local-stats-pixel fb-conv-api

Sodīs alkohola pircējus, jaunākus par 25 gadiem..115

562 9

Saeimas deputāti šodien otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kas paredz sodīt līdz 25 gadus vecas personas, kuras neuzrāda dokumentus, pērkot alkoholu.

Iecerēts, ka par alkoholisko dzērienu iegādāšanos, ja pircējs vecumā no 18 līdz 25 gadam neuzrāda personu apliecinošu dokumentu, izteiks brīdinājumu vai uzliks naudas sodu līdz divdesmit pieciem latiem.

562 9 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Raksts ir par kopēts no TVNET! 

0 0 atbildēt

Starp citu! Vakar arī tika noraidīts grozījums par to, ka vajadzētu sodīt cilvēkus, kas pērk alkoholu pusaudžiem(personas, kuras nav sasniegušas pilngadības vecumu) kā "starpnieks". Nolikumu neatbalstīja, jo būtu neiespējami un "nereāli" pierādīt starpnieka darbību.  Tātad, 21.gadsimts, tehnologiju un IT laikmets nespētu pierādīt "starpnieka" darbību? Gandrīz katru dienu man kāds sīcis prasa:"Eu, vari nopirkt cīgas?" Ja seko negatīva atbilde, tad izskan  "tīkamas" replikas. Un no šī jaunieša minūtes laikā, es uzzināju par sevi vairāk, nekā spētu pateikt mana paša māte 24h laikā.  

0 0 atbildēt

Pfff, es jau veikalā oficiāli pērku alkoholu no 15 gadu vecuma.  emotion

Par laimi man vienmēr dokumenti ir līdzi.........................uz sejas. emotion

0 0 atbildēt

nu vot, tagad visi jauniessi staigaas pilniigi skaidraa un redzes kadaa bedre dziivo un laidiisies lapaas un protams peedeejais izsleegs gaismu lidostaa!

0 0 atbildēt

LOL, dirsā sisties viņi var emotion

0 0 atbildēt

man tāds vienkāršs jautājums - HUĻI?!

0 1 atbildēt

WTF?! emotion

0 1 atbildēt

powli nahuj sukas blja es kluci pie saemas noliksu,driz blja apenes pirk nevares par izmeru lielaku jo redziet depozits apenem sodisim visus blja

0 1 atbildēt

Nekas,rīt ieiesi veikalā un pērkot maizīti,Tev uzliks 25Ls sodu,jo neuzrādīji papīrīti,ka Tev atļauts pirkt maizīti.

0 1 atbildēt

ja man tagad katra kuce,kas sēž kasē prasīs dokumentus ,tad rakstīšu par katru sūdzību,jo tā jau zb. man ir paŗi trīsdesmit un tāpat ik pa laikam pērkot šigu prasa dokumentus,ja tagad to darīs regulāri rakstīšu sūdzības patērētāju aizsardzības birojam,Rimi vadībai utt.. par katru šādu uzbraucienu Rimi sūta uz papildus kursiem un cerams,ka prēmijas arī apgriež...

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »