local-stats-pixel fb-conv-api

Bez rozā brillēm. (Raksts dzelžumīļiem).50

Lai saplīst visas manas krāsu burkas ! Atkal sacepos, atkal uz grābekļa, atkal briest ieberziens.... Štrunts par visu, bet mīļie cilvēki ! Autiņa ņemšanai jāpieiet ne mazāk rūpīgi kā sievas izvēlei ! Ja pašam rozā brilles autiņu pērkot uz acīm, tad vismaz kādus zinošākus čomus var līdzi paņemt lai tie kritiskāku aci uzmet nolūkotajam spēkratam. Tāpat var aizbraukt uz diagnostiku kādā servisā vai par mazu bet taisnīgu samaksu uz CSDD tehniskās skates vietu.

Deviņdesmitajos, kad godīguma un morāles principi nebija pirmajā vietā, itin bieži nehumānā aroda brigādes pārstāvji treniņbiksēs mani aicināja līdzi palīdzēt izvēlēties autiņu pie pirkšanas, kad tika ievesta kāda jauna partija. Gadījās pat tā, ka no četrpadsmit atvestajiem autiņiem nebija nekā jēdzīga ko paņemt, katram atradās kur piesieties, vienīgais ko varēju ieteikt ņemt bez pārdomām, apskatot visu strīpu ar spēkratiem, tā bija BMW zīme. Ar laiku situācija nonāca pat tik tālu, ka ieraugot mani pārdevēji negribēja laist Rumbulas un Tenisa Kortu autoplačos, tiklīdz viens mani ieraudzīja, tā uzreiz visus blakusesošos plačus apzvanīja : Ieradās tas ūsainais ar rentgena aci kurš mums te visus klientus biedē !

Patreiz tieši darbojos ap pirms gada pirktu autiņu. Cilvēks nopirka, pabrauca kādu laiciņu un nonāca neapskaužamā situācijā, sāka vairākās vietās parādīties rūsiņa. Rakstiņa gaitā mēģināšu vismaz aptuveni pastāstīt kam būtu jāpievērš uzmanība lūkojoties uz auto. Apmēram šāds musturs man šeit sākumā izskatījās : http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/Bembis_zps9zmq9yin.mp4

« 1  2  3 »
575 2 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

bet cik tādu auto ripo pa Latvijas ceļiem...

0 0 atbildēt
Man liekas ka pats vieglakais ko var pamanit tiko apskatot autinju ir vai vinjs ir dauzits tas ir tik elementari bet protams ej un atrodi nesistu.
0 0 atbildēt