local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko mēs maksājam?26

197 5

Mūsdienās mūs uzvarošais optiskais māns viltīgi ieņēmis veikalu plauktus un darbojas uz katra pircēja redzes uztveri. Ar to domāju, ka ražotāji lieto neadekvātus mērogus produktu iesaiņojumam, lai potenciālajam pircējam apzināti sniegtu izkropļotu priekšstatu par produkta lielumu, daudzumu, tilpumu, smagumu. Tas ir nekas cits, kā gaisa/iepakojuma pārdošana! Jo spīdīgi uzkrītošāks un lielāks iesaiņojums, jo vieglāk produktu pārdot, jo lielāki paceļas atkritumu kalni, jo lielāki enerģijas un dabas resursu patēriņi optiskā apmāna iesaiņojumu izgatavojot. Galu galā globālo sasilšanu sekmē arī izšķērdīgā iesaiņojuma materiālu izgatavošana, – papīrs, folija, plēve, drukas krāsas, enerģija, transports pārvadāšanai, degviela.

197 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

ko ta musu politiki mak, logiski ka iecelt prezidentu arstu un ielist dirsa kadam augstakstavosham arzemniekam. kpc baltkrievija speja SVF pateikt ne uz paveli nojauc to, izmet to, atdod to, ieved to - a musejie ka dreseti suni tik pec karuma tiekdamies dara ko saka.

0 0 atbildēt

Um..man patī,, jo piem. ir preces kur iepakojumā tās knapi ietilpst, bezmazvai -vienreiz lietojamie iepakojumi, jo tie aizņem maz vietas un nav tā kā tai atmiņas kartei.

Bet, ja paskatās uz krieviju, ktra trešā prece kur ir birka Ražors lrievijā, ir īstenībā ievests no ķīnas masīvajām ražotavām,kur visu izaudzē ar pesticīdiem utt. h^jocīdiem....

0 0 atbildēt

Ko ? :D kaut kāds raksts idiotiem. Kas tu veikalā neskaties, cik gramu ir iepak. nevari paskatīties kg cenu ? Besī ārā šitie pok*ni, jums pat 1 gramīgu šokolādi varētu iesmērēt.

0 4 atbildēt