local-stats-pixel fb-conv-api

Naudā Lutinātie Bērni!189

2210 23

Šis, nu jau 18 gadus jaunais pusaudzis no San Francisko, vardā Lavišs (Lavish), ir izpelnijies lielu cilvēku uzmanību slavenajā Instragram portālā. Viņš bieži vien ievieto apskaužamas fotogrāfijas kā un cik izšķērdīgi tērē savu naudu (Precīzāk, ģimenes sūri nopelnīto naudu).

2210 23 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

bez pauciša tāpa ir bomzis ha

10 1 atbildēt

Būtu labāk veicis pāris plastiskās operācijas,citādi tāds purns,emotion un izdarījis kaut ko ar to švammi uz galvas.

8 0 atbildēt
Njaa.... un? Ir daudz naudas, zelta ir ko liet tualetes podā, bet kāda jēga ar to lielīties, jo mazāk cilveki zinās par tavu bagātību jo labāk tev..... Bet tas jau katra paša darīšana..
8 0 atbildēt

Tadiem parasti dzive sadod pa olam.Kads ir dzirdejis par baltam un melnam joslam ,no ka sastav dzive ? Vinjam ta balta ir parak plata ievilkusies,bet daba mil harmoniju ,tatad ari melna naks agrak vai velak ,un tad ta bus ljoti plata....Izlaistais shmurgulis kritis ,kamer nonaks dirsa,kur tam ista vieta... Ta ka nav ko apskaust.

8 0 atbildēt

Vismaz viņš ir neglīts pēc velna, tipisks sviestģīmis. Turīgs, bet nu tomēr emotion

9 1 atbildēt

Man noskauda.

7 0 atbildēt
Nauda viņam ir, bet izskatās pēc ērma👌🏼😂
6 0 atbildēt

Parasti taa ziimeejas nevis tie kas jau piedzimst bagaati bet tie kas pekshnji kluust bagaati... Es reaalaa dziivee esmu pazinis cilvekus kas no diezgan beediiga staavokla pekshnji izraujas un saak pelniit lielu naudu, tad ziimeejas kur vien var un kaa vien var... no malas tas izskatas diezgan beediigi, pats protams tas cilveeks domaa ka visi vinu apskauzh un vinsh ir loti kruts, bet taa nav...

Piemeram Latvijaa ir cilveki kas kraaniniem meeras, kas nu kuram krutaaks... man pakaast par to vai kaadam ir kas labaak kaa man vai nav, jo man nauda nav svariigaakais dziive... jaa nauda ir svariiga, bet tev var piedereet visa pasaules nauda, ja lohs esi tad taads ar paliksi, nauda tur nepaliidzees.

6 0 atbildēt

Da nu viņus!Super mega Pārizlutinātie   emotion  kretīni!++

6 0 atbildēt

Lai jau dara ko grib,bet sencīšiem vajadzēja parādīt arī kautko no īstās dzīves. Tagad jau par vēlu.

6 0 atbildēt

Ko beigās līdz būt bagātākajam cilvēkam kapsētā?  emotion 

6 0 atbildēt
Interesanti ko viņš darītu bez naudas
5 0 atbildēt
vai vinam vispār vairs ir jēga dzīvot? Mērkis dzīvē? Nedomāju
5 0 atbildēt

un ko viņš darīs ja pēkšņi viņa vecāku bizness aizies pa burbuli ? emotion

5 0 atbildēt

Viņš nezin, kas ir īsta dzīve...

5 0 atbildēt

Protams, mēs katrs gribētu sev tādu dzīvi, bet manuprāt daļai cilvēku vienkārši nedaudz pievērtos, sāktu lielīties, darīt hui*as un vēl viskautko, bet daļai tikai pietiktu spēka palikt bagātam, bet ar labu prātu, bet protams ceru ka viņš salauzīs sev kādu ribu kādreiz, kurš vējā palaiž ciktur 4000? Daudz, bet nu ko padarīs, katram sava dzīve..

5 0 atbildēt
Pilna dirsa ar naudu bet netaisa lāzera operāciju acīm.
5 0 atbildēt

viņš to bija pelnījis, bet manās acīs viņš nav nedz bagāts, nedz veiksmīgs un neizkatās ka būtu arī baigi laimīgs... emotion neuzskatu ka ļoti liela bagātība ir kaut kas, par ko priecāties.. pārāk daudziem ir bijis tieši pretēji - tas nāk kā lāsts. emotion

5 0 atbildēt
Smuku seju un veselo sapratu gan nav iedomājies iepirkt
5 0 atbildēt

DIVAINI, KA VINAM TIK DAUDZ NAUDAS, BET NEVAR ATLAUTIES LAZEROPERACIJU ACIM LOL emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »