bet nemīlēts....emotion

1 0 atbildēt

vajadzeja sho araby iegast par bostonas spridzinashanu :D just saying

1 0 atbildēt

m''

 

 

 

Viņš ir Fake..emotion

 

pilna google ar to akstu un neapgazamiem faktiem :D

0 0 atbildēt

emotion nu baigā škrobe, vai ne ..

0 0 atbildēt

lai pats nopelna to naudu,un tad izmētā. tikai vecākus izmanto.

0 0 atbildēt

Te nekur Es neredzu pieradijumus ka tiesham vinsh ar savu lielo piki budams dzivo ka karalis... pirmais jau kas krit acis nekvalitativas bildes, diivaini ka biezais nevar atlauties uztaisit kvalitativas bildes, tapat neredzu vinja villu, kautvai vnk ekskluzivu dzivokli,  dolari tikpat labi var but kseroksa kopijas.

Parasti biezie neplaatas ar bildem kuras pilnas rokas naudas, tie paraadiis savu ekskluzivo villu/maaju/dziivokli, automashinu, savu atpuutu, izklaidi un kkaadas bildes kas taisitas fotostudija pie profesionaliem.

Visticamak shis aksts sanemis mantojumu un tas savas 10 shtukas varta pa rokam, noteres to un grauzis nagus, jo bus par daudz izplavis soc tiklos.

Jo ari kaa L4URO mineja - biezais, bet nevar lazeroperaciju acim uztaisit. 

Tada reakcija parasti ir cilvekiem, kuri negaiditi tikushi pie lielakas naudas un saslimushi ar zvaigznu slimibu.

0 0 atbildēt
Paskaties šos Instagram - @itslavishbitchisfake @itslavishbitchsoofake. Pirms cep rakstu par kautkādu biezo memmīti, pārbaudi kas par fruktu vins ir. peace (;
0 0 atbildēt

ohhh mein god.. ja viņu piem. iesēdinātu cietumā,tad vinš butu visu cietumnieku su4ka..man tik smiekli nāk pa to,ka to vien vinš dara ,kā lidina naudu pa gaisu,rij un dzer uz papas rēķinu un lepojas ar sevīm pa to ..malacis ;)

0 0 atbildēt

Naudas pa pilno, BET NEKĀDAS IZDOMAS kā to tērēt, neredzu skaistu zemju, kūrortu bildes, neviena drauga, draudzenes, vecāki visu laiku prom, jo pelna miljonus. Hobiju izņemot naudas skaitīšanas filmēšanu un instagramošanu izskatās, ka nav. Man viņa ir žēl.

0 0 atbildēt

tiri normals calis vizmaz vins ziedo ari taka daz labs redz tev no gaisa nokrit paris pakas un nodoklis nav jamaksa kas vel var but labak :D

0 0 atbildēt

LoL! Naundas daudz, bet ta pat LUZERS!

0 0 atbildēt

Drop dead...

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »