local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

Reklāma
Reklāma
133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 334

0/2000

Varbūt uzraksti ka esi krutāka pagalmā , un kad pārējie ir sūdi

0 0 atbildēt

Succesfull troll is succesfull.

0 0 atbildēt

Ielogojos, un pirmais raksts ko redzu ir šis. Pa kuru laiku spokos ielavījies trollis? Modi lielo masu un smirdoņu nepiefiksēja?

Par raksta autoru: skumji, ka ir tādi cilvēki, kuriem prātiņa nepietiek aizskatīties tālāk par savu degunu.

0 0 atbildēt

Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki. Tu laikam vēl nēesi sapratis, ka visstulbākā persona šajā portālā esi TU, mazais mēslu gabals!

0 0 atbildēt

Autores dzīves moto varētu būt: "Tu neesi vērtība, ja tev nav nekā vērtīga"

0 0 atbildēt

Tā tak nav nekāda meitenīte, tikai, nekad nēesmu redzējis un pat nespēju iedomāties šitik tupu meiteni, stabili kaut kāds 13 gadus vecs daunis!

0 0 atbildēt

JBL, es galīgi gar zemi, emotion

nu tā pārsmējos. kompleksi, mazā, kompleksi!emotion

0 0 atbildēt

mya nu varbut kada patiesiba tev ir bet nu ta raksta ka grib dot -

0 0 atbildēt

Cilvēks ar uzmanības trūkumu, nolec no tilta, kas atrodas PILSĒTĀ būs tev uzmanība :D

0 0 atbildēt

 

marijzaki man liekas, ka tu esi vienīgā rīgā, kas šādi domā. Jo neesmu dzirdējis nekad kautko tik stūlbu no pilsētnieka... un tevi laikam kāda govs vai sesks patiešām bērnībā izvarojis !

0 0 atbildēt

un varu saderēt, ja tavi draugi šo lasītu viņi par tevi kārtīgu ierēktu. Un tavi vecāki tevi no tilta nomestu par kautko tik stūlbu uzrakstītu :D :D

0 0 atbildēt

es tev novēlu dzīvot dziļos laukos,kur būs daudz dzīvnieku.:)

0 0 atbildēt

tomēr, lai arī kā negribētos piekrist, taču nedaudz taisnības jau šeit ir... man pietika ar 1 nedēļu dziļos laukos, lai saprastu, ka tāda dzīve galīgi ir garām, biju vienīgais bērns tur, tāpēc nekādas izklaides iespējas nebija, tikai televizors, smaga nedēļa pagāja... Protams, neuzskatu, ka priekš bērna Rīga ir vispiemērotākā, jebšu, vispār uzskatu ka nav piemērota. Tāpēc labāk uzskatu, ka bērnību ir pavadīt kādā no pārējām pilsētām, jo tur var izaugt normāli, izklaides iespēju netrūkst un arī viss ir uz vietas.

0 0 atbildēt

atbilde uz 3. - a ja nebutu lauki tad jus savos rimchikos veljorojam pirktu polju aabolus un vel visadus potetos dranjkus 5. - pilseta liela izvele kur pavadit laiku ja? Nosauc paris piemerus, kas butu  bez maksas? 

0 0 atbildēt

Lielāko daļu sava gada es pavadu Rīgas centrā un kad es kaut uz nedēļu vasarā tieku uz laukiem, kur nav interneta, rāda tikai 4 TV kanālus es priecājos, jo vismaz nedēļu es neredzēšu tavus rakstus un izbaudīšu normālu veselīgu dzīvi.

P.S. Pilsēta nepiegādā elektrību laukiem ir otrādāk.emotion

0 0 atbildēt

ha,DAUNE!

elektrība, starpcitu, nāk no mazpilsētām, kur ir HES , piem., Salaspils, Pļaviņām un ķeguma.

Pilnīga lašara, un šitādi ir tie RSU studenti .

0 0 atbildēt

Nu tad atbildēšu uz šo visu kā "lauķis"!...A tu dirst negribi iet?

0 0 atbildēt

vai tiesaam tu esi taada mauka kas nekad nav bijusi laukos?/

nospraagsti! ja nepatiik lauki just piss off!emotion

0 0 atbildēt

tie plusi no taviem fake profiliem?

0 0 atbildēt

Kas tev kaiš? emotion

0 0 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »