local-stats-pixel fb-conv-api

Maxima, Zolitūde: Kā tas sākās?203

724 33

Smags atgadijums noticies Zolitūdē, kur iebrucis maximas Jumts, Ir bojāgājušie, informācija nak no kada pazīstama cilvēka, kurš par mata tiesu ir izdzīvojis šajā negadijumā!

Pēc Latvijas Televīzijas ziņām vismaz 54cilvēki gājuši bojā. Septiņi bez vēsts pazuduši!

Izsaku līdzjūtību viesiem kuri tiešā, vai netiešā veidā ir saistīti ar šo negadijumu, kā arī vēlos Nosodīt būvvaldes, celtniecības objekta uzraugus, projekta izstrādātājus, politiskās personas, kuras tiešā, vai netiešā veidā ir saistītas ar sertifikātu izsniegšanu un zaļās gaismas došanu darbu izpildīšanas procesam, Veikalu tīklam " maxima" par divkosību, par informācijas slēpšanu, Materiālu izgatavotājiem, darbiniekiem, kuri veica darbus celtniecības objektā kartīgi neizanalizējot ( materiālu stāvokli, skrūvju noturību, metinājumu izturību)

Lai Dievs Jūs sarga, kad tauta uzzinās īstos vaininiekus!

16 bērniem tika laupīta bērnība šajā nelaimē!

Andris Ameriks : Telefons, kur var saņemt info par cietušajiem 67375459 dispečerdienesta vecākais ārsts.

Jūsu viedoklis par notikušo?

Mani var atrast: twitter.com/donorvo ; ask.fm/donorvo

724 33 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000

Visdziļākā līdzjūtība cietušo un bojāgājušo tuvieniekiem :(. Par šito būs kādam jāsēž, sākot ar RD Būvvaldi, kura vispār atļāva būvēt uz jumta parku, galvenā vaina gan jauzņemas veikala vadībai, kura pēc trauksmes signāla neveica evakuāciju.

7 2 atbildēt

Smieklīgākais ir tas ka pusstundu pirms iebruka griesti skanēja brīdinajuma signals un uzaicinājums pamest telpas(latviešu krievu un angļ valodā),bet cilvēki turpinaja staigāt un iepirkties.Bankas darbinieki mierīgi izgaja un izglābās,jo saprata ka tas ir nopietni kad izskan tāds paziņojums.....

6 1 atbildēt

Es lūdzu lai visi kuri izlasa šo rakstu kaut vai neticat Dievam aizlūdzam par mirušajiem un lūdzam kaut būtu vairāk izdzīvojušo un lai Dievs svētī glābējus,un lai Dievs palīdz tiem bērniem kuri dēļ traģēdijas zaudējuši vecākus!

7 2 atbildēt

CIlvēka dzīvība ir patiešām trausla.  Neizsakāms miers pārņēma, kad apzvanīju tājā apkaimē dzīvojošos draugus, un ka ar viņiem viss ir kārtībā. It īpaši par to, kurš kādas 10 minūtes pirms bija no turienes izgājis... Manuprāt, šovakar katram sevis cienīgam cilvēkam, kas arī jūt līdzi cietušajiem un tuviniekiem, ir jāiededz svecīte un jāietur klusuma brīdis. 

4 0 atbildēt

NEKĀDI... nu NEKĀDI nevaru saprast tos cilvēkus kas ielika šim rakstam

30 mīnusus

protams izsaku līdzjūtibu visu bojā gājuso tuviniekiem emotion

5 1 atbildēt

Ak dievs, tas ir vienkārši DRAUSMĪGI! Tas ir ŠAUSMĪGI! Padomājiet, jūs vēsā mierā ejiet uz veikalu, domājat, ka viss būs kārtībā, un tu NEZINI, ka tu mirsi. Tu ej un izvēlies sev vakariņas, un tu pēkšņi attopies panikā, drupās, un saproti, ka tava dzīvība ir mata galā!

Izsaku milzīgu līdzjūtību cietušajiem, mirušajiem un viņu radiniekiem emotion

4 0 atbildēt

Visu cieņu tuviniekiem un bojā gājušajiem ugunsdzēsējiem.emotion

4 0 atbildēt

Ka vispar uz tada saskruveta veikala var taisit ziemas darzu,ja tam apaksa nav balstu kas notur griestus.Melnzeme ir smaga,un ja vel ir slapja,tad vel jo vairak.Visiem Depo,Maksimam,Rimi un parejiem nav balstu,kas notur griestus.Tapec jau mums depo jumts ziema jau cik reizes ir iebrucis.Vis grozas ap naudu,mazak izdot vairak sagrabt... emotion

Lidzjutiba tuviniekiem

5 1 atbildēt

Katru reizi kā redzu traģēdiju vai negadījumu, saprotu ka visam kam mēs esam pieķērušies nav vērtības. Reiz taču pienāks diena, kad Tu tā vietā, lai pamostos un ķertos klāt pie brokastīm, atjēgsies tajā daudz pieminētajā tunelī, kura galā zaigos spožā un brīnumainā gaisma, un Tavs dzīves ceļojums būs galā.Un, lūk, tajā pat brīdī, kad acu priekšā, kā apgalvo, nozibēs viss Tavs mūžs, diez vai Tev liksies svarīgi tas, cik naudas būsi iekrājis, kādus apbalvojumus esi saņēmis, cik automašīnu Tev ir bijis, kādās drēbēs ģērbies, vai arī cik reizes Tavs ģīmis ir bijis redzams avīzē. Zini, man liekas, ka tajā brīdī Tev daudz svarīgāks būs tas, cik daudz mīļuma dzīvē esi devis citiem un saņēmis…cik nakšu esi pavadījis, sajūsmā vērdamies zvaigžņu pilnajās debesīs…Tad Tu atsauksi atmiņā gan paša taisītos sniegavīrus, gan vasaras lietus lāses, gan to brīdi, kad sadzirdēji čukstu “Es Tevi mīlu”… Neiznieko laiku, raizēdamies un prātodams par nākotni. Tā noteikti pienāks - un pavisam drīz. To nu es droši varu Tev apsolīt.Tā vietā labāk pacel galvu augstāk, uzvelc savas vecās pastalas, un dodies, kur Tava sirds Tevi ved… Kaut vai līdz pasaules galam. Un neaizmirsti nekad to, ka ikviena diena ir dārga dāvana, ja vien Tu proti novērtēt to, ko šī diena Tev sniedz. Un ja tā, tad Tevi gaida vēl viena nenovērtējama dāvana. Rītdiena

5 1 atbildēt

Tad ka uzzināju par 2 bojāgājušajiem domāju ka tur būs max kādi 5.

Tagad uzzinot ka bojāgājušie ir 45, un vēl pēc biedra Ušakova viedokļā vismaz 25 zem gruvešiem..... tad nu jā, cik nu tur no tiem 25 izdzīvos veselu dienu guļot ar lauztiem kauliem pez skābekļa... emotion

4 0 atbildēt

Negadījumā «Maxima» četri bojāgājušie; tostarp ugunsdzēsējs. Izsaku līdzjūtību emotion

5 1 atbildēt

Piemērs atkal tam, ka jādzīvo momentam, šodienai, jo rītdiena var arī neatnākt. :(

4 1 atbildēt

Un tagad saksies razborkas starp apdrošinātājiem celtniekiem un cietušo kompensācijām!

3 0 atbildēt

Tas ir briesmīgi...Mazo Latviju ir pārņēmusi melnā svītra...tik daudz nelaimju šogad...Spēku ģimenēm, kas zaudējuši sev tuvos un izturību tiem kam priekšā atveseļošanās ceļš...

Mans vīrs ir ugunsdzēsējs...tagad daudz vairāk uztraukšos,kad būs darbā un izdzirdēšu sirēnas... 

4 1 atbildēt

Es nesaprotu kāpēc daudzi cepjas par to, ka pie vainas atkal ir maxima. Šoreiz nu nedz kā nevar būt viņu vaina, nedz viņu salāti, nedz optima līnija. Ne jau viņi izdomāja rakt apakšā pazemes stāvvietu, un ne jau viņi izdomāja augšā taisīt dārzu par prieku pircējiem, kuri no lejas to neredzētu.

Šis atgadījums ir traģisks, un uz doto brīdi var tikai cerēt, ka bojā gājušo skaits nepieaugs. Iebrukuma cēloni var meklēt tikai tad, kad visi būs atbrīvoti no gruvešiem. Stipri šaubos, ka tur arī kāds sprādziens ir bijis, drīzāk gan troksnis no krītošā betona.

Visvairāk žēl bērnus, kuru vecāki ir cietuši, kā arī bojā gājušo tuviniekus. Novēlu visiem izturību.

3 0 atbildēt

Šķiet ka par aptauju vispār visi aizmirsuši. Par traģēdiju vien patīk cepties : (

Bija tik patīkami uzzināt, ka aicinājumam ziedot asinis atsaucās tik daudz cilvēku. Tātad ir vēl arī clvēciska līdzjūtība. Citu jau neko parasts cilvēks nevar palīdzēt- lai strādā profesionāļi.

5 2 atbildēt

Ļoti skumji pec šita gadijuma maximaemotion

3 0 atbildēt

Zinu kā tas ir zaudēt sev tuvu cilvēu, izsaku ļoti lielu līdzjūtību

4 1 atbildēt

Maxima jau nav vainīga, tur varēja būt kaut Supernetto.

3 0 atbildēt

Neviens pat nevarēja iedomāties, ka kaut kas tāds varētu notikt. :( Vieglas smiltis bojā gājušajiem un izsaku līdzjūtību tuviniekiem. 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »