local-stats-pixel fb-conv-api

Maxima, Zolitūde: Kā tas sākās?203

724 33

Smags atgadijums noticies Zolitūdē, kur iebrucis maximas Jumts, Ir bojāgājušie, informācija nak no kada pazīstama cilvēka, kurš par mata tiesu ir izdzīvojis šajā negadijumā!

Pēc Latvijas Televīzijas ziņām vismaz 54cilvēki gājuši bojā. Septiņi bez vēsts pazuduši!

Izsaku līdzjūtību viesiem kuri tiešā, vai netiešā veidā ir saistīti ar šo negadijumu, kā arī vēlos Nosodīt būvvaldes, celtniecības objekta uzraugus, projekta izstrādātājus, politiskās personas, kuras tiešā, vai netiešā veidā ir saistītas ar sertifikātu izsniegšanu un zaļās gaismas došanu darbu izpildīšanas procesam, Veikalu tīklam " maxima" par divkosību, par informācijas slēpšanu, Materiālu izgatavotājiem, darbiniekiem, kuri veica darbus celtniecības objektā kartīgi neizanalizējot ( materiālu stāvokli, skrūvju noturību, metinājumu izturību)

Lai Dievs Jūs sarga, kad tauta uzzinās īstos vaininiekus!

16 bērniem tika laupīta bērnība šajā nelaimē!

Andris Ameriks : Telefons, kur var saņemt info par cietušajiem 67375459 dispečerdienesta vecākais ārsts.

Jūsu viedoklis par notikušo?

Mani var atrast: twitter.com/donorvo ; ask.fm/donorvo

724 33 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000
Elektroenergija nav partraukta?tu soma viniem vajadzeja melna tumsa ar lukturisiwm rakties?tik daudz tacu padoma pirms kautko tik tizli raksti.tas ir vairak ka logiski ka vini samekleja veidu ka gaismas dabut.
1 2 atbildēt
Tapeec es iepeerkos sky nevis maxyma
1 3 atbildēt

maxima par visu padomāts - lai tik izdomā vēl kko pirms 4 gadiem gaļā prusaki un tārpi un tgt visa maxima nobrūk ejiet un ieskrienieties ar savu **** maximu 

1000% ka būs ļoti samazinājies maximas klientu skaits

0 2 atbildēt

Sudains raksts, te nav ko runat te ir jajiet uz baznicu lugt dievu lai miruso nepaliek vairak

1 3 atbildēt

Lìdzjùtìba cietushajiem!

0 3 atbildēt

Maxima -  par visu padomāts!

 

OH, THE IRONY!

2 6 atbildēt
Ja tā bija spridzināšana tad to cilvēku pašu vajadzētu nosist. Bet, ja tas jumts iebruka, tad maksmu ir pie tā vainīga, ka nesaprot to, ka jumts var iebrukt no smaguma. Un protams izsaku līdzjūtību bojāgājušo radiem.
1 7 atbildēt

Patīkami reklamēt Spokos kādu trģēdiju un kāst cepumus uz tās rēķina ne? Gribi kaut ko labu izdarīt? Ej palīdzi notikuma vietā kā vien vari nevis lej tukšus vārdus. Sabiedrība tiešām degradējusies, mēdijim šī ir kā medusmaize un viņī tiek iet un uzbāžās cietušo tuviniekiem. Sociālajos tīklos cilvēki lej tukšus vārdus. Valdībai diez gan pie kājas, kas tur noticis, galvenais sava labvēlība un savas partijas popularizēšana. Nav brīnums, ka lielākā daļa tautas nevēlās dzīvot vairs Latvijā.

3 9 atbildēt

Visiem tiem kas bauro kaut ko par konstrukcijām vai būves kvalitāti - pacenšaties atrast vismaz kaut kādu informāciju pirms no pirksta sākat zīst brīnumus... Uz maximas jumta būvēja gaisa dārzus planotais melnzemes biezums 20 cm.... Varat iedomāties kads tas ir stress būvei? Inkvizitori ibio

2 9 atbildēt

Blin labprat atrastos tur iekšā

1 10 atbildēt

izskatas ka al qaeda ir pielikusi savu roku ! 

1 11 atbildēt

Viss, bojkotējam maximu!

0 10 atbildēt

Zoļiks vai tad nav baigais urlu rajons? lel

0 10 atbildēt

rīt maximā būs mega atlaides.

3 15 atbildēt

CENAS KRIIIT!

4 32 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »