local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatnes pērles217

2839 49

Tagad brīžiem no maziem bērniem un jauniešiem sanāk tādus brīnumus redzēt. Minēšu dažus iemeslus, kāpēc skolā būtu jāievieš pokemonmācība.

2839 49 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 217

0/2000

Paldies par rakstu. emotion

1 0 atbildēt

90% Latvijas jauniešu dzer, pīpē. Un jā valoda vienkārši ir fenomenāla..

1 0 atbildēt

Sabiedriskās ēstuves neapmeklēju jau ilgu laiku jo nespēju izturēt kā cilvēki čāpstinās, man bērnībā par runāšanu ēdot un čāpstināšanos sita ar karoti pa vaigiem - ticiet man ātri pielec, citi vel nezin ka elkoņus uz galda neliek, pēdējo reizi kad biju hesītī tiešām sajutos kā aristokrāts cūku bedrē.

1 0 atbildēt

Laiki mainās, diemžēl. Kādreiz bērni ar vienaudžiem saskārās pagalmos, skolās utt. Tagad bieži vien saskarsme notiek caur datoru. Vecāki neredz, ko un kā raksti, ko lasi. Tad nu bērns iemācas visādas muļķības un nepiedienīgus vārdus. Pamazām tas aiziet arī ikdienā. Bet ne visi bērni ir tādi. Daudzi ir labi audzināti un pieklājīgi. 

1 0 atbildēt

Perfekts raksts... ++

Vēl gribu piebilst... Viss jau ir atkarīgs no vecākiem, kādas uzvedības normas ieaudzina...

Bet ir šoks, ja mans 5 gadus vecais puika zin, ka ieejot telpā cepure jānoņem (īpaši, ja telpā ir arī sieviete), bet audzinātāja pārsteigta pajautā - kāpēc?! emotion

Tad rodas jautājums, vai mani ir audzinājuši nepareizi, vai vnk daudzi pieaugušie jau aizmirsuši elementāro pieklājību?

Tad no kurienes lai mazie cilvēki ņem šīs zināšanas?

1 0 atbildēt

Nu vispār absurds nav jau tik traki ka prasa dvj bļe dod naudu utt. Tas nenozīmē ka visi dara pat ne puse no jauniešiem tad jau man te tagad jāsāk rakstīt tā saucamā izkropļotā latviešu gramatika??? Nu varbūt kautko no tā pa biškam dara bet nu nejau tik pārspīlēti...

1 0 atbildēt

3. Tā bilde jau varbūt ir uzņemta tieši tajā mirklī, kad viņa iekrita tajā bedrē... Kurš tad var paspēt 1-3 sekunžu laikā palīdzēt kādam??? :/   (Supermens :D)

1 0 atbildēt

Piekriitu visam. laigan pati dizcik lielaa neesu, bet mani tomēr apbēdina dažu manu vienaudžu rīciiba. esmu redzeejusi kā viena nedaudz jaunaaka par maniim meitene ar savu baru veikalaa prasiija paardeveejai cigaretes, kad paardeveeja teica, ka nepaardos skuķene ar savu baru saaka braukt pārdevējai augumā par to, ka nepārdod.. arii ieejot mazajā skoliņā var dzirdēt tādus vārdus kādus es tajaa vecumaa pat nezinaaju..

2 1 atbildēt

Es priecājos, ka personīgi nepazīstu nevienu cilvēku, kurš tik slikti izturētos pret pārdevējām un vecākiem cilvēkiem kā arī nav redzēti tādi gadījumi, taču ir redzēti citi brīnumi, ka vienkārši tiešām gribas tos sīkos kaut kur atštangāt...

1 0 atbildēt

Un tad mums bija sex.. lol.. emotion

1 0 atbildēt

Tas man atgādināja, kā bērnībā bija jāskrien uz vietējo maizes veikaliņu kādos 9 no rīta, kad saulīte spīdēja, diena sākās, viss likās tik vienkāršs un pašsaprotams... (Lūk tā, aizsapņojos :D ) Tagad ar grūtībām aizeju mātei līdzi uz Maximu :D Bet viennozīmīgi piekrītu Tavam viedoklim!

+

1 0 atbildēt

Pilnības piekrītu autoram. Šodienas sīkie ir vnk kaut kāds apakunojums cilvēkiem. Bet lielākoties tā ir vecāku audzināšanas kļūda.

1 0 atbildēt

Tas tapēc, ka sīkiem vajag normali dirsu nozilināt un iemācīt vispārējās normas un elementaru pieklājību. vecie paši izlaiž un tad brīnās, kas tas par mazo goblinu izaudzis.

2 1 atbildēt

Izskatās ka tu tev nav paveicies ar sīkajiem jo mēs visi tādi nēsam, piemēram arī es brīnos par to kā citi nemāk pie galda uzvesties u.t.t. Es nēsmu tik rupjš un tas piemērs par vecvecākiem un naudu visp :D bet protams iedzeršana, un zālīte neizpaliek! :D Galvenais ir labi uzvesties, izglītoties un labi pavadīt laiku neizskarot citus!

1 0 atbildēt

Riebjas tādi.

1 0 atbildēt

Tagad it īpaši redzu kā 4. klase skolā vispār, ārprāāāc... Bļauj,lamājās,mētā ar ēdienu... Tāda necieņa!!! emotion

1 0 atbildēt

Spēcīgs raksts! emotion ++

0 0 atbildēt

8. ir daudz par parspiletu,bet ok :D

1 1 atbildēt

2. par otro var strīdēties.

Ja mūsdienās tu pieietu klāt vecai tantei ar smagu maisu rokās un piedāvātu, to aiznest, visticamāk, ka dabūsi ar mietu pa galvu. "Vecie" vairs neuzticas jaunatnei un paši vien esam vainīgi.

0 0 atbildēt

Taisnība jau vien ir...

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »