Baigi praktiskie un reāli piestāv.
Jūsu pašsajūtas labad spaini nerādīsim. Tur nonāk viss, kas netika apēsts. Savukārt, kur tas nonāk pēc tam... varbūt labāk nezināt.
Baigi praktiskie un reāli piestāv.
Jūsu pašsajūtas labad spaini nerādīsim. Tur nonāk viss, kas netika apēsts. Savukārt, kur tas nonāk pēc tam... varbūt labāk nezināt.
Mazas, mīļas saujas izmēra porcijas.
Kad tev ēdnīcā jautā: "Mērci vajag?", tas nozīmē: "Šķidrumu, kas sastāv no miltiem un ūdens, ēdīsi?"
Zināms, ka īstu ēdnīcu gribēdams nevarēsi uztaisīt vienkārši no zila gaisa. Tai ir nepieciešama tā īpašā lietu kombinācija, kura var rasties tikai un vienīgi dabiskā veidā.
Ja vien ēdnīcā nav pavāre ar pagājušā gadsimta vidus prasmēm un izpratni par to kas ir garšīgi un kas nav, tad ēdnīca ir ideālākā vieta kur kārtīgi paēst pa lēto pēc formulas: pervij, vtoroy i kompot.
Pārsvarā ēdieni tādās vietās garšo pat labāk nekā izsmalcinātie restorānu ēdieni, kur liek klāt pa gramam no visa kā un nosauc to ekskluzīvā vārdā, ko pavada tikpat ekskluzīva cena. Gadās, ka tas viss garšo pat dīvaini. Cik esmu bijusi ēdnīcās/kafejnīcās/bistro un restorānos, tik esmu secinājusi, ka ārpus mājas visgaršīgāk gatavo Cēsīs CATA ēdnīcā. Cenas pat ļoti demokrātiskas. Trīs cilvēki var pielikt māgu +/- pa 10 eur kopā.
Tagad vienmēr zināšu, kur varēšu atkal kārtīgi paēst pa kapeikām, pēc skolas beigšanas...
Ēstuvas kārtīgiem darba cilvēkiem! Un vēl no graņonkas kādu frontes stogramu,tad diena izdevusies