local-stats-pixel fb-conv-api

Mans atgadījums ar E-talonu...161

1121 28

Sveiki pastāstīšu kā man, nepārāk jauki izgāja ar to ''kruto'' štelli - E-talonu un pēctam ar kontroli.

1121 28 161 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dzīve
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 161

0/2000

Sis ir labs emotion

1 0 atbildēt

Atceros kad iekapu trolika, un ilgi mekleju to etalonu (reti braukaju un piemirsu kur iebazu), kad jau atradu pieieju pie ta verka gribu nopikstinat bet tur deg sarkana lampinja, un rakstits ka lasitajs slegts vai kaut kas lidzigs. Nu labi nevar un nevar, un pec minutus mus apstadina tas RS smons un ligiksi mani izvelk ara, es saku ka tikko iekapu  un nepaspeju nopikstinat jo bija jau blokets, tie man saka ka man redz vajagot uzreiz pec iekapsanas nopikstinat nevis ilgi stavet un neko nedari, un saka ka jamaksa 5 lati, es saku ka sods ir no 2 lidz 5 un ta atbild nu ja pieci lati, es vinai iedevu 2.50 un pateicu ka vairs nedabusot, vel vinai paparasiju personas datus lai es varetu skaidroties RS par vinas ricibu ta mani palaida vala un pateica lai nakamreiz uzmanigaks esmu un viss. 

1 0 atbildēt

Kontrole (manā valodā - ņindzas) nekad neko no manis nav dabūjuši un nedabūs emotion

1 0 atbildēt

man bij kkas līdzīgs ar debet karti././ aizgāju uz vietējo bodīti, sapērkos, vadu pin kodu, bet neparieizi, paprasu, vai varu aizskriet uz mājām ātri (kādi 50 metri) saka, ka jā, aizskrienu pēc pin koda lapiņas, ievadu tieši no lapiņas, un rāda, ka karte bloķ';eta, pēc tam aizbraucu uz banku, saku, ka karte blo';kēta, lai atblo;ķē, iedodu pasi, šie skatās un saka- wiss kārtībā, nekas nav bloķēts un nav bijis bloķēts.. izeju no bankas,m un točna- bankomāts ņēma pretī.. 

1 0 atbildēt

Man reāli ar ir bijis tā ka vienu dienu nestrādā, nu vispār nereaģē un nakamajā dienā viss atkal normāli..

1 0 atbildēt

SODS, KO JĀMAKSĀ KONTROLIERIM PAR E-TALONA NEKOMPOSTRĒŠANU IR 2 LS UN NE VAIRĀK. AR IZSNIEGOTO SODA KVĪTI DRĪKSTIET BEZ MAKSAS IZMANTOT RĪGAS SABIEDRISKO TRANSPORTU NĀKOŠĀS 30 MIN NO KVĪTS IZRAKSTĪŠANAS LAIKA.

P.S. Atvainojos par Caps Lock, tomēr daļa cilvēku nezin, jo kontrolieriem tāda tieksme, rupji sakot, "izkāst" cilvēkus

4 3 atbildēt

vēlu veiksmi emotion 

1 0 atbildēt

pareizi vien , ka nedevi 5Ls un brauc pa zaķi 

1 0 atbildēt

Man bija līdzīgi. Vēlējos papildināt, bet visos iestādījumos saka, ka talonu nevar nolasīt. Nakamajā dienā atkal viss bija normāli :>

1 0 atbildēt

Manu draugu ari nokera, vinjam lika maksat 5Ls, bet vinsh ar deli aizbrauca prom, nevis atruma, bet chilla, jo kontrole saka zvanit policijai un vinsh domaja, ka labak braukt prom. 

1 0 atbildēt

Bļin kurš izdomāja tik debīlu lietu kā e-talons?

1 0 atbildēt

RS ir wnk idioti, labak butu biletes un wiss butu cilwekiem darbs arī.

1 0 atbildēt

Man ir jautājums! LV plānoju atgriezties tuvākajā laikā. Biju šad tad paciemoties un i tad pamanījos notizloties ap jauno braukšanas maksas sistēmu, jo nesapratu, kas jādara + kioska tantiņa nebija omā, lai izskaidrotu. Tātad, question -> var iegādaties e-talonu ar savu vārdu un uzvārdu un ik pa brīdim "uzlādēt"? Kad es ar to tantiņu strīdējos, tad viņa kioskā piedāvāja e-talonu un prasīja cik braucieniem gribu! Nupat kā no autoostas biju iznākusi, 24 h pa autobusu izmocījusies un nesapratu kas tā par sistēmu LV!

1 0 atbildēt

kur tie laiki, kad izmantoju e-talonu... :D

2 1 atbildēt

Tas darbs reāli iesukā! Ja liek kāpt ārā hujārī vnk prom, ja nav mentu. Pieskarties viņi tpt nevar tev!

1 0 atbildēt

man bija tas pats,aizgāju uztaisīt jaunu e-talonu tagad viss kārtībā emotion

1 0 atbildēt

cik esmu dzirdējusi, ka e-talons ir jūtīgs pret norēķinu kartēm un tās jātur viena no otras tā patālāk. bet par šo situāciju  - katrs cenšas nopelnīt kā māk. es domāju ikvienam cilvēkam var gadīties kaut kāda situācija kad nav laika nopirkt to e-talonu, kaut vai kavējot autobusu(arī man tā ir bijis, un tad ir jāizvŗlas braukt pa zaķi vai skriet pēc tā e-talona), tāpēc viņiem vajadzētu šo pasākumu nepadarīt par naudas izspiešanu, bet nu vismaz man ir tāds utopisks sapnis,ka ir iespēja steidzoties tomēr aizbraukt pa zaķi un tevi par to nesoda

0 0 atbildēt

sis gan jau ar to aparatu ieskaitija vienu braucienu

0 0 atbildēt

veiksmi nokārtot autovadītāja tiesības :)

0 0 atbildēt

pff...mums bija kkkas ar chomiem liidziigs....tikai nebija biljetes un neprasi sodu...

Iekaap kontrole prasa biljeti mees atbildam ka nav tad prasija naudu kas arii nebija....ok...un saak kko dirst virsu ka vinja kjipa nopelnijusi vairaak kaa mees un mees naturaali vinju nodirsaam....ai ok...nekas shausmiigs nebija emotion vinji vispaar ahujelji...dirsh kko virsuu ZB jau

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »