local-stats-pixel fb-conv-api

Beidz ienīst savu ķermeni!194

1616 22

Pasaulē ir tik daudz cilvēki kuri sevi uzskata par neglīties,resniem utt,bet katrs cilvēks ir skaists ja pats tā domā.Tulkoju šos tekstus lai daži civēki saprastu,ka netikai tievi cilvēki ir skaisti,bet gan visi cilvēki ir skaisti,tikai katrs ir skaists savādākā veidā.

Kurš ir teicis, ka skaisti cilvēki ir tikai tievi,muskuļaini un tie kuri ir izcepušies kā vistas solārijos,ar silikonu katrā vietā kur vinu var iebāzt?

Skaisti cilvēki ir tie ,kas tic ,ka viņi ir skaisti un kuri NEIENĪST SAVU ĶERMENI.

Gribu tikai pateikt: '' Ejiet visi ieskrieties kuri domā,ka apaļīgi cilvēki nevar būt perfekti un mīlēti.''

1616 22 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

galvenais ir būt pašpārliecinātai par sevi un viss ; )

1 0 atbildēt

Es esmu tikai 1,64m gara. Un sveru vairāk, kā modes industrija vēlētos!

So What?!? :D

Es lepojos ar to, ka man ir dibens.. Es lepojos, ka vairāk līdzinos nepārspētajam sekssimbolam( sievietei ar skaisto figūru!) Merilinai Monro, nekā kaulu dievietei- Keitai Mosai( vai jebkurai ''sevi cienošai'' modelei :D )..

Ja godīgi, tad es savas pievilcīgās formas NE-PAR-KO nemainītu pret kauliem :)

 

Protams, visam ir savs mērs. Nav jau arī glīti, ja tauki visam karas pāri! Taču ir absurdi sevi ienīst dēļ kaut kā, kas Tevi padara par sievieti!

P.S. Modē atkal nāk formas.. lēnām, bet nāk! To arī iesaku atcerēties ik reizi, kad, skatoties spogulī, dāmas, nodomāsiet, ka esat pārāk resnas, lai arī jūsu svars ir gandrīz ideāls!

1 0 atbildēt

Starp citu, tieviem cilvēkiem arī ir kompleksi, un kādi pie tam!

1 0 atbildēt

Par lieko svaru ir tā - ja cilvēks, patiešām dara, mēģina, strādā, sporto, maina uzturu, dzīves attieksmi un pakapēniski gūst rezultātu, tad tas ir pieņemami, bet ir tāds fenomens, kad vienkārši cilvēki (lielākoties sievietes) vienkārši nospļaujas, sāk tieši ēst tikai vairāk pārtiku, pat ja viņām liekais svars tikai ceļās un aizbildinās ar to, ka tas ir ''fat shaming'', protams tas ir skaidrs, kā kristāls, ka cilvēkus nevajag vērtēt pēc viņu fizikālās būves, bet ja tas, kuram ir ar fizisko formu problēmas, pēkšņi izlemj, ka vienkārši neko nedarīs, tupēs uz vietas un ēdīs, tā būs pilnīgi nepareiza un slimīga izpratne par frāzi - ''Cilvēkus nevērtē pēc viņu ķermeņa formas'' 

tas ir apmēram tā pat, ja piemēram kādam ir liela brūce, kas asiņo un, kuru būtu vienkārši jāaizsien vai kaut kā savādāk ''jāsadakterē'' , bet tā vietā cilvēks vienkārši izlemtu, ka viņš ļaus asinīm tikai tecēt un tecēt no brūces, jo ''tas taču ir vienalga vai viņa āda ir bez brūces vai ar brūci!''

1 0 atbildēt
Nez. 5tā ir laba.
1 0 atbildēt

Kur var atrast visvismīļāko?

0 0 atbildēt

Par to, ka izbesīju šaubu nav :D Kāpēc viena saka, ka pati atnāks, otra, ka pats no sevis nekas nenotiek?

0 0 atbildēt

Da beidziet

5 5 atbildēt

3. Līidzīga Leighton Meester, ja iztaisnotu matus, un mazliet uzkrāsotos.

0 0 atbildēt

Manuprāt, šādus tekstus var aplūkot no 2 pusēm. 1. Stipri šaubos vai kādu, kas ir patiesi neapmierināts ar sevi, tie pārliecinās, bet nu, ja nu tomēr kādu glābj - bravo! Savukārt tie, kam patīk tikai čīkstēt, turpinās to darīt. 2. Daudziem cilvēkiem ar lieko svaru šādi teksti ļaus turpināt nedomāt ar savu svaru un būs kā attaisnojums, lai turpinātu uzturā lietot visādus draņķus: "Ai, es esmu apaļīga, man ir nelielas sirds problēmas, mazliet paaugstināts holesterīns, bet esmu apmierināta ar savu augumu, tāpēc ēdīšu to, ko man gribās!"

Un nē, man nav nekas pret cilvēkiem, kas ir apaļīgi/formīgi utt. BET ļoti daudzi cilvēki ar svara problēmām ēd neveselīgi, kā arī viņu dzīvesveids ir mazkustīgs. Nesaku, ka ir jāsēž uz baigajām diētām, bet varbūt ir vērts padomāt par savu veselību un samazināt cukura, miltu patēriņu, aizstāt šokolādi ar augļiem (vai paskatīties, kuri saldumi nepiedzīs organismu ar visādiem sūdiem), iet pastaigās un dzert pietiekoši daudz ūdens.  

0 0 atbildēt

Kārtējās atrunas par to, ka patīk ēst..

Nav jāpieņem kāds esi (protams, ja tavi gēni neļauj veikt izmaiņas ar savu ķermeni).. Laika gaitā cilvēku slinkums un mazkustīgums arī ir novedis pie tā, ka jau no zīdaiņa vecuma notiek APTAUKOŠANĀS. Mazs procents ir to, kas ēd pareizi, nodarbojas ar sportu un ievēro gulēšanas režīmu.. Tā vietā grauž čipšus, dzer draņķus un ballējas 3 reizes nedēļā. Lūk tad arī rezultāts..

DZĪOJIET VESELĪGU DZĪVESVEIDU, NEVIS PUXTIET PAR RESNUMU UN SEVIS PIEŅEMŠANU!

1 1 atbildēt

Man resnas vai ar lieko svaru nekad nav patikušas un nepatiks un neviens nevar man to aizliegt.

0 0 atbildēt

Kaarolīnai glītas krūtis

0 0 atbildēt

es sen nepatīku, TGD SĀC MANI ŽĒLOT, bļ

1 1 atbildēt

Šitais raksts būs rakstu topā

1 1 atbildēt

besi ara ka pedeja laika dzirdu ka saka to kaa nau esmu resna laigan pastoties ne lieka kilo neredz saka man liels deguns kurs nemaz nau liels vai esu parak vaajs un man vajaga musisus :D

blad gribi musisus uzka4aa :D  nau gruuti :D  bet 4ikas kas  izsakas esam resnas laigan ta nau camon ieklausaties apkartejos nevis skataties peec citiem jaibal :D

0 0 atbildēt

Man bail sist. xDD Es jau varētu bet man bail :DDD

0 0 atbildēt

Resno bullcraps !! Sevis mierināšanas teksti !! Tu ārēji izskaties kāds, tu esi iekšēji , tātad nekoptie vai resnie tādi ir arī iekšēji,protams, ar izņēmumiem crazy vielmaiņa utt !!! SEVI JĀKOPJ !!!

2 2 atbildēt

mums klasē mācās viena apaļīga meitene. dažreiz paliek itkā viņas žēl, bet cik viņa ir egoistiska...tādus cilvēkus es nesaprotu..neviens ar viņu nedraudzējas dēļ egoisma, nevis resnuma. :)

 

Āaa un es esmu normāla nevis kaulaina kas visus apaļīgos noliek..emotion

bet atrodas dauņi kas uz ielas var mani nosaukt par tusni... paši jau nebij labāki, bet poh.. kkādi pamulkji

0 0 atbildēt

BEIDZ MĪLĒT SAVU SLINKUMU UN TĀ VIETĀ LAI PAĒSTU MAKDONALDĀ PASPORTO. emotion 

3 3 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »