local-stats-pixel fb-conv-api

Man Trūkst Vārdu!445

2404 59

Šis policists manās acīs ir tikai un vienīgi varonis! emotion



2404 59 445 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 445

0/2000

policists-varonis?

policists ir klauns!!!!! viņš gandrīz apčurajas no bailēm :D:D:D:D

Bet tam urlam bija taisnība. Policistam vajadzēja no sākuma pateikt savu vārdu un uzvārdu un tikai tad prasīt dokumentus! Kas par policistu kurš nezina likumus?

Viņam bija iespēja iesedināt tos lohus uz 15. diennaktim. Par rupjibu, par to ka viens no viņiem izkapa no mašīnas, par to ka pielietoja fizisku spēku. Bet beigas vel pats vainīgs palika, tāpēc ka smadzeņu nav.

Un jā..puiši un meitenes. Krievi protams var aizbraukt un paņemt visu no Latvijas ko ir uzceluši un atveruši...bet tad jus saulītes paliksiet bez darba :D

2 3 atbildēt

Vienkāršs Lohs

. Šitādi lai dirsā ra galvu pa priekshu

0 1 atbildēt

Es zinu, ka man būs daudz *mīnusiņu*, bet nu, vienalga. 

Hmm,  jūs iebrauktu RU valstī, vienalga ar kādu mašīnu, un nesaprastu krievu valodu! Ko jūs darītu? tikai nāktu ārā -"[[viss senākas profesijas pārstāve (kriev.val.)], suka, [virzienrādītājs, kurš norāda uz vīrieša dzimumorgānu]" utt ? Protams, tas ir viss ko latvieši zin no RU valodas.

Es zinu, ka ir LV cilvēki kas saprot krievu valodu un varētu runāt, bet nu domājiet tomēr arī. 

Te ir tikai 2i jaunieši, kuri 'tiešām' nesaprata LV valodu, varbūt pirms 8 mēn ievācās, hmm, ko jūs zināt par viņu dzīvi? 

0 2 atbildēt

KRIEVI BĻEĢ

0 2 atbildēt

Cik var malt to tēmu? Idioti ir visās tautās. 

0 2 atbildēt

Uzmanību, mīļās marionetes

Jūsu patriotisms ir tikpat atsaldēts kā viņu patriotisms, un ja policists uzreiz nesāktu sprēgāt par nacionalitātēm, tad arī no šofera puses būtu gaidāma maigāka(ne nacionāla) attieksme. Par diplomātiju jūs neesat dzirdējuši? šķiet, ka nē. Un viņi nav vainīgi, ka viņu vecāki un vecvecāki šeit jau dzīvo ilgāk, nekā daži labi(lielākā daļa) komentāru autori. Viņi ir uzauguši krieviskā vidē un mūsu zemē NEKAD nav bijuši vairāk par 50% latviešu, un ja arī ir, tad nepārāk patstāvīgi. Vienīgais, par ko patriotiem būtu jāuztraucās, ir ekonomika

0 5 atbildēt

Pilnigs lohs-tas policists...emotion

Vajadzeja vinu tur nosist un atstat kamer otrs ar draudzeniiti tuseja!

0 7 atbildēt

manas acis shiis policicists ir vienigi мудак который законов не знает.что поделаешь менталитет латышский в голову бьетemotionemotion

1 9 atbildēt

wtf???

0 18 atbildēt

Tizlais mentu nacists!!! [virzienrādītājs, kurš norāda uz vīrieša dzimumorgānu] tadus japakar!!! Tas ir 100% nacozms ienistu tadus daunus. Tas jobanais ments saprot krieviski ja negrib runat krieviski vai nesaprot pec likuma jasauc TULKS kas visu tulkos, bet tas [Invalīds, ar fiziskiem trūkumiem.] principa del sak dirst sava izmirusa valoda. ZEM SLIEDEM TO MENTU!!!

 

P.S. PAR KRIEVISKU LATVIJU!

1 21 atbildēt

Visi ienīst policistus un latviešu-krievu krustojumus. Šeitan vinnēja policists :D

 

Labi noskatījos līdz galam - abi dulburi :D I policis, i šoferis :D

7 38 atbildēt

Latviešu tauta nemainās - kā bija nacisti, ta arī palika.

3 54 atbildēt

esmu Latviets lieku mīnusu jo ir tiaki video un rakts bez jēgas 

4 83 atbildēt

Policists ir daunis, cerēja dabūt kabatā 20 latus. Viņam piedāvaja aizbraukt, pietam ja prasa vārdu uzvārdu, viņam tas ir jāsaka !! No policista puses daudzas lietas izdarītas nepareizi, bet jūsu stulbie negatīvie viedokļi ir tikai tāpēc ka cilvēks pie stūres ir Krievs kurš zināja kādas viņam ir tiesības !!

8 105 atbildēt

Ķēms ne varonis...

9 109 atbildēt

jobnutie latvieši.

6 112 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »