local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzkačāt presi...76

767 9

Sveiki, šis ir mans pirmais raksts. Tā kā esmu veselīgā dzīvesveida piekritējs, izdomāju uztaisīt kādu rakstu saistībā ar šo tēmu. Šoreiz mazliet par to, kā samērā ātri uzkačāt tautā dēvēto "presīti". Šim nolūkam Jums nav vajadzīgs nekāds speciāls inventārs, ne arī svaru zāle.





767 9 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Par grudaku var kko uzcept. ;)

1 0 atbildēt

Derētu iegaumēt dažus vingrinājumus

1 0 atbildēt

8. beidzot man ir motivaacija! :) +

1 0 atbildēt

Meitenēm kačāt presi tāpat vien nav vajadzīgs. Ja vien nav vēlmes pēc bodybildinga vai taisna reljefa bez vidukļa. 

Slaidi muskuļi=obligāta muskuļu stiepšana (stiepšanās) un atsildīšanās.

0 0 atbildēt

faktiski vakariņas nedrīkstētu būt vēlāk par 18:00. Pēc tam, ja jūtat izsalkumu varat apēst kādu augli vai dārzeni. sava taisnība tur ir, taču  muskuļi aug naktī, un pirms gulēt iešanas es ieteiktu ēst vājpiena Biezpienu.. 

0 0 atbildēt
anh avatarsanh

lol 30g proteīna vienā reizē un 5 ēdienreizes, kādu vēl ****ju izdomāsi? :D

0 0 atbildēt

Nu, manuprāt, ļoti stulbs jautājums!

0 0 atbildēt

Ļoti, ļoti iesaku tiem, kas vēlas smuku presi :) 20min dienā un jau pēc divām nedēļām ir acīm redzami uzlabojumi :))  Šī nēģeriete zin kas jādara :)

http://www.youtube.com/watch?v=DI17G5whYsM&list=PLJrO76o9f57I5YdGYz4KdGRRZN8A2cUBE

0 0 atbildēt

Tu dulls?!

Tev vispār ir saprašana kādu kaitējumu savai veselībai var nodarīt ar tādiem vingrinājumiem ja nezin kā pareizi to darīt?! Tak vismaz ieliec brīdinājumu ar to ka pirms tam ir jāapspriežas ar ārstu vai vismaz kādu profesionālu trenneri... Sen jau pierādījies ka spokos tādi brīdinājumi ir sevišķi nepieciešami...

Turklāt tā videopamācība ar vingrinājumiem ir galīgi garām, jo visi vingrinājumi tiek izzpildīti ar vēzienu-tā tik muguru satraumēt ne kādu muskuli uztrenēt var...

0 0 atbildēt

Kā uzkačāt presīti:

1.Pārstāj ēst hesītī

2. Sāc ar presīšu taisīšanu 100 (vai varāk) katru dienu. nevienu dienu neizlaižot.

3. Beidz sēdēt vislaik pie kompja graužot čipsus

0 0 atbildēt
Gribi foršu presīti, mazāk ej uz hesīti.
0 0 atbildēt
Tas nav tik viegli,kad es sāku es domāju aa forši tulīt dabūšu presi un miers, tas ir process kur ir jāiegūlda smags darbs un pat tad kad tu dabūsi presi Tev bùs jāturpina taisīt lai to saglabātu, es taisiju 2 mēnešus un man jau bija samērā izteikta prase, es pārstāju dēļ mācībām un treniņiem, jo nepietika laika. Tagad ees to nožēloju jo otreiz atsākt ir 100 reiz grūtāk.
0 0 atbildēt

a pa 2 mēnešiem kkas sanāks? :)

0 0 atbildēt

raksts labs! pat patiesība. tik kko precizēt vajadzētu! piem 1 ēdienreizē ķermenis uzsūc ap 45 obv nevis 30! un piem vajadzētu uzrakstīit, cik tad tos obv, taukus un ogh jauznem. protams tas ir atkariigs atkl no svara. piem. svars 80kg . tauki jauzņem nevairāk kā 80 g pa dienu. ( max ) ogh lkm 2.5 g. un obv 2-3. ja tā nopietni. un par vakariņām pēc 6šiem muļķības. pirms gulētiešanas vājpiena biezpiens, jo tieši pirmajā miega stundā vissvairaak izdalās hormons, kas kas audzē muskuļus un tpc taja mirklii vajag obv :) ( biezpiens )  un būs super! :) un no rīta atkl būtu vēlams ātrie obv. 

0 0 atbildēt

Blin es nemaz par to ka vajag atputinat muskulus nezinaju tu varetu vel tadus tekstus rakstit noderetuemotion

0 0 atbildēt

es jau pirms kāda laika sāku abs workaut 8 min ( to pirmo itkā strādā vēders jau daudz mazāks) ty pa rakstu

0 0 atbildēt

pateicoties tam video, man mēneša laikā jau bija diezgan izteikta prese ;)

0 0 atbildēt

Paldies par atbildi!

Vel jautajums,-vai var partreneties? Vai tas,ka par daudz "kacajies" kaite veselibai? Un vel,- ja taisa to pasu presi,-kas ir labak 50 reizes uzreiz vai 5 reizes pa 10? 

Man organisms jau pieradis,ka lieku vinu slodzee 2 menesu garuma un trenetes saku tapec,ka atmetu smekesanu. Domaju,ka turpinasu katru dienu,jo baidos,ka dienu izlaizot saksu slinkot un, nedod dievs saaksu atkal to dranki vilkt.

Vnk mekleju pareizako veidu ka to darit diendina un iegut pec iespejas labakus rezultatus.

Busu pateicigs par atbildi. 

Velreiz-paldies

0 0 atbildēt

Vai tiesam nedrikst trenet presi katru dienu?

kaut kur bju lasijis,ka tas pat ir labak,-stradat pa dazam minutem katru dienu, nevis 2-3 reizes nedela pa pusstundai. Esmu iesacejs, citigi njemos jau 2tru menesi, taisu dienaa pa apm 50x preses+100x atspiesanos,braucu ar velosipedu, nedaudz hanteles. Ir redzams rezultats, bet domaju,ka noteikti varetu buut labaks

0 0 atbildēt

teikšu tā-pirmā video vingrinājumi pagrūt, var just ka presīte strāda;)

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »