local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa.... Mersītis, IV daļa.41

Dārgie draugi, nevajag ieciklēties uz to vai tas ir rentabli vai nav, es savādāk lietas uztveru, izpalīdzēt draugiem ir svēta lieta un ne viss ir naudā uzreiz jāpārrēķina. Paruna māca : labāk simts draugu nekā simts latu. Ko gan darītu cilvēks ar šo Mersīti, ja es neuzņemtos to nedaudz kārtībā savest, tā arī aplupis braukātu līdz šrots to pieņemtu ?! Tā ka lūdzu nečakarējiet man prātu par tēmu : vai tas atmaksājas ? Rakstu taisu lai parādītu kādi zari var gadīties, kā saka, nedaudz rūsējušam autiņam, lai cilvēki zin ar ko rēķināties, lai ir informēti ar ko var nākties saskarties un laicīgi atrast sev izdevīgāko variantu vai ir vērts taisīt vai nav.

Galvenajos vilcienos autiņš atjaukts, turpināšu darbību...Darba fronte paplašinājās nereālā apjomā, bet grozies kā gribi, sirdsapziņa neļauj visam uzspļaut un pievērt acis uz atklātajiem defektiem, kaut ko nāksies darīt lietas labā. Metināšana jau nu galīgi nebija padomā, bet izskatās ka jāpiešķiļ vien būs mans paštaisītais metināmais aparāts.

Raksta iepriekšējā daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-III-dala/756182

Raksta nākošā daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-V-dala/756386

« 1  2  3 »
554 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Ja pēc pus gada atkal rūsa izlīda, tad neebiji to riktīgi izcīnījis vai nu arī ne tos labākos materiālus izmantojis, vismaz gadu tam papsākumam bija jātur, parasti, ja pieturās pie tehnoloģijas,  uz gadien pieciem virsbūves mūžu var pagarināt emotion

0 0 atbildēt

Cerams, ka raksts saglabāsies, mēģināšu savējo mersīti šitā apstrādāt, protams, pats nekrāsošu emotion 

0 0 atbildēt
17 avatars17

Neko sev...

0 0 atbildēt

Tā jau ir šitie "acainie" merši izceļas ar rūsēšanu!

Jāgaida, kad priekšējo atsperu augšējās atbalstvietas izlūzīs, vienīgais pluss, ka tās var jaunas iegādāties!

0 0 atbildēt