local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzkačāt presi...76

767 9

Sveiki, šis ir mans pirmais raksts. Tā kā esmu veselīgā dzīvesveida piekritējs, izdomāju uztaisīt kādu rakstu saistībā ar šo tēmu. Šoreiz mazliet par to, kā samērā ātri uzkačāt tautā dēvēto "presīti". Šim nolūkam Jums nav vajadzīgs nekāds speciāls inventārs, ne arī svaru zāle.





767 9 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

a pa 2 mēnešiem kkas sanāks? :)

0 0 atbildēt
Tas nav tik viegli,kad es sāku es domāju aa forši tulīt dabūšu presi un miers, tas ir process kur ir jāiegūlda smags darbs un pat tad kad tu dabūsi presi Tev bùs jāturpina taisīt lai to saglabātu, es taisiju 2 mēnešus un man jau bija samērā izteikta prase, es pārstāju dēļ mācībām un treniņiem, jo nepietika laika. Tagad ees to nožēloju jo otreiz atsākt ir 100 reiz grūtāk.
0 0 atbildēt
Gribi foršu presīti, mazāk ej uz hesīti.
0 0 atbildēt

Kā uzkačāt presīti:

1.Pārstāj ēst hesītī

2. Sāc ar presīšu taisīšanu 100 (vai varāk) katru dienu. nevienu dienu neizlaižot.

3. Beidz sēdēt vislaik pie kompja graužot čipsus

0 0 atbildēt

Tu dulls?!

Tev vispār ir saprašana kādu kaitējumu savai veselībai var nodarīt ar tādiem vingrinājumiem ja nezin kā pareizi to darīt?! Tak vismaz ieliec brīdinājumu ar to ka pirms tam ir jāapspriežas ar ārstu vai vismaz kādu profesionālu trenneri... Sen jau pierādījies ka spokos tādi brīdinājumi ir sevišķi nepieciešami...

Turklāt tā videopamācība ar vingrinājumiem ir galīgi garām, jo visi vingrinājumi tiek izzpildīti ar vēzienu-tā tik muguru satraumēt ne kādu muskuli uztrenēt var...

0 0 atbildēt

a nah** vajag?

1 2 atbildēt

Ar pliku kardio Tu nekādīgi nenodzīsi tikai vēderu, deg arī nost muskuļi. Ja gribi nodzīt vēderu, nededzinot muskuļus, vainu nopērc tauku sausinātāju, vai arī stāvi stājā, kā pumpējas, tikai uz elkoņiem. :))

0 3 atbildēt

hujna

1 8 atbildēt

Būs jānopērk melns ādas dīvāns! ;D

2 11 atbildēt

Ļoti labi vingrinājumi: http://www.youtube.com/watch?v=l7AnkFPjMLg

 

pāris reizes pamēģināju un atkal savu veco presīti ieraudzīju! sākumā grūti, bet trenējaties! katram savi +/- kas patīk nepatīk, man pašam nepieņemami, ka puisim ir vēders, citiem patīk! loti individuāli! ja vēlaties kādu ķermeņa daļu trenēt meklējiet youtube! ļoti labi raksti! meitenēm varu ieteikt vinginājumus šai trenerei! http://www.youtube.com/watch?v=COGUt94VrLI&feature=channel_video_title treniņi ar mājās pieejamām lietam un rīkiem! neslinkojiet tās ir 5-10min dienā!!!

0 10 atbildēt
« 1  2  3 »