local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalināja, jo bija greizsirdīgs!89

1376 8

Stāsts pierāda to, ka jaunības dulluma iespaidā daudzi ir gatavi uz visu! Ir cilvēki kuri ir ļoti greizsirdīgi un nespēj pieņemt to, ka cilvēks ar kuru tie ir kopā varētu būt uzticīgs! Nabaga Emīlija...

1376 8 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Stulbene, tie naudīgākie ir tie paši bīstamākie.

0 0 atbildēt

Pirmkārt viņš izskatās pēc veca veča, otrkārt viņš ir garīgi slims un jābāž cietumā uz ilgu, ilgu laiku. Kaut gan ja viņam ir nauda, tad jau ilgi nesēdēs.

0 0 atbildēt

Zjeel meitenes, bet ko lai dara! Tā ir nāve ir uz katra soļa! emotion

0 0 atbildēt

Simpatiska meitene :(

0 0 atbildēt

hmmm man vienigajam liekas ivnja nedaudz needzus liidziiga lindsija ?

0 0 atbildēt

un v eel saka ka sievietem patiikot "sliktie puisi"..

0 0 atbildēt

tas eliots pēc palestīnas kroplja izskatās ( lai nu kā viņš ir čurka) .......... ienīstu melnos jebanus. Viņiem nav ko darīt pie baltās rases meitenēm!

0 0 atbildēt

Ceru , ka tas džeks cietumā būs gailis!!!

0 0 atbildēt

Patiesībā nav ne pirmā ne pēdējā reize, kad kāds tiek nogalināts greizsirdības dēļ...

Un, Lai cik nehumāni tas būtu, es gribētu, lai visus slepkavas, izvarotājus, sadistus, zoofīlus un pedofīlus izdotu tautai- linča tiesai. Vai arī, ja valsts tiesa piespriež nāvessodu, vainīgais tiktu nogalināts ar tādu pašu metodi, kādu viņš izmantoja pret upuriem.

0 0 atbildēt

tēma interesanta, bet raksts tik pretīgi uzrakstīts, acīs griež no tām kļūdām

0 0 atbildēt

Zinu, ka nav īsti pa tēmu, bet nu nevarēju vairs nociesties! Es palasot gandrīz katra teksta komentārus, secinu, ka vienmēr būs vismaz viens, kurš bļaus, cik grūti teksts ir salasāms, jo ir gramatiskas kļūdas utt. Tad man rodas jaut. par to, cik labas ir jūsu lasīšanas prasmes, jo personīgi man, pārlasot jebkuru tekstu, protams, ja tas nav rakstīts p0k3m0n rakstā, nav nekādu problēmu uztvērt galveno domu. Arī šajā rakstā kļūdām nepievērsu lielu uzmanību, un teksts bija viegli lasāms un visu varēja ļoti labi saprast. Galugalā, nav taču te nekāds pareizrakstības konkurss. Cilvēks cenšas un raksta, lai arī ar kļūdām, bet interesantu info, bet jūs tik to vien varat, kā nolikt par gramatiskajām kļūdām!

0 0 atbildēt

Mazliet arī meitenes vaina iespējams, jo tādus sūdus, kas uzreiz redzams, ka nav īsti normāli,  jāpasūta uzreiz, bet tā kā varēja nojaust, ka viņš ir bagāts, un ''viņa sapnoja kļūt par modeli'' ,tad iespējams domāja to džeku nedaudz izmantot, bet nu, nez nez ,neņemos spriest

0 0 atbildēt

Viņa bija tik skaista. Lops tāds.

0 0 atbildēt

Sviests, viņš galīgi neizskatās pēc 17 gadīga puiša.. emotion

0 0 atbildēt

Es ar būtu greizsirdīgs :D

0 0 atbildēt

Stulbam cilvēkam stulba nāve. 

0 0 atbildēt

tiešām tev jābūt idiotam lai ko tādu var izdarīt šitādai seksīgai meičaiemotion

0 1 atbildēt

Kāda draudzene, tāds puisis.

0 1 atbildēt

Smukajām meitenēm jau patīk tie sliktie čaļi,vai ne tā?

0 1 atbildēt

tev vajadzetu domat ko tu raksti jo kadam citam lasot rodas cits iespaids par to ko tu esi gribeejis pateikt.Un sajaa gadijuma vareeja saprast ka tev zeel tik taadeel ka smuka.

2 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »