Ja tiek ceptas uz vietas, tad vispār labi.
Attēlā redzamās bulciņas nopērkamas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas ēdnīcā.
Natālijas Draudziņas vidusskolas ēdnīcā ir ļoti garšīgas smalkmaizītes!
Ja tiek ceptas uz vietas, tad vispār labi.
Attēlā redzamās bulciņas nopērkamas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas ēdnīcā.
Natālijas Draudziņas vidusskolas ēdnīcā ir ļoti garšīgas smalkmaizītes!
Nevaram iedomāties nevienu ticamu iemeslu, kādēļ īstā ēdnīcā varētu nebūt nopērkama kotlete. Jābūt!
Jo nu patiešām - kur tādas vēl šodien ražo?
Ar dažiem eksemplāriem varētu pat kādreiz savainoties!
Eglīte no kosmētikas vatītēm ēdnīcā Pērses ielā.
Reāls padomju laiku artefakts.
Kura tiek vārīta lielā katlā.
Tā ir lieta, kuru var dabūt tikai divās vietās - mājās un ēdnīcā.
Ja vien ēdnīcā nav pavāre ar pagājušā gadsimta vidus prasmēm un izpratni par to kas ir garšīgi un kas nav, tad ēdnīca ir ideālākā vieta kur kārtīgi paēst pa lēto pēc formulas: pervij, vtoroy i kompot.
Pārsvarā ēdieni tādās vietās garšo pat labāk nekā izsmalcinātie restorānu ēdieni, kur liek klāt pa gramam no visa kā un nosauc to ekskluzīvā vārdā, ko pavada tikpat ekskluzīva cena. Gadās, ka tas viss garšo pat dīvaini. Cik esmu bijusi ēdnīcās/kafejnīcās/bistro un restorānos, tik esmu secinājusi, ka ārpus mājas visgaršīgāk gatavo Cēsīs CATA ēdnīcā. Cenas pat ļoti demokrātiskas. Trīs cilvēki var pielikt māgu +/- pa 10 eur kopā.
Tagad vienmēr zināšu, kur varēšu atkal kārtīgi paēst pa kapeikām, pēc skolas beigšanas...
Ēstuvas kārtīgiem darba cilvēkiem! Un vēl no graņonkas kādu frontes stogramu,tad diena izdevusies