local-stats-pixel fb-conv-api

Man Trūkst Vārdu!445

2404 59

Šis policists manās acīs ir tikai un vienīgi varonis! emotion



2404 59 445 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 445

0/2000

Tiešām - policists malacis!

12 2 atbildēt

labākais policists LV

9 0 atbildēt

Tāpēc iesim visi uz referendumu un nobalsosim PRET to pretīgo krievu valodu. Savāksim lielu balsu pārsvaru un lai viņi beidzot aizrijas. Piegriezies jau lūrēt uz to urlu aizvainotajām sejām kad atsakies runāt krieviski...tam vienreiz jābeidzas te ir Latvija! LATVIJU LATVIEŠIEM!

9 1 atbildēt

Tam krievam balss kā peģikam 

8 1 atbildēt

Jebkurš amerikāņu policists pēc pasažiera[vai vadītāja] izkāpšanas no transportlīdzekļa būtu NEDOMĀJOT izvilcis ieroci. Un ja subjekts šādi uzvestos arī ASV, nemaz nebūtu ticis pie iespējas policistu pagrūstīt. Lode kājā pēc pirmajiem 3 soļiem.

6 0 atbildēt

Es goda vaards izjustu neizsakaamu baudu redzot to, ka tieshi shaadus "pasee rakstiitos latvieshus" vienk. nostaadiitu garaa rindaa un ieseedinaatu autobusaa Riiga-maskava.

Un ak nabadzinji, nofilmeejushi, kaa sliktais policista kungs vinju sita, ak zilumi arii ir.. Ar kaadaam tiesiibaam vispaar vinjsh izkaapa no mashiinas? ar kaadaam tiesiibaam vinjsh uzstaada savus noteikumus? Vinjsh ir aizmirsis, ka vinjsh shajaa valstii ir tikai cieminjsh, PSRS laika atlieka!!!

Policistam ir ne tikai dzelzs nervi, bet arii ljoti augsts inteligjences liimenis, kas diemzjeel krieviem muusu valstii truukst!!!

7 1 atbildēt
dea avatarsdea

Treniņbikšu pārgudrie prāti. Liels lepnums, ka LV ir tik uzņēmīgi policisti. Prieks.

6 0 atbildēt

jau pēc krivu val.atbildēm skaidrs, ka visu viņi abi saprata :) lohi :D vel paši youtubē savu debīlismu izrāda :D psc. :D

6 0 atbildēt

Vai, nabadziņi, man pat asariņa nobira, redzot, kā nabaga jauniešiem liek tā ciest.. Kāds var salasīt video beigās vārdu, uzvārdu? Jāaizved saldējums, lai puikas nebēdājās.. Kur dabūt krievu saldējumu? :D

6 0 atbildēt

Video ir izņemts, bet ieraugot visus asos komentārus, liekas , ka video ir kaut kas wow, pilnīgi tek siekalas no vēlmes to noskatīties...  emotion 

6 0 atbildēt

Debīlie krievi.  emotion 

5 0 atbildēt

Tam pidaram bļed steku dirsā un izsūtīt uz urlandrijuemotion

6 1 atbildēt

Tam pargudrim pretīga balss :D

5 0 atbildēt

Tā krieva bals jau uzvelk. ka uzreiz gribētos iedot viņam taisnajā. Šoferim uzreiz sāka rokas trīcēt, ka nav krutā muldētāja blakus.

5 0 atbildēt

Lohi viņi ir! Policistiem visiem tādiem vajadzētu būt! Tad sāktos disciplīna. Viņš ir varonis.

4 0 atbildēt

labākais policists LV

4 0 atbildēt

Pareizi rīkojās policists.

Jebkurā situācijā ( ja uz ceļa aptur policija) nedrīkst kāp laukā no transportlīdzekļa jo tad Tev var sanākt vel lielāki SŪDI

Ja dzīvo Latvijā, Vācijā, Lielbritānijā IR JĀZIN VALSTS VALODA

Ja tu esi Idiots vai tev ir novirzes tad tev ir jābūt dokumentiem, kas to apliecina. Un ja tu vadi automašīnu ar valsts numura zīmi, tātad vien tev ir jāzin Valoda, kurā tu to vadi Vai starptautiskā ANGĻU. 

Tā kā tie Krievi ir pimpji un paši sev, acīmredzami, sataisīja sūdus tad ir galīgi lohi.

Video beigās vel sūdzējās par situmiem. 99.99% esmu parliecināts arī iecirknī lēkāju un mēģināja uzstādīt noteikumus.

Sitiens policijai, nepakļaušanās, rezultātā ( ja būtu divi) uzvietas uzbliestu ar steku, iesmidzinātu pipargāzi. Arests  vairāk par 3 menešiem.

Jāievēro likumi ir visiem!!!!!!!

4 0 atbildēt

Īsts latvju vīrietis. :) prieks! :)

4 0 atbildēt

Beidzot kads normals policists emotion 

Ta ir ja likumiem neklausa ... 

3 0 atbildēt

Požolsta po ruskij, Požolsta po ruskij! Muļķis!

Jobanie Krievi!!

Ja nesaprotat pa Latviski, pisieties prom uz Krieviju un  tur visu sapratīsiet!

AK DIEVS, KĀ MAN VIŅI IR NORIEBUŠIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »