local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalināja, jo bija greizsirdīgs!89

1376 8

Stāsts pierāda to, ka jaunības dulluma iespaidā daudzi ir gatavi uz visu! Ir cilvēki kuri ir ļoti greizsirdīgi un nespēj pieņemt to, ka cilvēks ar kuru tie ir kopā varētu būt uzticīgs! Nabaga Emīlija...

1376 8 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

ļoti skaista meitene... žēl....

1 0 atbildēt

Slimais čalis, meitene nopirka jaunu kleitu un kurpes, visticamak lai kautkā izpatiktu savam draugam vai kkā. Šis tā vietā lai pateiktu "labi izskaties" sapsihojas un draud nogalināt...  psihs čalis.

1 0 atbildēt

Nav ko ar čurkām sieties, PATI VAINĪGA !!!!!

1 0 atbildēt

"Emīlijas liktenīgā kļūda bija tā, ka par spīti Elijota vardarbībai un dusmām viņa piekrita palikt pie puiša pa nakti" jautājums-cik tad nopietni viņa bija pateikusi viņam "nē, mēs nebūsim kopā" jau vēl pieļauj variantu palikt pa nakti?

vai neviens nespēj saprast,ka pēc šķiršanās labākais variants ir nekontaktēties ar ex puisi/meiteni..

1 0 atbildēt

"Emīlijas liktenīgā kļūda bija tā, ka par spīti Elijota vardarbībai un dusmām viņa piekrita palikt pie puiša pa nakti."

"Kādas turīgas ģimenes dēlēns"

Doma skaidra?

1 0 atbildēt

Cilvēki jūk prātā ,jo sātans labi strādā.

1 0 atbildēt

Bagāts varbūt viņš būs iznākot no cietuma, bet arī  viena vieta būs kļuvusi no      (   x    )    uz   (   O    )

1 0 atbildēt

Viņa bija tik skaista. Lops tāds.

0 0 atbildēt

kaut kads merglis emotion

0 0 atbildēt

es izsaku secinaajumus peec zinaamaas informaacijas.aamen. emotion

0 0 atbildēt

vai tu maz zini kas ir ego? emotion ka tu vari spriest par manu ego ja tu ne ka par mani nezini. Es vienkaarsi esmu labi audzinaata un man nav pienemama rupja valoda.

3 3 atbildēt

es atvainojos ar datoru esmu uz juus.Un tas ka tu Par lielajiem burtiem tev ir macic redzu bet nah*j nau nekaads sakars ar latviesu valodu.Tu te biskin esi samiseejies.

0 0 atbildēt

Mazliet arī meitenes vaina iespējams, jo tādus sūdus, kas uzreiz redzams, ka nav īsti normāli,  jāpasūta uzreiz, bet tā kā varēja nojaust, ka viņš ir bagāts, un ''viņa sapnoja kļūt par modeli'' ,tad iespējams domāja to džeku nedaudz izmantot, bet nu, nez nez ,neņemos spriest

0 0 atbildēt

Zinu, ka nav īsti pa tēmu, bet nu nevarēju vairs nociesties! Es palasot gandrīz katra teksta komentārus, secinu, ka vienmēr būs vismaz viens, kurš bļaus, cik grūti teksts ir salasāms, jo ir gramatiskas kļūdas utt. Tad man rodas jaut. par to, cik labas ir jūsu lasīšanas prasmes, jo personīgi man, pārlasot jebkuru tekstu, protams, ja tas nav rakstīts p0k3m0n rakstā, nav nekādu problēmu uztvērt galveno domu. Arī šajā rakstā kļūdām nepievērsu lielu uzmanību, un teksts bija viegli lasāms un visu varēja ļoti labi saprast. Galugalā, nav taču te nekāds pareizrakstības konkurss. Cilvēks cenšas un raksta, lai arī ar kļūdām, bet interesantu info, bet jūs tik to vien varat, kā nolikt par gramatiskajām kļūdām!

0 0 atbildēt

tēma interesanta, bet raksts tik pretīgi uzrakstīts, acīs griež no tām kļūdām

0 0 atbildēt

Patiesībā nav ne pirmā ne pēdējā reize, kad kāds tiek nogalināts greizsirdības dēļ...

Un, Lai cik nehumāni tas būtu, es gribētu, lai visus slepkavas, izvarotājus, sadistus, zoofīlus un pedofīlus izdotu tautai- linča tiesai. Vai arī, ja valsts tiesa piespriež nāvessodu, vainīgais tiktu nogalināts ar tādu pašu metodi, kādu viņš izmantoja pret upuriem.

0 0 atbildēt

Ceru , ka tas džeks cietumā būs gailis!!!

0 0 atbildēt

tas eliots pēc palestīnas kroplja izskatās ( lai nu kā viņš ir čurka) .......... ienīstu melnos jebanus. Viņiem nav ko darīt pie baltās rases meitenēm!

0 0 atbildēt

un v eel saka ka sievietem patiikot "sliktie puisi"..

0 0 atbildēt

Skaista meitene bija.. emotion  Bet tomēr lai vieglas smiltis,Tev Emīlij.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »