local-stats-pixel fb-conv-api

Kā brīnumu zemē.108

Raksts pacelts ! No sērijas : Kā nevajag !!!! Man šeit daudzi taujā, kur pazudis esmu, Jāņi nolīgoti, kā ar Mantas projektiņu... ? Šausmīgi jau negribējās biedēt tautu, bet dzīve nav rožu dārzs, labāk būtu vēl Līgojis, bet nācās atgriezties realitātē un realitāte izrādījās stipri bēdīgāka kā varētu vēlēties... Praktiski visu laiku savam priekam un hobijam savā darbīcā darbojos ar saviem projektiņiem, bet nedrīkst arī aizmirst ka ir arī darbs firmā un transporta daļas direktora amats uzliek arī zināmus pienākumus. Krīzes sakarā mans autoparks saruka piecas reizes, tagad ir palikušas tikai divas ar pus braucamas transporta vienības kuras vēl kaut kā kust uz priekšu ar dieva palīgu.

Ir dzirdēta pasaka par " Latvija veiksmes stāstu " , ekonomikas augšupeju, arī ka ar trekno euro kabatas tūlīt būs visiem pilnas, bet kaut kas tomēr kopā nelīmējas, firma darbojas, bračka plosās kā nelabais, cepam kliņģerus, maizīti, kūkas un citus izstrādājumus, bet tā kopējā ekonomikas līkne pamazām bet neatlaidīgi iet tikai uz leju. Mājās savam priekam varu darboties ar pieklājīgiem materiāliem un atļauties arī kādas tehniskas izvirtības... firmā jālāpās kā sanāk un arī tam līdzekļu pietrūkst. Nesen diviem autiņiem tehniskā skate bija jāiet, gājām pēc principa, pirmajā reizē lai saraksta visu ko vajag, tad to arī remontēsim... nopelnījām trīsdesmit divus divniekus... uz vienu transporta vienību.

Man rokas nolaidās, mani auto remontēšanas uzskati diametrāli pretēji bosa uzskatiem, šis man saka lai ka tik kaut kā saķeru, kaut ko pielipinu, kaut ko aizmālēju, kur kratās var arī ar drāti piesiet.. man savukārt visu vajag riktīgi un kapitāli sataisīt, ja taisa, tad taisa, ja ne, tad nav ko rokas smērēt.. Tā pie kopīga risinājuma nenonācām, bet izeju no situācijas atradām...

Reiz rādīju ar ko mūsu firma nodarbojas : http://spoki.tvnet.lv/tribine/Man-laikam-vaks-varbut-tomer-ne/556479 Kā saka šefs: Līmējam riepas un vulkanizējam bulciņas.

« 1  2  3 »
535 4 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000

spraadziensemotion

2 5 atbildēt

A kur Saņoks?

0 5 atbildēt
« 1  2  3 »