local-stats-pixel fb-conv-api

Vajag jūsu palīdzību ar CSN!79

665 4

Čiu ciu!

Tātad pirmdienas naktī uz otrdienu kamēr īpašnieks gulēja ap plkst 03.00(pēc mājas kaimiņu teiktā kad ir dzirdējis lielu blīkšķi) ir noticis ceļu satiksmes negadījums - iespējams sudraba krāsas opel, pēc notikuma vieta atrastajām atlūzam, kura vadītājs drošvien visticamak ir bijis alkahola reibumā ir nesies ar vairak ka atļauto ātrumu un ietriecies melnas krasas volvo un sarkanas krāsas ford ka arī aizķēris ir turpat esošo stabu. Vainīgais/-ie ir izkāpuši un notikumu vietu uz ātro savākuši un aizlaidušies!

Ap plkst. 06.30 īpašnieks izgaja no turpat esošās mājas lai brauktu uz darbu un aina pavērās ļoti nepatīkama! Automašīna volvo kura pirkta ar mīlestību pavisam nesen - Janvārī, kas ir 2 menešus atpakaļ ir pagalam saskādēta, tā nu pirmais ir zvans uz policiju -

Policijas dispičeris noskaidrojot ka uz vietas nav noķerts vainīgais esot teicis kad neesot pamata izbraukt jo nav zināms vainīgais auto un tā nummurs un viņi nav spējīgi palīdzet un klausuli rupji nolicis... Ta nu zvans nr.4 un beidzot ir izdevies izsaukt uz negadījuma vietu ekipāzu! Ekipāža atbraukusi reģistrejuši šo CSN uz atvadām teikusi 'Ka ļoti maza iespēja ir atrast vainīgo un ka ja gribat atrast tad lai paši meklējot un lai uz viņiem necerot.'

Tā nu no rīta ir izbraukāts viss rajons apmēram 5km attalumā visos virzienos ar cerībam ieraudzīt vainīgo auto, bet bez panākumiem jo arī policisti teikuši kad varbūt no blakus esošā purvciema ir bijuši! Prasu jūsu cilvēku palīdzību šeit un arī radio jo cilvēku kopīgumam ir spēks!

Sarkanā auto īpašniekam bija iegadāts KASKO, bet jauniegādatajam volvo īpašnieks vēl KASKO nav paspējis iegādaties un tapēc skāde ir loti liela topošajai jaunajai ģimenei.

Tapēc es lūdzu jums spocēni palīdzēt nelaimē nonākušam tautiešiem jo gaidāms ģimenē ir pieaugums un šāds ļoti liels caurums jaunajai gimenei ir ļoti liels nelaimes gadījums. Zinu, jo šie cilvēki man ir tuvi!

Varbūt kāds savā rajonā ir redzējis vainīgo opel markas auto spriežot pēc sasistajiem auto un negadījuma vietas tam noteikti ir jabūt ļoti cietušam un tas iespējams ir sudraba krāsas un varbūt pat ir cietuši cilvēki kuri bijusi šajā masīnā!

Notikuma vietas karte: http://g.co/maps/yjryr

NEESIET LŪDZU KŪTRI UN PALĪDZIET! JA IR KĀDA ZIŅA UN PAT ZINAT KUR ATRODAS ŠĪ AVĀRIJAS IZRAISĪTA AUTOMASĪNA TAD LŪDZU PM MAN KUR IEDOŠU VISU VAJADZĪGO INFORMĀCIJU LAI SAKONTAKTĒTU MAŠĪNAS ĪPAŠNIEKU LAI VARĒTU KOPĀ AR POLICIJU ŠO LIETU ATRISINĀT!

-------------------

Anonimitāte 100% garantēta, un lūdzu ietvītojat šo rakstu un iesakat savos draugos lai varbūt kāds pamanītu un palīdzetu jaunajai gimenei!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
665 4 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

Es jau neko daudz par to nezinu, bet pēc tādiem bojājumiem opelim nekur ļoti tālu nevajadzētu tikt, jo radiators noteikti ir pušu un tad jau pārējais ir skaidrs. Ka tik nestāv kādā pagalmā, vai garazā.

0 0 atbildēt

Vēlu veiksmi ar meklēšanu un ja es atradīšu kādu sašķambātu sudraba opeli es meiģināšu uzreizi par to ziņot jums.

0 0 atbildēt

Bāc .. :/

0 0 atbildēt

vins ir skaidris opels izdupseja voļvu

1 1 atbildēt

nesezu seit biezi nemakunosutit vetuli :D iespejam zinukas ir tie uzrakti man

0 0 atbildēt

paskaties pa laikam so adresi http://www.ss.lv/lv/transport/other/transport-with-defects-or-after-crash/filter/photo/

kautgan neticas ka var but tik stulbs cilveks lai liktu ss'ā nozieguma iesaistito mašiinu, bet nu visaadi gadaas...

un tie, kuri saka, ka volvo ir vedams uz tolmetu, utml.  ,pilnigi nav tasniba!  pats savam acim esu redzejis , kaa atjauno mashiinu kurai priekša (!) tika samīcīta pa 50 % . Tika atjaunota, un veel tagad ripo bez problemam,  un nevar just ka vinja kadreiz vispar bijusi sista. Tākā šī mašīnīte veel ir labojama. Veiksmi!

0 0 atbildēt

tādiem kretīniem pirkstus aplauzt

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ev tev roka caurums  vai ari man jabeidz est roltoniemotion

1 2 atbildēt
Zin avatarsZin

Njaa, volvikjis visticamāk vairs nav labojams, ja mashinas geometrija sachakareeta, ok ir, bet nav taa veerts...

Vairāk man interesē, kā tas opelis ir pēctam ticis uz priekšu, jo izskatās pēc pamatīga belziena un veci opeļi nav tās izturīgākās mašīnas, ja salīdzina kvai ar volvo

0 1 atbildēt

esmu ļoti ziņkārīga un pastulba, kāpēc mašīnām vnm cenzē numurzīmes?

3 7 atbildēt

ak Dievs,Mesija pie mums ir ieradies.

Volvo īpašnieks nākošreiz zinās,ka jānopērk apdrošināšna!!

2 9 atbildēt

Pērku diskus!!!emotion

Ja tirgojas tad uz pm

3 11 atbildēt
« 1  2  3 »