local-stats-pixel fb-conv-api

12 Fakti par Sapņiem128

1532 17

Sapņi bija ir un būs,taču tie ir dažādi,kā piemēram murgi un parasti sapņi,kuros notiek kas labs,vai arī tu izsapņo kādu dzīves momentu. Šodien tev pastāstīšu nedaudz par Sapņiem.

1532 17 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

Arī besī ,ka sapnī skrienu riktīgi leni :D kaut vai skrienu ātri!

1 0 atbildēt

Par izgudrojumiem un atklājumiem, tie tika atklāti astrālajā pasaulē. :)

1 0 atbildēt

1. bullshits - sapnjojot cilveeks dzird kas notiek ap vinju reaalajaa telpaa - tb, guljamistabaa. vinjsh pat juut aukstumu no atveerta loga.

2. to sauc par lucid dreaming. pagaashnakt pasham kaarteejais bija. apzinaata sapnju kontrole nodroshina ilgaaku miegu, labaak var atpuusties. praktizeejot apzinaato sapnjoshanu, tu vari izmainiit jebkuru sapni, neatkariigi no taa vai tas ir murgs vai labs sapnis, tu pat izveelies vai veelies tajaa piedaliities vai veerot to visu no malas. itkaa sapnii skatiities uz sevi un sekot savai darbiibai, nemainot sapnja gaitu un pasauli ap to. apzinaataa sapnjoshanas robezzas sniedzas ar tavas fantaazijas robezzu - jebkas eksistee.

3. tas nav reti, driizaak tur reti sapnjo par to ka tu esi tuksnesii. pietiek vien ar to ka tu sapnii dzer glaazi uudens, un pamostoties, pirmais ko dari ir - nodzeries glaazi uudens.

4. mulkkiibas, apzinaataa sapnjoshana balstaas uz to, cik taalu tu speej aizdomaaties un biezzi vien sapnii cilveeks speej paredzeet kas notiks taalaak, un zinot, ka pasaule eksplodees, pirms taa tu jau pamosties.

5.pirmaas 10 minuutes tu atceries ~80% no sapnja, liidz pat siikaakajai detaljai. iemiegot veelreiz par sapni vari aizmirst. saglabaasies tikai kaada bilde, viens teikums vai viena sajuuta. vislabaak sapnjus ir pierakstiit uzreiz peec pamoshanaas.

1 0 atbildēt

3. īstenībā ir otrādāk, ja tev slāpst, tad tas izsauks sapni, kur tu esi tuksnesī.

1 0 atbildēt
Interesanti, kādi gudrinieki šos faktus uz savu galvu izdomàjuši.. zinu, ka raksts pasens, bet piesiešos tieši par bērnu sapņiem, kad cilvēks sāk sapņot no 3 gadiem.. kas par muļķībām. Zīdaiņi arī sapņo, tas smadzeņu kopums, kas atbild par sapņiem, maziem bērniem ir īpaši aktīvs😡 Zinu, ka mans 2gadnieks sabijies no murga uzreiz kliedz pa visu māju.. un tikko dzimuši zīdaiņi miegā bieži smaida.. Sapņos jau galvenās ir emocijas ko jūt( arī neredzīgie) ne jau pati bilde.. Nu par dzīvniekiem, šķiet, ka zin visi un ir redzējuši kā kaķim spurslas raustās un suns pa miegam rej un sienā skrien.. emotion
1 0 atbildēt

es sapnī nekad nevaru paskriet :D

1 0 atbildēt

dēļ 10. bildes vien plusu dabūsi. :) + par rakstu :D

0 0 atbildēt

Mans sapnis ir kontrolēt sapni emotion Kā to var iemācīties? emotion

0 0 atbildēt

Es sapnī parasti nodarbojos ar seksu! emotion

3 3 atbildēt

5.True Story

2 2 atbildēt

Man bieži vien ir tā ka es sapnī zinu ka es sapņoju, un jebkurā brīdī varu piecelties bet, nedaru to jo Es zinu ka piecelšos viss ko sapņoju pazudīs ! :D Tas ir tāds gļuks emotion vienkārši tik jocīga sajūta emotion

2 2 atbildēt

es vienmēr sapnī skrienu palēninājumā un kad kaujos tad arī situ palēninājumā un vāji XD man tas tā tracina, nevaru izlādēties pat sapnī :{

2 2 atbildēt

1. Nav gan tā, ka cilvēks guļot nejūt, kas notiek un nedzird arī.

0 0 atbildēt

tas  ir MATRIX  emotion  

0 0 atbildēt

Man ir gan melnbalti gan krāsaini sapņi.. emotion

0 0 atbildēt

1.Kad es biju maza sapņoju ka man ir divas mammas. Es centos pamosties, bet nevarēju atvērt acis! Sapnī tas bija vairākas stundas, kad es centos viņas atvērt, bet patiesībā drošivien ka ne.

2. Vēl tad kades biju maza sapņoju, ka man uzbrūk bite, pamodos, un netīšām sadauzīju vecākiem vēderus, jo bijuvakarā nobijusies un tpc guleju pie viņiem!

0 0 atbildēt

man vienmer radas tadi WTF sapnji kur ir kaut kads bezsakars un ir reti ka man bijusi parak labi lai isteniba notiktu..

0 0 atbildēt

vēl fakts: 3. visbiežāk noteik sestdienas rītā pēc košanas emotion

0 0 atbildēt

4. labs, es ierecu par to ,vismaz  ir pa ko pasmieties ,malacis ne visi māk rakstam piesist humoru.5.Man ritigi besi ,bet ir viens murgs kuru es atceros visu laiku(pa to es nestāstīšu)to es nosapņoju kad man bija kadi 6 vai 7 gadi.

6.alkahols ,laikam man nav aizliegts,jo pa alkaholu neesmu sapņojis......

0 0 atbildēt

+++ Man katru nakti ir sapņi!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »