local-stats-pixel fb-conv-api

Vajag jūsu palīdzību ar CSN!79

665 4

Čiu ciu!

Tātad pirmdienas naktī uz otrdienu kamēr īpašnieks gulēja ap plkst 03.00(pēc mājas kaimiņu teiktā kad ir dzirdējis lielu blīkšķi) ir noticis ceļu satiksmes negadījums - iespējams sudraba krāsas opel, pēc notikuma vieta atrastajām atlūzam, kura vadītājs drošvien visticamak ir bijis alkahola reibumā ir nesies ar vairak ka atļauto ātrumu un ietriecies melnas krasas volvo un sarkanas krāsas ford ka arī aizķēris ir turpat esošo stabu. Vainīgais/-ie ir izkāpuši un notikumu vietu uz ātro savākuši un aizlaidušies!

Ap plkst. 06.30 īpašnieks izgaja no turpat esošās mājas lai brauktu uz darbu un aina pavērās ļoti nepatīkama! Automašīna volvo kura pirkta ar mīlestību pavisam nesen - Janvārī, kas ir 2 menešus atpakaļ ir pagalam saskādēta, tā nu pirmais ir zvans uz policiju -

Policijas dispičeris noskaidrojot ka uz vietas nav noķerts vainīgais esot teicis kad neesot pamata izbraukt jo nav zināms vainīgais auto un tā nummurs un viņi nav spējīgi palīdzet un klausuli rupji nolicis... Ta nu zvans nr.4 un beidzot ir izdevies izsaukt uz negadījuma vietu ekipāzu! Ekipāža atbraukusi reģistrejuši šo CSN uz atvadām teikusi 'Ka ļoti maza iespēja ir atrast vainīgo un ka ja gribat atrast tad lai paši meklējot un lai uz viņiem necerot.'

Tā nu no rīta ir izbraukāts viss rajons apmēram 5km attalumā visos virzienos ar cerībam ieraudzīt vainīgo auto, bet bez panākumiem jo arī policisti teikuši kad varbūt no blakus esošā purvciema ir bijuši! Prasu jūsu cilvēku palīdzību šeit un arī radio jo cilvēku kopīgumam ir spēks!

Sarkanā auto īpašniekam bija iegadāts KASKO, bet jauniegādatajam volvo īpašnieks vēl KASKO nav paspējis iegādaties un tapēc skāde ir loti liela topošajai jaunajai ģimenei.

Tapēc es lūdzu jums spocēni palīdzēt nelaimē nonākušam tautiešiem jo gaidāms ģimenē ir pieaugums un šāds ļoti liels caurums jaunajai gimenei ir ļoti liels nelaimes gadījums. Zinu, jo šie cilvēki man ir tuvi!

Varbūt kāds savā rajonā ir redzējis vainīgo opel markas auto spriežot pēc sasistajiem auto un negadījuma vietas tam noteikti ir jabūt ļoti cietušam un tas iespējams ir sudraba krāsas un varbūt pat ir cietuši cilvēki kuri bijusi šajā masīnā!

Notikuma vietas karte: http://g.co/maps/yjryr

NEESIET LŪDZU KŪTRI UN PALĪDZIET! JA IR KĀDA ZIŅA UN PAT ZINAT KUR ATRODAS ŠĪ AVĀRIJAS IZRAISĪTA AUTOMASĪNA TAD LŪDZU PM MAN KUR IEDOŠU VISU VAJADZĪGO INFORMĀCIJU LAI SAKONTAKTĒTU MAŠĪNAS ĪPAŠNIEKU LAI VARĒTU KOPĀ AR POLICIJU ŠO LIETU ATRISINĀT!

-------------------

Anonimitāte 100% garantēta, un lūdzu ietvītojat šo rakstu un iesakat savos draugos lai varbūt kāds pamanītu un palīdzetu jaunajai gimenei!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
665 4 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

lai izdodas, bet ... maz variantu.

man pāris gadus atpakaļ bija līdzīgs gadījums kad diezgan traki saskādēja manu tajā laikā tik ļoti mīļo BMW.  Stāvvietā ienesās labajā spārnā ....izsita ratu no vietas, disks lupatās... utt...

bet man paveicās - tas gailis bija tādā pālī ka nepamanīja ka nummurs viņam ir nokritis. - tad nu pēc tā es dabūju OCTA. bet tā .... MENTI NEDARĪJA PILNĪGI NEKO! NAV PAMATA IEROSINĀT LIETU.

1 0 atbildēt

Volvo vaig tiasnot uz robotu  savadaka tur nekaa.  itkaa auto vel glabjams  tik  summa tu rarii bus pieklajiga.  Apskaties via katurk uapkart nav kamers  savadaak  nekadi nepeiradisi.   aa vel iemt aci  ss.lv  auto ardefektiem  kas tur tads jaunaaks no opeliem  ir .  ar totali nobliestu labo pusi.  vel ari butu verts painterseties traumu punktos kas tajos datumos  ir  ievests  epc avarijas. uz tas plasamas gabal pamegini samepkleet opel OE nummuru  tas varetu sastavet  no kadiem  7-9 ciapriem  pec ta koda tu vari noskaidrot kas ta pa detalu un uz kadu opeli  nak  tas sasaurinas meklejumus

1 0 atbildēt

Šitādus mergļis nošaut kas aizlaižas

1 0 atbildēt

Vēlu veiksmi meklēšanā un ceru kad tu viņu atradīsi

1 0 atbildēt

var redzēt, ka trieciens ir bijis spēcīgs, bet laikam vēl vainīgais spējis aizbraukt. viss drīzāk, ja vainīgais nav muļķis, tad stāv kkur garāžā vai sen aiztransportēt tālu prom. ;) vienīgais reālais varinats ir iztirgot pa detāļām volvo un pirkt jaunu. Kā jau daudzi minējā, ja atradīs, tad arī neko dižu nepierādīsi... vienīgais nospēlēt uz cilvēka vājību un paša atzīšanos, savādāk, neko. Skumji, bet patiesība. 

1 0 atbildēt

Kur ir tagad video ar chali kurs visu laiku bljautu, Kaa tu to OPELI es nolocijis.

bet maz ticam ka atradisi, jo masina noteikt tagad ir kada garaza, vai pazistamo serveris, kur jau labojas, vai vispar shrota :(

1 0 atbildēt

Skumji, volvo neizskatās vairs labojams..! 

2 1 atbildēt

Apbraukā tuvējos servisus gan jau kkur sēž! Bet visticamāk noslēpts kādā garāžā vai vārtrūmē. Vai tad policija meklēšanu neuzsāka? 

1 0 atbildēt

Mērgļi kkādi. njā diemžēl varu tevi atbalstīt tikai garīgi :(

1 0 atbildēt

to tak var izpulēt ;)

 

nu lab joki pie malas...vaiksmi meklēšanā ;)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

tādiem kretīniem pirkstus aplauzt

0 0 atbildēt

paskaties pa laikam so adresi http://www.ss.lv/lv/transport/other/transport-with-defects-or-after-crash/filter/photo/

kautgan neticas ka var but tik stulbs cilveks lai liktu ss'ā nozieguma iesaistito mašiinu, bet nu visaadi gadaas...

un tie, kuri saka, ka volvo ir vedams uz tolmetu, utml.  ,pilnigi nav tasniba!  pats savam acim esu redzejis , kaa atjauno mashiinu kurai priekša (!) tika samīcīta pa 50 % . Tika atjaunota, un veel tagad ripo bez problemam,  un nevar just ka vinja kadreiz vispar bijusi sista. Tākā šī mašīnīte veel ir labojama. Veiksmi!

0 0 atbildēt

vins ir skaidris opels izdupseja voļvu

1 1 atbildēt

Nesen pasham ta bija atgadijies, taču vainigais bija palicis notikuma vieta un kad biju ieradies vinsh jau bija izsaucis policiju... un beigas vina apdrosinataji sedza visu mashinas remontu...

0 0 atbildēt

Domāju, ka tas opelis ir nolikts garāžā vai gaida savu sagriešanas stundu btw, ja redzēsu došu ziņu.

0 0 atbildēt

Gan jau jaunieši no 25. vidusskolas sadomāja papriecāties un driftā paņēma to līkumu un ieskrēja iekšā, tgd nāk galvā viens opels, bet nez vai tas būtu viņš, viņš itkā mierīgs un kārtīgs braucējs!

0 0 atbildēt

A ja ir kasko un nav vainīgā, kā tad tas kvalificējas ? Pats vainīgs un apdrošināšana dārgāka ? 

0 0 atbildēt

Mjā vovlo pat kasko vairs nepalīdzētu jo viņam pat rāmis salocīt autiņs ir vedams uz lūžņiem vai arī tirgojams pa daļām ja kas dzīvoju purvciemā ja redzēšu kādu opel ar sasistu purnu ganjau uzrakstīšu :) 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »