local-stats-pixel fb-conv-api

Beidz ienīst savu ķermeni!194

1616 22

Pasaulē ir tik daudz cilvēki kuri sevi uzskata par neglīties,resniem utt,bet katrs cilvēks ir skaists ja pats tā domā.Tulkoju šos tekstus lai daži civēki saprastu,ka netikai tievi cilvēki ir skaisti,bet gan visi cilvēki ir skaisti,tikai katrs ir skaists savādākā veidā.

Kurš ir teicis, ka skaisti cilvēki ir tikai tievi,muskuļaini un tie kuri ir izcepušies kā vistas solārijos,ar silikonu katrā vietā kur vinu var iebāzt?

Skaisti cilvēki ir tie ,kas tic ,ka viņi ir skaisti un kuri NEIENĪST SAVU ĶERMENI.

Gribu tikai pateikt: '' Ejiet visi ieskrieties kuri domā,ka apaļīgi cilvēki nevar būt perfekti un mīlēti.''

1616 22 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

nesen ķiķināju par Elīnu Doļģi, kas piedalās tv3 šovā gandrīz ideālas vakariņas - tiiiik smieklīgi - beibe principiāli nelieto sāli, ir veģetāriete, bet pēc vakariņām žēlojās, ka būs 2kg klāt :D jau tā beibe izskatās it kā lielā vējā paceltos gaisā, bet vēl televīzijā jāpotē, ka ēst ir slikti, plus 2kg ir slikti....

kad masu medijos sāks parādīties apaļīgas lēdijas, tad arī reti kurai vairs būs kompleksi - un ir jau tādi piemēri. pagaidām gan maz, bet ir - un tas ir galvenais!

8 0 atbildēt

Lasot komentārus, nebrīnos, kāpēc daudzi ienīst savu ķermeni. Tu jau vari bez nekādas idejas skaisti runāt, ka ēst vakag mazāk, vairāk sportot, bet tā tava dumjā galva ir aizdomājiusies tik tālu, kādēļ tā tam cilvēkam ir noticis? Varbūt ģimenes gēni, varbūt tuvinieka nāve, pati zinu, kā tas ir, kad tev pazūd kāds tuvs cilvēks, un tev nav neviena apkārt, ar draugiem nodzeries, bet pa dienu mājās - ēd. Jā, paņem kontrolē. Vieglāk pateikt, nekā darīt. Nu ja tev nepatīk, ko ta skaties uz šo cilvēku pusi? Pasaulē ir pietiekami daudz cilvēku, kas būs tieši pa tavai gaumei - kaulu kambari, kas neēd vai pusdienas pēc tam izvemj.

 

nezinu, latvieši, šķiet, ir tikai spējīgi citus nolikt, lai justos par sevi labāki. Nebūtu jābrīnās, ka tādēļ arī cilvēkiem te īpaši nepatīk. Izej uz ielas, visi kaut ko aiz muguras muld, oj kādas kurpes, kāds krekls. Stulbums.

8 0 atbildēt

kaada iespēja ka kāda pēc šī raksta izlasīšnas mainiis sawas domas? parasti visas/i kas ir ieņēmuši šādas domas ar taadaam arii nodzīvo liidz zināmam vecuman, kad saprot ''nu WTF? es esmu skaista/s! "

8 0 atbildēt

Dirsā ir divas lietas: 1. Tā nīdēšana, ka "ak dievs es esmu resns/-a" "uz mani neviens neskatīties" "visi domā, ka es esmu resna". Koments: Bļ* ja tu esi resna, tad dari kaut ko lietas labā un beidz nīdēt. Ja tu esi resna, bet tur neko nevar mainīt (ĀRSTA TĀ SAKA!!!), tad samierinies, ka būs jāatrod citi veidi kā piepildīt savu sirdi un tie, kuri to nesaprot var iet DIR*T.

2. Tā dir*ana virsū apaļīgiem cilvēkiem, ka viņi ir resni utt. Koments: TEV DIRSU PLĒŠ TAS, KA VIŅŠ IR RESNS? MOVE ALONG BITCH! STFU!!!!

8 0 atbildēt

Kādreiz arī par to uztraucos, bet tagad man, rupji sakot, pohuj. Kāda esmu, tāda esmu. Nepatīk - tava problēma, ne mana :)

7 0 atbildēt

Jā, tracina tādi cilvēki ,kas domā ,ka viņi ir labāki par citiem

Dažreiz pats sevi pieķēru ,ka klusām pasmejos par kādu,bet pēc tam to noz''eloju ,jo zinu ,ka viņš jau pie tā nav vainīgs tikai daudzi to nesaprot un piem. saka nevajag tik daudz ēst,bet tas jau ir atkarīgs arī no vielmaiņas un tādus kāda Māte dabamūs ir radījusi tādiem mums ir jādzīvo, gribam vai negribam to....

7 0 atbildēt

kārtējie "iedvesmojoši aizkustinošie" amerikāņu citāti vēē!

8 1 atbildēt

Resns,tievs,muskuļains vai kaulains. Kāda starpība? Katrs piedzimst unikāls,ar savu ķermeni,ar savām īpatnībām. TO nedrīkst aizmirst. 

6 0 atbildēt

pazinu, vienu meiteni kura bija pilnībā tieva, pat pārāk un teica man ir resni ceļi. Vienkārši nav ko teikt.

6 0 atbildēt

Whatever. Galvenais, lai iekšas labas, par ārpusi nospļauties.

6 0 atbildēt

nujā. vajag sev ieaudzināt, ka sevi jāmīl tāds kāds esi. BET kurš tiem idotiem, kas citus apceļ un liek viņiem iedzīvoties kompleksos- ieaudzinās, ka tā nevajag darīt?

5 0 atbildēt

Tās kuras ir ļoti resnas domā, ka ir nedaudz apaļīgas. sievietes kurām derētu vismaz 10 kg pieņemties domā, ka ir resnas un vajadzētu vēl nomest lieko svaru, kura tā jau nav. Normālajiem cilvēkiem laikam no grastāvokļa mainas domāšana, vai nu grib nomest, vai dabūt klāt.

5 0 atbildēt

... liek aizdomāties, ko, gan citu var pateikt +

4 0 atbildēt

You can kiss my fat ass!

4 0 atbildēt

Mans tievums vai resnums mani īpaši nekad nav satraucis, bet gan tas, ka māte daba mani nav diez ko apveltījusi emotion Un cilvēki var runāt, cik grib par sevis mīlēšanu par spīti visiem mīnusiem, bet mēs sen jau vairs nedzīvojam tādā pasaulē, kur izskatam nebūtu nozīmes un vienmēr atradīsies kāds, kas norādīs uz taviem mīnusiem

4 0 atbildēt

''Kurš ir teicis, ka skaisti cilvēki ir tikai tievi,muskuļaini un tie kuri ir izcepušies kā vistas solārijos,ar silikonu katrā vietā kur vinu var iebāzt?'' <- tu esi kārtējā, kas, gribot izklausīties ļoti gudra, pārspīlē un runā muļķības.

4 0 atbildēt

Kompleksi rodas, savā veidā, pateicoties citiem. Kad pārstāju klausīties skauģos, dīvaini, bet viņiem skauda ka esmu tāda, ne īpāsi smuka, esmu pilnībā ar sevi apmierināta.

Ja kas, citus apsmej tikai tie, kuri paši neko jēdzīgu nevar izdarīt.

4 0 atbildēt

Skaists ir tas ķermenis, kas kopts!

4 0 atbildēt

Un nav jau tā, ka puikiem kauli un āda rada šausmīgu sajūsmu... kad iepazinos ar mīļoto biju skeletiņš un viņš man atklāti palūdza pieņemties svarā par pāris kg pavisam praktiska iemesla dēļ - kauli visur duroties emotion

4 0 atbildēt

3. Kādā Lohlendā viņa ir dzīvojusi? Vismaz pēc sejas nevar pateikt, ka viņa ir resna. Maksimums viņa ir apaļīga, bet nu jābūt krietni resnākam, lai kāds vispār par to sāktu runāt. Svars, pirmkārt, ir būtisks, lai cilvēkam būtu laba veselība, nevis lai tev viņš patiktu, tāpēc par otra svaru nav jārunā. Katrs dzīvo, kā grib. 100%, ka tik vaļā no liekā svara daudziem ir ļoti grūti, ne visi var ēst, cik grib un nepieņemties svarā. Kad biju maza, biju, kā saka, tukla , bet saņēmos, tagad ēdu visu, bet sekoju līdzi tam, lai neuzbarotos - es neesmu no tiem, kas var ēst un ēst, bet labumā nenāk :D

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »