local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

Reklāma
Reklāma
5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 527

0/2000

gruti tik atri pazaudet mammu

1 3 atbildēt

XD man pox

1 3 atbildēt
Šķiet, ka raksts ir nepilnīgs, jo nav pat minēts iemesls kādēļ meitene tika brutāli izsmieta. Nav dūmu bez uguns.
1 3 atbildēt

Negāju spokos kādas 2 nedēļas jo za***** šitie sūda dzeltenās preses raksti spokos, it īpaši par pašnāvībām un skaties ienāko spokos sākuma lapā izscelts velviens pašnāvnieku raksts. Man tāds jautājums vai jums patiešām interesā par visiem šijiem pašnāvniekiem? Pat nav pašmāju bet no ārzemēm.

4 6 atbildēt

dabiskā atlase, vājie neizdzīvo

0 2 atbildēt

Labi vien bija ka nomira. Tādiem cilvēkiem nav jādzīvo uz šīs pasaules. Dzīve ir nežēlīga, pat daži viesmīlīgi draugi var būt briesmīgi un ļauni.. Mani arī kādreiz ēda, pat tagad jūtu no dažu cilvēku puses nepatiku pret mani... Pamatskolā mēdzu bieži apsaukāties, tagad tas viss ir aizmirsies, vairāk nāk asprādīgi jociņi PA TĒMU, nevis tīra nodiršana.

Es uzskatu ka viņa pati ir vainīga. Vēlējās skriet pakaļ, pašu atšuva. Pie tam, 14 gados...!!!!!!!! GZ, u hit the puberty.

1 4 atbildēt

Suuri gruutaa pumpaino tiiniishu dziive.....

1 4 atbildēt

tīņu problēmas un viss

1 5 atbildēt

Nu traki nu.

0 4 atbildēt

emotion

0 4 atbildēt

WEAK PP DESERVE DEATH!

0 5 atbildēt

Tā ir kad domā ar dirsu,bet kad kautkas notiek tad sāk domāt ar galvu!

Nu varbūt slikti teikšu, bet meitene kas pakārās jau arī grudri nedarīja:

1. pirmkārt viņa varēja vismaz saviem vecākime to pateikt

2. pašnāvība jebkurā gadījumā neko neatrisina

Un īstenībā jau neviens pie tā, ka viņa izdarīja pašnāvību jau nav vainīgs, pati jau arī neko lietas labā nedarījai, lai viņu neapsmietu un nesistu! (:

Nu piedodiet, ka tā saku, bet tā ir!

Bet meitenes žēl, neredzu iemeslu kāpēc viņu apcēla!

0 5 atbildēt

ko var tās kazas ņūņņāt....... par debīlu culvēku kurš ir psihiski nelīdzsvarots un s[ēj atņemt savu dzīvību emotion

2 9 atbildēt

diemžēl MJ , es tevi nemīlu , drīzāk jūtu nedaudz līdz......  emotion

šo rakstiņu es novērtēju ar mīnusu, pakomentē manis teikto , arī tavu komentāriņu novērtēšu ar mīnusiņu! lai veicas turpmākajos sērijveida rakstos ..... pēc iespējas visus centīšos objektīvi novērtēt!

0 8 atbildēt

kāds traģisks stāsts, pat apraudājos ....... par šādiem rakstiem nav adekvāti likt plusu, jo neatbalstu tīņu  pašnāvības........

1 11 atbildēt

Es ar neteicu vecākiem ka mani izsmej,es pēc skolas pa vienam lovīju un devu pa seju,pārgāja velme izsmiet. Ja bija spēka pa maz,miets vai nūja nāca palīgā

10 21 atbildēt

lol dura

2 21 atbildēt

Mēs arī klasē nodiršam nejau vienu bet trīs cilvēkus nejau dēļ izskata, bet tāpēc ka, Viens ir pēdējais nīkulis bet visiem dirš augumā, otrai ir 18 gadi viņa mācās 9 klasē un vienmēr visus nostučī un ja kautko kas būtu jāpatur noslēpumā uzzin tad nākošajā dienā par to zina jau visa ģerevņa, un trešo visi nodirš jau no 3 klases tikai tāpēc ka ķip stilīgākajam čalim klasē viņa nepatīk un tāpēc viņa ir jānodirš, bet man pohuj to pēdējo nenodiršu jo jautrāk ir skatīties kā viņa to ''kruto'' spārda un kā tas krutais vēlāk sūdzas učenēm ka viņu neparko atspārdīja :D Lai via kā divi no klases ir pelnījuši to ka viņus nodirš.

1 33 atbildēt

Laikam saprata ka ir pārāk resna, lai dzīvotu un pakārās dzeloņdrātē(virve to viņas tonnu neizturētu).

5 43 atbildēt

Par vienu nūģi mazāk! 1:0 kruto bērnu labā! emotion

3 48 atbildēt
« 15  16  17  18  19 »