local-stats-pixel fb-conv-api

Man laikam vāks, varbūt tomēr nē?220

Liels paldies visiem par atbalstu, velni tādi, nācās man pārdomāt darbību, arī materiāli atradās. Izskatās ka "vāks" tiks atlikts. Galīgi biju saputrojies ar visiem saviem video, bet viss atrisinājās, pateicoties dažiem izpalīdzīgiem spokiem, tagad pat kopijas ir saglabātas un dators sariktēts. Nu vairs atliek pašam savākties, aizbraucu uz darbu nedaudz izvēdināties, runā ka pārmaiņas dienas režīmā palīdz. Sataisīju arī materiāliņu par savu darbavietu, ne tikai dzelži un krāsas ir manā ēdienkartē, bez hobijiem ir arī pamatdarbs, par to pastāstīšu bildēs. Tagad varu savu "nerakstu" pārrakstīt un papildināt, doma bija izdzēst, bet jāatstāj par piemiņu (sev par biedinājumu).

Iepriekšējais raksta teksts, kuru gribēju izdzēst : "Sveiciens visiem dārgajiem spokiem, gan tiem kurus iepazinu reālajā, kas pie manis ir bijuši, gan tiem ar kuriem Spokos saskrējos, sapazinos vai kā citādi mūsu ceļi krustojās! Cik skatos laikam par iemeslu būs ACTA vai kādi citi augstāk stāvoši spēki.
Lieta tāda, šorīt pēc sešiem beidzu darbiņu, piekrāsoju autiņu, pie viena uzcepu rakstiņu (ne šo) un sāku pievienot. Salādēju materiālu savā FotoBuclet, kā parasti, jo Tūbe man sen uzlika veto dēļ tā ka strādāju laba muzona pavadījumā, bez labas mūzikas darbs nesokas, tas tāpat kā ostīt puķes ar gāzmasku uz purna. Īsāk, procesa gaitā mans FotoBuclet aizgāja ciet ar visiem manis taisītajiem klipiem, parādīja ka piekļuve liegta, nav pieejama, pēc tam saņēmu brītinājumu, izskatās esmu trāpījis zem sadales. Arī savos rakstos uzspiežot linku jebkuram klipam ieraudzīju tikai trīs pirkstu kombināciju.
Visi labie nodomi pagalam, tagad rakstiem zudusi jēga, gribēju kā labāk, sanāca otrādi, lai nav rupji jāsaka. Izskatās nākošo savu apaļo(200) dienas Spokos nesvinēšu, ar Copy - Paste rakstus netaisu, tādēļ laikam nāksies delitēties.Tagad jāaizbrauc līdz darbavietai, sen tur neesmu bijis, ceru mani tur vēl nebūs aizmirsuši, jāapskatās kā maizīte cepas, tortītes top, cepumi, kūkas, kliņģeri un visādi citādi našķi, arī kā busiņi ripo.
Nav pat titulbildes ko pielikt :( Jāpievieno no savas Spoku galerijas, labi ka tā darbojas."

Tagad arī varu rakstu ar bildēm papildināt.

« 1  2  3  4  5 »
1511 14 220 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 220

0/2000

Pie velna visu pieprasi Jacy savu personīgo serveri, uz kā uzmest bildes un video, te nāk lasīt TAVUS rakstus, nevis sūda komiksus!

140 2 atbildēt

Palika nedaudz skumji ap sirdi. Tik ātri tevi te visi iemīlēja, bet tu jau prom? :(

112 3 atbildēt

psc...normāli puikas ar ideāliem rakstiem tiek noēsti,un ir spiesti aiziet-idioti,kas liek komiksiņus ar memmēm-paliek....

98 1 atbildēt

Citāts"..ar Copy - Paste rakstus netaisu, tādēļ laikam nāksies delitēties...", citāta beigas

Deletēties (!) ? Tu ko?

Ir taču arī citi serveri uz kuriem vari izlikt savus video! Tā, domāju, ka galīgi nav mirstama kaite!

Turpini iesākto, lūdzu!

75 0 atbildēt

Nedzēsies ārā ja tu izdzēsīsies es arī dzēsīšos !

64 1 atbildēt

Klausies Saša nedzēsies ārā. No taviem rakstiem daudz ko jēdzīgu var samācīties, man ta ģimenē ne viens ne pa mehānikai, ne pa tehnikai neko nejēdz, tikai vectēvs, kas ko mācēja, varētu ko iemācīt, ja vēl būtu dzīvs, bet diemžēl noslīka pāris gadus atpakaļ ;( Tu man gandrīz vai aizvietoji to vectēvu :) Tavus rakstus vienmēr patīkami lasīt, ir redzams, ka gan rakstā, gan darbā ir ieguldīts daudz spēka, nav jau tā kā pārējiem "ctrl+c"; "ctrl+v" un raksts gatavs, vai tie stulbie komiksi, kas tikai parāda, cik degradēta ir lielākā daļa cilvēku. Ceru, ka tu visu apdomāsi un tomēr paliksi tepat, spoki lielākoties sabruks bez tevis, paliks tikai čūskas spiedēji(AKA kabatas biljarda spēlētāji utt.) un deģenerāti ar komiksiem, nu un vēl varbūt tie, kas wallpaperus liek. Tāpēc, ceru, ka paliksi.

58 0 atbildēt

SAŠA VIENS PAR VISIEM VISI PAR VIENU

31 0 atbildēt

Ir jau arī citi serveri kur var augšupielādēt visu ko piemēram http://vimeo.com/

Nedzēsies labāk paliec ar mums. Kopā taču jautrāk. :)

27 2 atbildēt

Mazliet žēl, taču viss notiek tā, kā tam jānotiek. Prieks par Tevis ieguldīto darbu un arī patika gan Tavi raksti, gan arī paveiktie darbi, lai gan mani pašu autotehnika īsti nesaista. Žēl, ka mūs pamet tāds autors kā Tu, taču ticu, ka turpmākie darbi turpināsies - internets jau nav gals. Lai nu kā, veiksmi turpmākajos darbos!

15 1 atbildēt

Vārpa - Labākais maizes veikals ogrēemotion

14 0 atbildēt

Sasha paliec ar mums... tavi raksti pēdējā laikā ir iecienītākie, kurus arī lasu un papildinu zināšanas.  

9 0 atbildēt

Sasha nebēdā! Iet Tavi video tikko pārbaudīju. emotion 

Tikai atmet tādu domu ka Tu kādreiz varētu deletēties. emotion

9 0 atbildēt

Klau Sasha, tu man palīdzēji un es tagad tev palīdzēšu. Ja viss paliek spēkā ka varu vēlreiz pie tevis ierasties ar ķiveri tad pie reizes es varētu tavu kompīti uzlabot. Man ir šādas tādas detaļas aizķērušās un es varētu tev ielikt papildus cieto disku un vēl šo to pielabot. Tapēc nevajag ne izmest kompīti ne arī dzēsties ārā. Ko saki?

7 0 atbildēt

Nervi uzdeva, tieši lādēju jauno materiālu iekšā, saņēmu brīdinājumu, nobloķēja man piekļuvi un viss materiāls kaut kur pazuda, arī dators sāka gļukot. Visu dienu negāju klāt tagad nedaudz nomierinājos, man piekļuvi atjaunoja, vismaz vecie materiāli ir saglabājušies.

7 0 atbildēt

JACKY NOŅEM NO SAŠAS ALEKSANDRA PROFILA IZDZĒSTIES  

6 0 atbildēt

Ļoti labs raksts! Paldies  emotion

Beidzot uzzināju, ar ko brīvajā laikā nodarbojaties, kad neremontējat kāda spoka mašīnu!  emotion

Un tagad, paskatoties šīs bildes, man sagribējās apēst kaut-ko saldu  emotion

6 0 atbildēt

cik nu apsildīju degunu Latvijā, tad nu man tapa priekštats, ka visiem gribas būt stilīgiem un dzert Costas kafijas un ēst amerikāņu pīrāgus un vienīgā atzīstamā kūka ir Ņujorkas siera kūka, kas par bargu naudu pirkta veikalā un tikusi importēta no sazinkurienes.

Te, kur es dzīvoju, kas ir Anglija, kūkas ir izcili negaršīgas, man sākas panika, ja kādam kkur dzimšanas diena un sākas kūku dalīšana, jo visi ēd un stāsta cik garšīga kūka, bet man no tā salduma šķebina ārprātā un sejā grūti noslēpt, ka man negaršo. Visas viņas vienādas - biskvīts un trekns krēms pa vidu, milzonīga cukura glazūra pa virsu, bet nu tāda bieza, vismaz puscentimetrs dzīvas cukura glazūras, smuki jau izskatās, bet garša drausmīga.  Visas bulciņas vienādas, kādi 6 dažādi veidi, nopērkami visos veikalos, tik cenas atšķiras, konditora uzdevums te ir sasaldētās maizītes uz pannas uzlikt un cepeškrāsnī iekšā. To maizi, ko manā ģimeē pērk, visi par baigi labo sauc, nāk tjip no īštas beķerejas. Pirmajā dienā nav ne vainas, pēc tam tāda gumija, ka bez apgruazdēšanas es pat virsū neskatos.

gribēju teikt, ka es šobrīd puskaraļvalsti atdotu par tādu mazu veikaliņu, kur ko tādu nopirkt vai pasūtīt reizi nedēļā, taisiet biznesu augšā, apziniet mazos latviešu/lietuviešu/poļu veikaliņus pa Anglijas pilsētām, sakiet, kas jums piedāvājumā, lai viņi izliek sludinājumus, ka reizi divās nedēļās brauc tas un ir iespēja pasūtīt maizīti un bulciņas un pa kādai plātsmaizei un tortei. Te mēs esam pārstilojušies ar visām siera kūkām un Costa kafijām, mums gribas ko labu un tiešām garšīgu :)

6 0 atbildēt

Nu ko dzīve tikai sākās emotion

6 0 atbildēt

Garšīgs raksts - visām gaumēm.

p.s. Vārpa - atcerējos alus ražotni Rīgā.

5 0 atbildēt

HĀ VĀRPA Ogrē +++ :)

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »