local-stats-pixel fb-conv-api

Naudā Lutinātie Bērni!189

2210 23

Šis, nu jau 18 gadus jaunais pusaudzis no San Francisko, vardā Lavišs (Lavish), ir izpelnijies lielu cilvēku uzmanību slavenajā Instragram portālā. Viņš bieži vien ievieto apskaužamas fotogrāfijas kā un cik izšķērdīgi tērē savu naudu (Precīzāk, ģimenes sūri nopelnīto naudu).

2210 23 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

Ko ? Bils Geits palielīsies tad visiem mute būs vaļa emotion šito sīci apsteigs kā sūdu.

3 0 atbildēt

Vismaz ir kaut kas ar ko lielīties ! emotion ja nekā cita viņam nav ! Ne smuka ķermeņa, ne talanta, ne šarma viņam ir tikai vecāku dotā nauda. Katram kautko dievs iedod !

3 0 atbildēt
Sava ziņā es esmu bagataka par viņu ,man ir galva uz pleciem ,es zinu ka teret pratigi naudu ,man ir vecaki ,kas dod naudu tikai pusdienam un man vecaki maca jau 13 manos gados kad naudu japelna paša rokam nevis jakarajas uz citu kakla ,man jau ir izveleta karjera neka viņam un labak patiktu pasai naudu ar rociņām nopelnīt un es neapskaužu viņu es par viņu smejos cik lepns viņš ir ar tiem papiriem ,kad nebutu naudas neko vsp nemacetu ne darīt neko ,jo doma kad nauda apkart viņam greižas ,bet ja es jutos par viņu bagataka ,lai gan man nav tik daudz to papirisu es esmu bagataka ar savam zinasanam un sapratni.
3 0 atbildēt

nauda un/vai labs amats ir labākais veids, kā iegūt viltus draugus, kuri 'tipa" ies cauri uguni un ūdeni lai tev palīdzētu. bet kolīdz tu to zaudē, tā gaidi kā tevi visi tie draugi vienkārši uzgriezīs muguru vai iegāzīs tevi vēl dziļāk bēdās. (mana pieredze)

3 0 atbildēt

šitā kucīte tagad ir cietumā. Craigslistā pārdeva iphonus,kas nebija viņa emotionemotion

3 0 atbildēt

Man nāk smiekli par komentētājiem. Ja jūs šo čali tik ļoti nodiršat par to, ka redz viņam nauda prātu ir aizmiglojusi un nav dzīvē patiesas vērtības, jā, arī sejas un normāls matu griezums, tad kāpēc vēl latviešu tauta čīkst par to, ka Latvija ir nabadzīga un neakad neko nevar atļauties, ka vajag vairāk naudas utt.? Čīkstēsim par to, ka nav naudas, bet bagātos nodirsīsim? 

3 0 atbildēt
Nav labi mētāties ar naudu, bet kāpēc viņam būtu jāpērk saviem klasesbiedriem kkas? Ja negrib, lai nepērk! Būtu priecājies, ka pasaulē ir cilvēki, kuriem veicas vairāk nekā tev, man un pārējiem. Mums arī būtu jānovērtē tas, kas mums ir daudz kas, kas nav citiem, kā piemēram mājas
3 0 atbildēt

Nebija verts nopuleties veidojot rakstu par tadu mizalu

3 0 atbildēt

lielās jo sejas nav emotion

3 0 atbildēt

Tas jau laikam tiem churkaam ir raksturiigi, izradities ar to, ko pasi nav nopelnijusi, kaut gan arii tepat tadu netrukst... Gribetos gan redzet, ko sitadi pusaudzi daris, kad truks vecaku un vinu naudas !

3 0 atbildēt

Zinām gadījums. Čalis dzīvos seņčiem uz kakla līdz seņči nomirs un tad vairs nezinās ko darīt, notērēs visu naudu un pats nomirs no bada vai sēdēs stacijas tuneļos.

4 1 atbildēt
Kas kam sagādā prieku , citam padalīties ..citam parādīt .. BET BĻJAG , kas visiem ir ar tiem Iphone ? Kapec ...?
3 0 atbildēt
Kas par daudz, tas par skādi.
2 0 atbildēt

Šeit ir tik daudz skauģu kā nekur citur...

2 0 atbildēt

vakar viņam uzaucu emotion

2 0 atbildēt
Cik viņam heiteru!!! Ieskaitot mani. Arī ar tiem mazais *****s bagāts
2 0 atbildēt

2. Brīnums, ka neraksta uz zelta papīra. emotion

2 0 atbildēt

5. bildē redzams, ka viņš pat Franklinam izbesijis

9. es tādu podu kaut kur esmu redzējis, ā,jā autenē emotion

2 0 atbildēt

Tā vien gribētos viņu smagi nodzuzīt un atņemt to naudu viņam. emotion

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »