local-stats-pixel fb-conv-api

Vajag jūsu palīdzību ar CSN!79

665 4

Čiu ciu!

Tātad pirmdienas naktī uz otrdienu kamēr īpašnieks gulēja ap plkst 03.00(pēc mājas kaimiņu teiktā kad ir dzirdējis lielu blīkšķi) ir noticis ceļu satiksmes negadījums - iespējams sudraba krāsas opel, pēc notikuma vieta atrastajām atlūzam, kura vadītājs drošvien visticamak ir bijis alkahola reibumā ir nesies ar vairak ka atļauto ātrumu un ietriecies melnas krasas volvo un sarkanas krāsas ford ka arī aizķēris ir turpat esošo stabu. Vainīgais/-ie ir izkāpuši un notikumu vietu uz ātro savākuši un aizlaidušies!

Ap plkst. 06.30 īpašnieks izgaja no turpat esošās mājas lai brauktu uz darbu un aina pavērās ļoti nepatīkama! Automašīna volvo kura pirkta ar mīlestību pavisam nesen - Janvārī, kas ir 2 menešus atpakaļ ir pagalam saskādēta, tā nu pirmais ir zvans uz policiju -

Policijas dispičeris noskaidrojot ka uz vietas nav noķerts vainīgais esot teicis kad neesot pamata izbraukt jo nav zināms vainīgais auto un tā nummurs un viņi nav spējīgi palīdzet un klausuli rupji nolicis... Ta nu zvans nr.4 un beidzot ir izdevies izsaukt uz negadījuma vietu ekipāzu! Ekipāža atbraukusi reģistrejuši šo CSN uz atvadām teikusi 'Ka ļoti maza iespēja ir atrast vainīgo un ka ja gribat atrast tad lai paši meklējot un lai uz viņiem necerot.'

Tā nu no rīta ir izbraukāts viss rajons apmēram 5km attalumā visos virzienos ar cerībam ieraudzīt vainīgo auto, bet bez panākumiem jo arī policisti teikuši kad varbūt no blakus esošā purvciema ir bijuši! Prasu jūsu cilvēku palīdzību šeit un arī radio jo cilvēku kopīgumam ir spēks!

Sarkanā auto īpašniekam bija iegadāts KASKO, bet jauniegādatajam volvo īpašnieks vēl KASKO nav paspējis iegādaties un tapēc skāde ir loti liela topošajai jaunajai ģimenei.

Tapēc es lūdzu jums spocēni palīdzēt nelaimē nonākušam tautiešiem jo gaidāms ģimenē ir pieaugums un šāds ļoti liels caurums jaunajai gimenei ir ļoti liels nelaimes gadījums. Zinu, jo šie cilvēki man ir tuvi!

Varbūt kāds savā rajonā ir redzējis vainīgo opel markas auto spriežot pēc sasistajiem auto un negadījuma vietas tam noteikti ir jabūt ļoti cietušam un tas iespējams ir sudraba krāsas un varbūt pat ir cietuši cilvēki kuri bijusi šajā masīnā!

Notikuma vietas karte: http://g.co/maps/yjryr

NEESIET LŪDZU KŪTRI UN PALĪDZIET! JA IR KĀDA ZIŅA UN PAT ZINAT KUR ATRODAS ŠĪ AVĀRIJAS IZRAISĪTA AUTOMASĪNA TAD LŪDZU PM MAN KUR IEDOŠU VISU VAJADZĪGO INFORMĀCIJU LAI SAKONTAKTĒTU MAŠĪNAS ĪPAŠNIEKU LAI VARĒTU KOPĀ AR POLICIJU ŠO LIETU ATRISINĀT!

-------------------

Anonimitāte 100% garantēta, un lūdzu ietvītojat šo rakstu un iesakat savos draugos lai varbūt kāds pamanītu un palīdzetu jaunajai gimenei!

665 4 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Vēlu veiksmi vainīgā atrašanā...

65 0 atbildēt

pastaiga pa rajonu paskaties vai kaadai majai nav kameras.

50 0 atbildēt

Kaut to mērgli ātrāk atrastu!emotion

32 1 atbildēt

Pec kartes spriezot, tur netalu uz stura ir autostavvieta. Visdrizakais ka tur ir kadas vidionoverosanas kameras, butu labi ja vinas redzetu so tragisko notikumu. Vel ir iespeja ka pie kadas blakusesosas majas ir kada kamera, vai kadam autinam ir videoregistrators. Iespejams ka jus atradisiet kadu video vai attelu, kur ir redzams vainigais. Jo cik zinu tad ja jus pat atradisiet to opeliti, tad bus diezgan pagruti pieradit ka tik tiesam tas bija vins un ka tik tiesam ir vainigs ipasnieks. Velu veiksmi. Ceru ka atradisiet vainigos.

30 0 atbildēt

Vēlu veiksmi atrast, lai gan pat atradīsi, tur nekādu ieguvumu nebūs, ne tāds dzērājs tur samaksāt spēs ne tur to mašīnu vairs salabot... Ja v70 jumts ir šķībs, tad droši vien apakšā rāmis ar ir salocīts. Var pamēģināt tagad pabraukt uz šmerli tur ir volvo šrots un jaunmārupē ir šrots paskatīties varbūt šie savāks un būs kā iemaksa jaunam auto... 

17 4 atbildēt

emm iesaku apkaartee apskatiities kur kkur ir kameras, 100% kkur pie kaada veikala vai kkur ir jaabuut un kaads to ir redzeejis, bet tas jaameklee aatri, jo ieraxti parasti dzeeshas peec kada laika. :( lai veicas makleeshanaa ;)

13 0 atbildēt
nWo avatarsnWo

mīnusu ielika opel vadītājs. :D

15 4 atbildēt

Spriežot pec detaļas numura otrajā bildē un http://opeloem.com/ tādas plastmasas nāca Opel Sintra (http://opeloem.com/oem-parts/10276630.html) Bet kautkā neticās, ka kāds ar tādu auto būtu tā nesies.

13 3 atbildēt

Apjautājies tuvākajos autoservisos! Varbūt tas opelis kkur stāv, atstāts uz remontu. Ar tādu sadauzītu diezvai braukās.

7 0 atbildēt

Spriežot pēc mentu reakcijas, vainīga policijas automašīna.

5 0 atbildēt

Pa 2 mēnešiem jau Kasko gan var iegādāties, it īpaši ja mašīna ielas malā pa naktīm jātur

4 0 atbildēt

Ņemot vērā, kā Volvo ir iemīcīts, ir bijis riktīgs pisaks... Vai Opelis izdzīvoja - hrenzin...

3 0 atbildēt

Pec detaļas nummura ir noskaidrots ka autiņs itkā ir bijis Opel sintra (1997-1999)

http://opeloem.com/oem-parts/10276630.html

Varbū kādam noder info ieraugot

3 0 atbildēt

3.labas līnijas rokai.. dzīvē būs tikai 3 nopietnas attiecības!!

4 1 atbildēt

Vēlu veiksmi atrast vainīgo. Šitādus urodus nošaut. Un fuj policistiem. Ļoti slikta attieksme no viņu puses.

2 0 atbildēt

vainīgā auto tagad visticamāk atrodas jau tolmetā emotion

bet vispār bez jokiem, šādus mērgļus neciešu. Ja esi vīrs lai brauktu - esi vīrs lai atbildētu par sekām.

Pašai arī bija gadījums, kad kaimiņš iebuktēja auto, bet godprātīgi atnāca to pateikt un visus zaudējumus nosedza. Cilvēks ar sirdsapziņu.

2 0 atbildēt

Tas nu gan i' smuk' nolocits!

1 0 atbildēt

Volvo vaig tiasnot uz robotu  savadaka tur nekaa.  itkaa auto vel glabjams  tik  summa tu rarii bus pieklajiga.  Apskaties via katurk uapkart nav kamers  savadaak  nekadi nepeiradisi.   aa vel iemt aci  ss.lv  auto ardefektiem  kas tur tads jaunaaks no opeliem  ir .  ar totali nobliestu labo pusi.  vel ari butu verts painterseties traumu punktos kas tajos datumos  ir  ievests  epc avarijas. uz tas plasamas gabal pamegini samepkleet opel OE nummuru  tas varetu sastavet  no kadiem  7-9 ciapriem  pec ta koda tu vari noskaidrot kas ta pa detalu un uz kadu opeli  nak  tas sasaurinas meklejumus

1 0 atbildēt

Šitādus mergļis nošaut kas aizlaižas

1 0 atbildēt

lai izdodas, bet ... maz variantu.

man pāris gadus atpakaļ bija līdzīgs gadījums kad diezgan traki saskādēja manu tajā laikā tik ļoti mīļo BMW.  Stāvvietā ienesās labajā spārnā ....izsita ratu no vietas, disks lupatās... utt...

bet man paveicās - tas gailis bija tādā pālī ka nepamanīja ka nummurs viņam ir nokritis. - tad nu pēc tā es dabūju OCTA. bet tā .... MENTI NEDARĪJA PILNĪGI NEKO! NAV PAMATA IEROSINĀT LIETU.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »