local-stats-pixel fb-conv-api

Mans atgadījums ar E-talonu...161

1121 28

Sveiki pastāstīšu kā man, nepārāk jauki izgāja ar to ''kruto'' štelli - E-talonu un pēctam ar kontroli.

1121 28 161 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dzīve
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 161

0/2000

Tak ar to elektroniku visādi brīnumi ir iespējami. Pats laigan cenšos būt godīgs un pīkstināt , bet kā vienmēr Mērfija likums iedarbojas visnevajadzīgākajā mirklī. Proti , vajadzēja tikt pāri vanšu tiltam ar maisu šmigas (gatavojos lielam party) , protams , par 1 pieturu negribēju maksāt un jā , tieši tad arī kontrole apturēja un it kā sūdi bija. Taču pēc likuma kontrole tev nevar pilnīgi neko izdarīt. Respektīvi - Tu esi vainīgs , tev jāmaksā sods , bet tev atliek pateikt - man nav naudas un viss. Viņiem nav tiesību tevi fiziski nedz aizturēt , nedz pārbaudīt , karoče - neko. Tāpēc pēdējā laikā viņi ar zaļajiem kopā ir , tad gan nav variantu. emotion

5 0 atbildēt

man jau 2 e-taloni noplīsuši. pirmo sabojāju, jo uzliku uz piecīša (wtf? papīra nauda, redz, bojā to mehānismu), otro pat nezinu, kā sabojāju. šķiet, ka vēsā laikā, kad gāju papildināt, turēju rokā un kabatā.. tā laikam nevar, arī bojā mehānismu..

ar e-talonu jāapietas kā ar olu, ja ne pat vēl saudzīgāk :DDDDDDDDDDD

4 0 atbildēt

Man Rīgas satiksmē pateica, ka tas varot būt no tā, ka pikstina ar maku, kurā visādas vēl kartiņas!!! man arī RS teica, ka viss kārtība un ka man vēl 2 braucieni, bet es viniem ka nevar papildināt un ka rāda ka braucienu nav, nu ok vinai aiziet pārbaudīt un aa tiešām neiet :D uztaisīja jaunu par brīvu!!!  Kontroli nevar apsūdzēt apr to ka vini lika samanksat sodu, jo ir tik daudz kretinu, kas vinus cakarē un vēl visādi nirgājas, un tāpēc vairs neviens nevieš uzticību!!! 

4 0 atbildēt

Nenopīkstināt e- talonu, bet nopirkt biļeti, tad kad iekāp kontrole (ja paveicas) speciāli nerādīt nopirkto biļeti un dot bojāto e- talonu, viņi kautko iebilst un šo to,  vēlāk pateikt un parādīt nopirkto biļeti un opā kontrole ir izjārēta un pārbaudīta vai godīga!!!

4 0 atbildēt

ta būtu vnk gājis projām no tiem tantukiem, jo viņi, tie kontrolieri, tiešām ir nenormali izspiedēji, ne cilvēki... tiklīdz tu iekāp RS transportā, tā zini, ka pisīsies klāt

godīgi sakot pēdējā laikā esmu ar 6 tramvaju daudz pa zaķi braucis (ar jauno gan ne) un čotka. kad piesienās tantuks, sagaidu pieturu un žviks.... projām... ja vien netaisa lielās kontroles, tad ir dirsā, bet ja zini, kur parasti taisa, tad var braukt pa zaķi.

vispār man kā jebkuram citam ne-rīdziniekam RS besī.

4 0 atbildēt

Vēlu veiksmi. emotion

3 0 atbildēt

Manu e-talonu nevarēja papildināt, nodomāju, ka braukšu pa zaķi, paši vainīgi, ka nevar uztaisīt normālu sistēmu. Aizgāju uz Rīgas Satiksmi un taisīju jaunu, man atbildēja, ka neesot brīnums, man esot viens no pirmajiem kas bijis. Nafig tad rakstīt kautkādu derīguma termiņu līdz 2020. gadam ja tas mēsls pat divus gadus nevar izvilkt?! :D

3 0 atbildēt

Veiksmi tev labi nolikt autovadītāja tiesības !!  :)))

3 0 atbildēt

1. kontrolieriem nevajag dot etalonu

2. vini taisa labdariibu nevis tev tur ar baigajiem likumiem tuliit suutiit pie policistiem...

stavosha kontrole ar policiju, policisti tur atrodas lai noveerstu nekartibas, nevis liktu rakstiit protolokus, ka atsakas maksaat!...

 

KONTROLE NEKO NEVAR IZDARIIT vinji nav nekadi valsts noriikoti aksti, kuri kko var izdariit!

 

ja nu vieniigi tu vinjam iedod savu etalonu.. tad gan vinji vinju var atnjemt un lai atguutu, tad gan buus jaamaksaa sods!!

3 0 atbildēt

a zin kā vajag darīt? ja iekāpj kontrole un ja tev nav ne biļetes, ne brauciena, tad nedod viņiem neko. liks izkāpt un pēc tam maksāt sodu. kr4 izkāp ārā un tad vnk skrien prom. :D problēmas nav.

nevajag dot etalonu, jo tad konfiscēs un nedos, kamēr nesamaksāsi sodu.

saku pēc pieredzes. :D

4 1 atbildēt

Nekad neesmu pircis un nepirkšu viņu, tad jau labāk ar kājām eju, nekā par pāris pieturām nomaksāju gigantisku summu. Vispār nesaprotu, nahren viņi būtu labāki par tantiņām, kas sēdēja tramvajos un trolejbusos un pārbaudīja biļetes, vismaz darba vietas būtu.

3 0 atbildēt

Kopš sistēmas ieviešanas man ir jau kāds 3. e-talons. Tie mēsli plīst - un diezgan ātri. Ar vienu gadījās, ka, ejot uz beigām, vispār varēja tikai pa vienam braucienam ieskaitīt. Bet nu - jaunus parasti ir izdevies dabūt par brīvu - jo savu vainu viņi kkā atzīst.

Un konfiscēt, manuprāt, var tikai tādā gadījumā, ja e-talons nav Tavējais...

3 0 atbildēt

Babuļas uzbruka :d ?

3 0 atbildēt

atņēma tev etalonu, un tgd paši braukāsies ar to 1 braucienu. :(

3 0 atbildēt

lai veicas ar tiesiibam

kontrole stink!!!!

3 0 atbildēt

RS sūkā diceli jau no sākta gala, punkts.

2 0 atbildēt

Lai tev veicas ar tiesībām!!!emotion

2 0 atbildēt

Zvani BezTabuu..

2 0 atbildēt

labi ka man kontrole pidod ,jo tēloju nabadziņu bez naudas un bez braucieniemm ,kuram jābrauc uz Rīgas otru galuemotion

2 0 atbildēt

Veiksmi tev ar mašīnu! :) Ir gadījies tā, ka pie viena aparāta nestrādā un pie otra, kurš atrodas autobusa otrā galā strādā, un kontrole pasaka, ka esmu idiote, jo redziet, es esot salauzusi e-talona aparātu. Ir tiesības atņemt e-talonu, ja tu atsakies maksāt sodu, jo viņi domā, ka tas cilvēks, kuram atņēma ē-talonu nāks viņam pakaļ uz kādu no tiem iecirkņiem un tur no tevis paprasa tos 5ls, ja tu gribi persionalizēto e-talu atpakaļ. +

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »