local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

Reklāma
Reklāma
5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 527

0/2000

A es tām skuķenēm pa purnu iepistu 

0 0 atbildēt

Akd.. Es tās meitenes vietā jau sen būtu pastāstījis par to vecākiem, vai arī būtu mainījis skolu! 

0 0 atbildēt

Tādam cacām pa galvu sadot vajag....

0 0 atbildēt

ha lika pasmieties :D es par dabas likumu  "izdzivo pohujisti un stiprakie" xD bet nu + jo vajag lielu drosmi izdarit pasnavibu ;)

0 0 atbildēt
Pie visa vainigi ir to meitenju vecaki, ka izsmej citus. Vajag tapec macit bernus mìlestìbá! Tad nevienam neienaktu prata citu apsmiet... Zheel, ka meitene, necinijas, nomirt jau ir vieglak nekaa dziivot.
0 0 atbildēt

Jāam....manā klasē arī ir sk. meitiņa totāla maita, bet mani nesatrauc ko viņa saka, jo viņai nav savas dzīves ! emotion  stāsts diezgan bēdīgs......:( tādas maitas jau dzīvo uz pasaules....

0 0 atbildēt

Mīnusi? Tās laikam tās padauzas kuru dēļ šis viss notika.

0 0 atbildēt

Vēlu veksmi aizgājušās meitenes ģimenei, bet meitenēm kuras aizskāra Edenu ...

0 0 atbildēt

ehh, biju nedaudz tajā situācijā...kaut ka iemanījos ignorēt tos, kas apsmēja par to ka biju apaļigs un nabadzīgāks nekā pārējie...vnk uzmetu ignoru un viņiem palika neinteresanti man d^st virsū, jo nebija nekādas pretreakcijas uz ko viņi cer...Un būtībā tādi cilvēki kas apsmej un pazemo uz citu rēķina tikai cenšas slēpt to ka paši ir vāji...Bet tas nu tikai mans stāsts..

Līdzjūtība ģimenei...

0 0 atbildēt

Šis ir tikai viens no gadījumiem, kas notiek kad vienaudži aizskar, un pazemo. Otrs gadījums ir, kad šie pazemotie bērni, kaut kur sagādā kādu ieroci, un noslepkavo pusi savas skolas, lai atriebtos.! manuprāt, mūsdienu sabiedrībai nav vispār nekādu morāles principu, ir tikai debīli stereotipi un pazemošana!

0 0 atbildēt

Kas tur skumjšs? vis sautīgākā un gļēvākā lieta ko jebkurš var izdarīt,ir pašnāvība,tas ir tiešs rakstura trūkuma liecinājums tā augstākajā formā.

Labi vien ir,lai vājie un nevarīgie krīt kā mušas vienā vai otrā veidā.

1 1 atbildēt

Riebjas tādi cilvēki kuri izsmej un jūtas labāki par visiem pārējiem. Stulbi

0 0 atbildēt

Diez kā tagad jūtas tās ku*** kuras bija izsmējējas

0 0 atbildēt

Kāpēc vispār vajadzēja mēģināt iederēties? Kāds viņai labums no tādām kucēm būtu? Anyways, skumji skumji, vēlreiz varam pārliecināties cik riebīgi ir cilvēki...

0 0 atbildēt

Ak dievs!!! emotion

Vnk trūkst vārdu =[ Debīlās kuces .. emotion

0 0 atbildēt

Pamatskolas gadi ir vissāpīgākie katram skolēnam... Kad mācijos laukos visi skolotāji teica labāk neej uz Rīgu mācīties tur tak nevienu neieredz trakāk kā laukos un skolotāji nav pretīmnākoši... Aizgāju pēc 9. uz Rīgu un sapratu kapēc es visus 9 gadus laukos pavadīju... Man trāpijās tāda klase par kuru es varēju sapņot tikai... Es nomācijos 3 gadus un redzēju tikai vienu kautiņu kurš tik pat ātri beidzās kā iesākās...

P.S Meitenei vajadzēja mainīt skola un gan jau viss būtu kārtībā!

0 0 atbildēt
Es arii esmu gaajusi cauri izdmieshanai un apcelshanai. Mani meedza apdaukaat par negliiteni, bulljaci un kartupeljdegunu un par nabadzi, tikai taapeec ka biju ne tik turiiga kaa paareejie. Veel shodien atceros kaa mamma teica, ka apcelj tieshi par to, par ko apskauzh paarsvaraa un nepaies ilgs laiks,kad apceeleeji un visi kas njirgaajaas veelaak liidiis pakaljaa, ja vien sanjemshos,ar paceltu galvu visu ignoreeshu un turpinaashu maaciities. Mammai bija taisniiba. Nevajag kluseet,ja juus kaads apcelj, pastaadtiet vecaakiem. Pat ja vinji nevar noveerst apcelshanu pavisam, viniiem vienmeer buus kaads labs vaards kas paliidzees paardziivot katru slikto briidi un nebuus praataa nekaadas pashnaaviibas. Vismaz lai kaa es buutu paardziivojusi un mociijusies,man pat praataa doma neienaaca ne reizi!
0 0 atbildēt
Sorry par kljuudaam.
0 0 atbildēt

Un kas tagad būs tām cacām par to ka vinas aiztika to meiteni, nekas??

0 0 atbildēt

Cilveki nedoma ko dara..

0 0 atbildēt
« 13  14  15  16  17 »