local-stats-pixel fb-conv-api

mans Positivus'11 stāsts82

Tātad šis raksts būs par to kā es ar draugu atradām apple iphone @Positivus.
Kā jau visi zina, tad šogad notika Positivus'11 festivāls, kurš jau norisinās piekto gadu Latvijā un ir viens no lielākajiem Blatijā. Tā nu ši bija mana pirmā reize, kad es uz to devos! Tāls bija ceļš, bet vispār jāatzīst, ka tas bija tā vērts(300 kilometri :D)! Tagad nerakstīšu garo stāstu, jo visi jau zina, ka tur ir forša mūzika, laba, patīkama sabiedrība utt.(...)
->>Tātad, 2. dienā abi ar draugu pārguruši devāmies uz atpūtas zonu pie šūpuļtīkliem. Tad nu mēs piegājām pie viena no tiem foršajiem šupuļtīkliem un atradām tur 1 Latu. wow, jā ir cool. Labi, ejam tālāk un atrodam kaut kādu lāzerīti :D hm, nu neko tā veicas atrast kaut kādu sūdiņus. Aizejam mazliet tālāk pie trešā tīkla un draugs ar kāju uzsper tīklam un no viņa izlido telefona maciņš(Draugam bija rokās dzeramais un laikam, ka kebabs, tāpēc uzspēra), es nodomāju, cik forši- būs jauns telefona maciņš :D bet viņš uzspēra vēl vienu reizi un no tā izlidoja apple iphone 3g. Njā, pārsteigums jau normāls! Par laimi nesasitām, iekrita tieši priežu skujās! Sākumā jau ļoti laba sajūta ko tādu atrast, bet tad jau sākam domāt, ko lai dara. Tā kā sim karte vēl nebija bloķēta(bet baterija bija tuvu 0%), tad mazliet ie4ekojām kas tajā telefonā labs un iekšā atradām diezgan svarīgu informāciju,daudz kontaktus..un aizdomājos, ka būtu jāatdod. Protams, pirmā doma jau bija paturēt viņu, bet tomēr atdosim viņu īpašniekam un tas arī ir pareizākais lēmums, jau esam sazinājušies.
Neapšaubāmi, ka kādam tas liekas muļķigi, bet tomēr staigāt ar svešu mantu, apzinoties, ka varēja atdod ir slikti un no visa tā ir liels gandarījums par labi darbu, rīcību :)!
p.s vēl kāpās atradām kaut kādu tabaku(tāda, kuru liek pie smaganas), kura bija ielikta kaut kādā krēma traukā :D

517 7 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Atradat kam atdot?

0 0 atbildēt

Vairāk tādus cilvēkus!:))

0 0 atbildēt

Es būtu paturējis, man tapat nav ko zaudēt...

0 0 atbildēt

es maku positivus`ā atradu. aiznesām uz 1188 telti, tur visas atrastās mantas bija jānes, starpcitu. emotion

0 0 atbildēt

Tā patīk šitādās situācījās palīdzēt cilvēkiem. Vienkārši prieks skatīties cilvēka sejā, kad esi atdevis viņam to, ko viņš ir pazaudējis!

0 0 atbildēt

Malači, ka atdevāt. Tādu cilvēku ir retums, tāpēc liels respekts jums :)

1 1 atbildēt

ahh, kā es gribētu lai man atdotu manis pazaudēto telefonu. man ar bija diezgan svarīga informācija tur un , jā, tagad kaut kāds pidars staigā ar mnu telefonu. :D

0 0 atbildēt

Bet prieks par tādiem cilvēkiem kā tu! Cepuri nost!

Pašai arī ir pazudis( vai nozagts, 'īsti nesaprotu)  telefons un man vēl pieprasīja 35Ls par to ja vēlos saņēmt viņu atpakaļ.

Tāpēc tiešām prieks par tik labiem cilvēkiem. :)

0 0 atbildēt

Daudzi prsa par atlīdzību- teikšu tā, ka rīt tiks atdots, jau sarunāta vieta! man jau tā atlīdzība nav tik svarīga kā telefona atdošana īpašniekam :)

 
0 0 atbildēt

Varēji uz divīti šito. Biagais gastrbaiters būtu...

0 0 atbildēt

Malači vīri!

0 0 atbildēt

tici man- tas nav tā vērts...

0 0 atbildēt

Tu visus sūdus no zemes cel? Lai nu kā, bet 1/100 reizēm tas nebūs sūs, bet anyway...

0 0 atbildēt

atradi īpašnieku? varējāt aiznest uzlādēt  un tad sazvanīt :) 

es starpcitu arī atradu telefonu, tur kur tās siena kaudzes pie jūras, no sākuma likās, ka ir mans, jo identiski tāds pats modelis :D bet mans bija kabatā un nobružātāks, hahaa, atradām īpašnieci :)

0 0 atbildēt

Karma tev par to atmaksās! :)

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

snus gribēju teikt

0 0 atbildēt

Man prieks par Tevi..

Tu esi patīkams cilvēks...emotion

0 0 atbildēt

Un?

0 5 atbildēt

:D

0 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »