local-stats-pixel fb-conv-api

mans Positivus'11 stāsts82

Tātad šis raksts būs par to kā es ar draugu atradām apple iphone @Positivus.
Kā jau visi zina, tad šogad notika Positivus'11 festivāls, kurš jau norisinās piekto gadu Latvijā un ir viens no lielākajiem Blatijā. Tā nu ši bija mana pirmā reize, kad es uz to devos! Tāls bija ceļš, bet vispār jāatzīst, ka tas bija tā vērts(300 kilometri :D)! Tagad nerakstīšu garo stāstu, jo visi jau zina, ka tur ir forša mūzika, laba, patīkama sabiedrība utt.(...)
->>Tātad, 2. dienā abi ar draugu pārguruši devāmies uz atpūtas zonu pie šūpuļtīkliem. Tad nu mēs piegājām pie viena no tiem foršajiem šupuļtīkliem un atradām tur 1 Latu. wow, jā ir cool. Labi, ejam tālāk un atrodam kaut kādu lāzerīti :D hm, nu neko tā veicas atrast kaut kādu sūdiņus. Aizejam mazliet tālāk pie trešā tīkla un draugs ar kāju uzsper tīklam un no viņa izlido telefona maciņš(Draugam bija rokās dzeramais un laikam, ka kebabs, tāpēc uzspēra), es nodomāju, cik forši- būs jauns telefona maciņš :D bet viņš uzspēra vēl vienu reizi un no tā izlidoja apple iphone 3g. Njā, pārsteigums jau normāls! Par laimi nesasitām, iekrita tieši priežu skujās! Sākumā jau ļoti laba sajūta ko tādu atrast, bet tad jau sākam domāt, ko lai dara. Tā kā sim karte vēl nebija bloķēta(bet baterija bija tuvu 0%), tad mazliet ie4ekojām kas tajā telefonā labs un iekšā atradām diezgan svarīgu informāciju,daudz kontaktus..un aizdomājos, ka būtu jāatdod. Protams, pirmā doma jau bija paturēt viņu, bet tomēr atdosim viņu īpašniekam un tas arī ir pareizākais lēmums, jau esam sazinājušies.
Neapšaubāmi, ka kādam tas liekas muļķigi, bet tomēr staigāt ar svešu mantu, apzinoties, ka varēja atdod ir slikti un no visa tā ir liels gandarījums par labi darbu, rīcību :)!
p.s vēl kāpās atradām kaut kādu tabaku(tāda, kuru liek pie smaganas), kura bija ielikta kaut kādā krēma traukā :D

517 7 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Tagad krutos telefonus nav jēgas paturēt, jo lielākā daļa, ja Tu neatgriez īpašniekam, vienkārši nobloķē telefona IMEI kodu un telefons vairs nav lietojams nevienā tīklā, IMEI kods katram telefonam ir unikāls un to jaunajiem telefoniem praktiski nav iespējams nomainīt, ja nu vienīgi nomainot mikro čipu, bet tad citreiz ir lētāk nopirkt jaunu telefonu. Tātad, lielāks gandarījums to ir atdot īpašniekam, bet labākajā gadījumā - simpātiskai īpašniecei. 

3 0 atbildēt

Jūs jau malači...Viena mana draudzene, atrada touch screen un nemaz necentās sazināties ar to īpašniekiem, paturēja labāk sev.:D Vispār tādus cilvēkus, kas atdod, es novērtēju, Vismaz zinam Latvijā ir labi cilvēki;)

2 0 atbildēt

Man patīk tas ka mēs dzīvojam Blatijā :D eu es no Blatijas ko tu blato :D

Bet  jūs esat malači , ka atdēvāt +++ :)

2 0 atbildēt

viens no lielākajiem Blatijā  :D Nu bet + tev par pareizo rīcību ;)

2 0 atbildēt

malacis. šoziem man ar bija līdzīgs gadījums žagarkalnā, nolēmu būt labs un atdevu lietuviešiem, kuri to bija pazaudējuši. :)

2 0 atbildēt

izklausās, ka jūs tur aizbraucāt, lai, ar nokārtām galvām, ošņātos pa smiltīm un zāli emotion

2 1 atbildēt

Malacis, ka atdevi!

Njaa, bet ko tik tur nevar atrast tajā Positivusā. It īpaši pēc tam uzkopjot teritoriju (protams, ne viss atrastais ir patīkams :D). Pēc tam jau arī čaļi ar detektoriem pludmalē dārgumus meklēja :D

1 0 atbildēt

esmu pati ar atradusi tel un atdevusi atpakal ípassniekam.emotion ..un par atlídzíbu dabúju Raffaello kasti,ssampi un 20ls....,kaut arí tel nebija neko jauns vai kruts modelis!!!!!Ipassniegs bija lloti priecígs un pateicígs!Un man passai ar bija laba sajúta..!!!emotion

1 0 atbildēt

P.s. tas ko jūs atradāt kāpās ir zellējamā tabaka, ko liek aiz lūpas un no kuras reibst galva un ir tā labi :D

1 0 atbildēt

Atlīdzināja arī jums?

1 0 atbildēt

Piestūķējāt Snusa pilnas smaganas un staigājāt kā Grinči? :D

1 0 atbildēt

+ par attitude. Un atceries, ka dots devējam vienmēr atdodas! emotion

1 0 atbildēt

Ja neatdotu iespējams īpašnieks noblokētu telefonu un jēgas būtu 0! Prieks ka Latvijā ir godīgi cilvēki ;)

1 0 atbildēt

Tā ir košļājamā tabaka un virspuse ir vāciņs kur var snufu var iebērt tādu tabaku ,norvēģija biju iegadājies ,Latvijā man liekas nevar tadu legali dabūt emotion

1 0 atbildēt

ahh, kā es gribētu lai man atdotu manis pazaudēto telefonu. man ar bija diezgan svarīga informācija tur un , jā, tagad kaut kāds pidars staigā ar mnu telefonu. :D

0 0 atbildēt

snus gribēju teikt

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

zelējamā tabaka

0 0 atbildēt

es maku positivus`ā atradu. aiznesām uz 1188 telti, tur visas atrastās mantas bija jānes, starpcitu. emotion

0 0 atbildēt

Tā patīk šitādās situācījās palīdzēt cilvēkiem. Vienkārši prieks skatīties cilvēka sejā, kad esi atdevis viņam to, ko viņš ir pazaudējis!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »