local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

Reklāma
Reklāma
133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 334

0/2000

Njā, meitenīt, laikam bērnībā tik smagu traumu laukos pie omes dabūji, ka tagad vairs neko labu par laukiem nezini.... Pa smagu ravēšana, vai?

1 0 atbildēt

Nu vienīgais, ka no laukiem grūti kkur izsisites, tāpēc jau daudzi brauc uz pilsētu strādāt. Tomēr laukos nav nemaz tik nomākta dzīve, tiešī otrādi, tur viss ir mierīgi, cilvēi nav tik nervozi un neskrien steigā pa Rīgas centru apkārt vai sēžot korķos. Laukos viss ir vienkāršāk un neiespringti var dzīvot, pazīstot apkārtni un cilvēkus apkārt. Arī daba tur ir skaistāka un ne tik mēslota, kā pilsētās. Anyway ir savi + un savi -, nevar teikt, ka lauki ir bedre un tur dzīvo atpalikuš cilvēki. Get some respect. Es no Rīgas. emotion

1 0 atbildēt

Tavas smadzenes ir bedre. Tumša un dziļa.emotion

1 0 atbildēt

Obvious troll is obvious.

Tiešām? Laucinieki pārvācas uz pilsētām? Nu nezinu, lielākā daļa ko es pazīstu bija pilsētnieki, tagad dzīvo privātmājās laukos, arī mana ģimene ir nopirkusi zemi lauku rajonā, pie ezera un dabas, un esmu priecīgs, nevar usagaidīt, kad beidzot varēšu pārvākties.

1. Pilsētās vienmēr ir idioti, kas naktīs bļaustās, riepu kaukšana, vilciena skaņas. Laukos tikai vējš un putni.

2. Lai pilsētā spēlētu kādu bumbu spēli, kā futbolu, par stadioniem ir jāmaksā, laukos reāli atrodi līdzenumu un igrā cik uziet.

3. "spriežot, laukos visur aug ogas, dārzeņi un tā aug, paši no sevis un visi var iet un ņemt un rakņāties pa dārziem, bet dārzi visu atražo un zeme pieder visiem kopēji" Īstenībā jā, un laucinieki, atšķirība no pilsētniekiem ir draudzīgāki cilvēki.

4. Mūsdienās bērni iet uz klubiem, nodzerās kā lopi un baigi ar to lepojas, vai arī spēlē savu "CS" 24/7. Laukos bērni vismaz ir aktīvāki, tāpēc arī no lauku bērniem izaug fiziski spēcīgāki cilvēki, nekā pilsētnieki, kas desperetīvi mēģina iet uz kaut kādām treniņu zālēm.

1 0 atbildēt

kkas smird.. ?!? āā tā jau marijazakis

1 0 atbildēt

Šī nu gan ir "inteliģenta" meitene... laukos tikai jāstrāda bet redz pilsētā viņa var iet ārā ar saviem narkašu draudziņiem un dzert kopa ar bomāriem. Šie cilvēki kas strādā un iemācas kautko darīt vismaz dzīve kautko sasniegs atščirībā no tevis...Bet tas jau tev nau šķērslis jo ceļmalas vietas netruks nekad priekš darba kura tu tiešām nopelnīsi ar savu muti tikai nevis ar runašnu bet atstrādašanu. emotion

 

Un galu gala pilsēta ir celta uz laukiem.... emotion

1 0 atbildēt

Tev pašai neliekas, ka tas ir kaut kāds debīlisms plēsties par to, kas ir labāks - lauki vai pilsēta.  Abos savs labums, ja nezināji.  Nebūtu lauki bijuši, tad tāda pilsēta arī nebūtu bijusi un otrādāk.  Lauki noder, lai relaksētos no pilsētas skaļās dzīves, un pilsēta, lai iztrakotos - ballītes un veikali, un viss pārējais.  Tak c`mon!  Cilvēki, pieaugat!!!! emotion

1 0 atbildēt

emotion emotionno stress

lose

1 0 atbildēt

Stūlbā dura cerams tev drīz kāds rīkli pārgriezīs ja nebeigski hujnju porīt. 

1 0 atbildēt

es savā vecumā (Man Ir 14) vel ar 8gadīgajiem kuriem mājas ir dators, pagalmā vai pie pamestās fermas katru dienu spēlējam kariņus, ejam peldēt, reizi nedēļā ar ričukiem braucam uz bibleni,netā pasēdēt un ar vecākiem, brālēniem un māsicām uzraujam fūzīti.... LOL laukaos ir vairāk ko darīt nekā tu nekad būtu spējusi iedomāties...

1 0 atbildēt

Davaj - pameiģini izdzīvot bez prodoktiem, ka nāk no laukiem, redzēsim kā tu izdzīvosi bez normāla ēdiena...

1 0 atbildēt

Kaut Tu nomirtu. ;)

1 0 atbildēt

Man te viens jaut. viņai. WTF tu debila čuļi? Kā tu domā tad kā viņi to ārzemēs dara?

1 0 atbildēt

. 5. Parasti, jau otradi Riga neko nedara,jo laukos vispar dators ja ir tur parasti ir internets loti lens naktos iztikt tikai GPRS labaka gadijuma ar EDGE, un protams tas ir atkarigs no pasa cilveka,... emotion  

1 0 atbildēt

Ble ja es zinatu kur tu dzivo es tevi ar kombaini samaltu!!!!

1 0 atbildēt

2.Es dzīvoju jelgava ,pludmales vojejbolu spēlēt nav kur,bet aizbraucu uz laukiem Vectilžā (Balvu novads) - tur ir labs plud.vojejbola laukums.

1 0 atbildēt

Tu ar bildēm pierādiji ka lauki ir smuki! :D LOL!

1 0 atbildēt

Autores dzīves moto varētu būt: "Tu neesi vērtība, ja tev nav nekā vērtīga"

0 0 atbildēt

Tā tak nav nekāda meitenīte, tikai, nekad nēesmu redzējis un pat nespēju iedomāties šitik tupu meiteni, stabili kaut kāds 13 gadus vecs daunis!

0 0 atbildēt

tie plusi no taviem fake profiliem?

0 0 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »