local-stats-pixel fb-conv-api

Man Trūkst Vārdu!445

2404 59

Šis policists manās acīs ir tikai un vienīgi varonis! emotion



2404 59 445 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 445

0/2000

personīgi, tā policista vietā, būtu krievu varonim uzreiz sametis pa seju..  zinot, ka nepakļaušanās gadījumā tas ir atļauts.

0 0 atbildēt

jāsit pa pauri tik ilgi kamēr sapratīs latviski , sapratīs arī to, ka latvijā dzīvo , sapratīs to ,ka latvijā dzīvojošajiem ir jāzin latviešu valoda. Šis video neatstāj vienaldzīgu ..........

1 1 atbildēt

Labs varonisemotion

0 0 atbildēt

пиздец я охуеваю, живут в латвии и даже пару слов сказать не могут , ( точнее не хотят) я плохо понимаю по латышский но я всегда говорю Atvajinoet es gruti saprotu Latviesu Valodu bet es gribu macu " это нормально , уважать чужой язык и культуру и тем более страну в которой ты постоянно живешь, нужно дружить стараться выделять больше денег на языковые курсы для людей что бы они смогли интегрироваться в общество, нахуй дорогие референдумы и дешевые понты....люди должны находить понимание!!!

5 5 atbildēt

ļoti apsveicami latviešu policists izdarīja, ir krievi kuri ir patīkamas personas, bet šie ir vienkārši nekaunīgi pāķi, you got owned bitchesss :)

0 0 atbildēt

Jā , redzēts miljons.com Policistam cepums.

0 0 atbildēt

OMG

0 0 atbildēt

tāpēc jābalso referndumā PRET!

0 0 atbildēt

54 pasisti urāli

0 0 atbildēt
Es nesapratu kas tur notika.
0 0 atbildēt

Cilveks pilda savu darbu kads nacists

0 0 atbildēt

Pilnīgi normāla situācīja, ko jūs domājat, ka aizbraucot uz ārzemēm, kāds melnais policists runās ar jums Latviski, jo esat no Latvijas? Tur ja jūs policistus nesapratīsies un pretosieties, tad dabūsiet teizeru pakaļā un fiziski tiksiet aizturēts.. emotion šitie krievi atļaujas pa daudz.

0 0 atbildēt

Uzvedība ta ka kādam maigajam tam šoferim grib būt erglis bet nesanāk.ja jau mentam iesita cerams ka sēž vēl šobaltdien :D

1 2 atbildēt

lol, trīs idioti emotion

0 1 atbildēt

MALACIS, respect, man ar vakar gadījas normāli menti, izlīdzēja ka man bij slikti. RESPECT tiem latvijas ceļu policistiem, kas dara savu darbu. LIELĀKAS ALGAS VIŅIEM un viss būs štokos.

1 2 atbildēt

Būtu tie čaļi runājuši angliski, tad gan jūs visi viņus aizstāvētu, bet mentu noliktu.

0 1 atbildēt

Kādēļ tu pacēli vecu tēmu augšup? Par šo visi jau pavasarī runāja. ..

Lai nu kā, policists malacis, tā turēt.

0 1 atbildēt

Gan policistam gan tam virietim nebija taisniba. Jus vienkarši neciešami, ja tas virietis buru piemēram Igaunis tad jus neko neteiktu, bet ja viņš ir krievs tad uzreiz sākās diršana.Jus sākumā padomājat un tad rakstāt. Pie tam ir arī daudz Latvieši kuri ir dirsīgi, tas nav atkarīgs no tautas.

0 1 atbildēt

Ai kā man patīk letiņu agresivitāte manam komentam saliekot entos mīnusus :D No diviem klauniem jau vienmēr kādam ir jābūr smieklīgākam par otru(tb letiņu policists un krievu šoferītis), nevar jau saprast,ka abi vienā maisā bāžami :D

0 1 atbildēt

policists-varonis?

policists ir klauns!!!!! viņš gandrīz apčurajas no bailēm :D:D:D:D

Bet tam urlam bija taisnība. Policistam vajadzēja no sākuma pateikt savu vārdu un uzvārdu un tikai tad prasīt dokumentus! Kas par policistu kurš nezina likumus?

Viņam bija iespēja iesedināt tos lohus uz 15. diennaktim. Par rupjibu, par to ka viens no viņiem izkapa no mašīnas, par to ka pielietoja fizisku spēku. Bet beigas vel pats vainīgs palika, tāpēc ka smadzeņu nav.

Un jā..puiši un meitenes. Krievi protams var aizbraukt un paņemt visu no Latvijas ko ir uzceluši un atveruši...bet tad jus saulītes paliksiet bez darba :D

2 3 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »