local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu nacisti neguļ!125

882 7

Pārrakstīt vēsturi, jaukt gadskaitļus un propagandēt melīgu informāciju - tā ir tikai maza daļa no tā, ar ko ik dienu nodarbojas krievu nacisti. Visi līdzekļi ir labi, lai sasniegtu viņu mērķi - pārņemt varu pār citu zemju senajiem pirmiedzīvotājiem.





882 7 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

Ironiski-  Aktīvisti, kuri šeit Latvijā cīnās par krievijas kultūru un krievu valodu uz Krieviju nemaz neplāno un negrib braukt :) 

0 0 atbildēt

Tas ir loģiski, ka visi savā starpā tirgojas, taču Krievija no mums kā pircējiem var atteikties, un valsts kļūs nabadzīga. To vēlas panākt latviešu tauta, lai Krievija pārstātu ar mums jebkādu saikni. Nav jāskatās TV, lai redzētu, kas notiek Latvijā. 

0 2 atbildēt

Veicam apšaudi tā gājiena laikā. Kuram ir ieroči lai iet un nošauj dažus krievus.Latvieši ,ņemiet rokās lāpstas, dakšas, bises ,revolverus un citus ieročus, lai mēs saglabātu mūsu tautas un valodu latviešu valodu un valsti - Latvija !

3 5 atbildēt

Русские не здаются!

0 4 atbildēt

Es nāku no krievu ģimenes (abi vecāki pirms neatkarības laikiem pārvācās uz Latviju no Baltkrievijas), tēvs ir diez gan nacionālistiski (negribās teikt nacistiski) noskaņots pret visu latvisko, māte - tieši pretēji. Viņi nav no tādiem cilvēkiem, kuri nepamatoti čīkst par to ka ''sliktais latvietis'' viņus abižo, bet viņiem ir viens uzskats, kuru, es, īstenībā, pilnīgi atbalstu.

Kad Latvija atguva neatkarību, iebraucējiem no citām valstīm nepiešķira pilsonību (tajā pašā laikā Lietuvā, piemēram, neatkarības iegūšanas brīdī, pilsonību piešķira visiem, kuri tajā brīdī atradās Lietuvas valsts teritorijā). Un tas ir diez gan saprotami no viņu puses - viņi kā visi pārējie strādā, maksā nodokļus, bet pilsonības nav. Tagad, protams, pilsonību var iegūt naturalizācijas procesā - ko viņi nedara principa pēc (lieta, par kuru mums sanāca strīdēties diez gan bieži, bet tā ir pavisam cita dziesmiņa).

Rakstā netieši tika pacelta arī krievu izglītības tēma (drīzāk izglītība krievu valodā). Laikam, kad gāju kādā sestajā klasē, sākās tā bilingvālā izlītība (90% priekšmetu tika pasniegti latviski). Šo reformu pat politiķi ir atzinuši par neveiksmīgu, jo ja tu nesaproti ķīmiju krieviski, tad diez vai tu viņu sapratīsi arī latviski. :) Man, personīgi, nepatika tas, ka manā skolā latviešu valoda visus 12 gadus tika pasniegta pēc mazākumtautību skolu programmas, bet kad bija jākārto eksāmens 12. klasē, Izglītības ministrija pēkšņi bija izdomājusi, ka krievu (bilingvālajām) skolām ir jākārto tāds pats latviešu valodas eksāmens, kā latviešu skolām, kur, protams, ir advancētāks līmenis. Tas bija ne sevišķi patīkami.

Oks, tas ir viss, ko es gribēju pateikt. Netīšām uzrakstīju eseju. :D Mož kādam interesēs.

0 4 atbildēt

Nevar jau neatļaut šādus gājienus, tāpat kā protestus un tādas lietas.

0 4 atbildēt
Kaareiz krievi ir pret nacistiem, blje veesturi nemaaciijaat ,facking rusofobi. ( Es jau sajuutu miinusu smaku) xD
3 15 atbildēt

Latvieši visi ir vienlīdz smieklīgi. Patrioti, ko jūs! Visu jau sen padirsuši, pat savu valūtu, jūsu bērni, īstenie latvieši, aug par narkomāniem. Tagad ASV armija okupē ''jūsu zemi'', paaugstinās nodokļu procentus tikai, lai spētu samaksāt par tiem 150 ASV zaldātiņiem. Vēl sakat, ka jūs Putins okupē. Zombētas prostitūtas jūs esat, nevis vienota latviešu tauta. Pie kā ir izdevīgi, pie tā arī skrienat. Nekādas patiesības jūs nezināt ne par ASV, ne par Krieviju. Kā ASV izturējās pret Kadafi, nezināt par Līviju. Par to, kā viņi kameras priekšā nogalina bērnus, vēl smejas un gūst no tā baudu, dedzina dzīvus cilvēkus. Kur jūsu dvēseles pazudušas? Arī tās esat padirsuši jau sen un tagad vēl aicinat pārējos ņemt no jums piemēru. Tad jūs sakat, ka Krievijai nekādas cieņas nav pret jums, tas ir tādēļ, ka jūs atbalstat haosu, nekārtību, jūsu mīļoto Obamu, kurš drīz vien jūs visus padarīs par saviem verdziņiem, maksāsiet jūs tikai viņiem, savas dzīves jums nebūs, un Krievija jums vairs durvis neatvērs, jo tādi idioti jūs esat un vienmēr būsiet! Kauns, ka tāda tauta te ir kļuvusi. Agrāk tā nebija! 

2 17 atbildēt

ehhh tupā tauta .. šis viss tak ir lai sanaidotu abas tautas  un izraisītu šķelšanos un iegūtu iemeslu pievērst krievijas uzmanību . bet Diemžēl Latvija ir šis suns kas klipiņā https://www.youtube.com/watch?v=6gyswOlHUoY jo mums laikam ir pieņemts lekt augstāk par savu augumu un līst tur kur vajadzētu pastāvēt malā . Atmostaties taču Latvija nevar sevi aizstāvēt un nevienam tas arī neinteresē darīt , bet paši spēlējamies ar uguni ! Tiem brašajiem cilvēkiem kas cīnījās par Latvijas brīvību un izcīnija to šis kas notiek tagad Latvijā būtu kā kauna traips un visiem sāpētu sirds jo viņu pūles bija veltīgas jo visi kas balsoja par ES atdeva Latviju ES okupācijai . Cik viegli bija Latviju pakļaut un tagad izmantot kā šestaku atņemt latvijas godu Latu , drīz atņems arī karogu un Himnu ... Labi kad esmu prom no šīs nesakārtotās un nepateicīgās valsts un ceru kad nekad neatgriezīšos ja vienīgi Latvijau pārņems gudrāki cilvēki kas nedomās tik par savu maka biezumu un nepazemos Latvijas vārdu ārzemēs kā to dara prezidents un ministru prezidente vai kas viņa tur tāda .. Tiešām ir sāpīgi kad Latviju izposta .. Kādēļ nevarētu būt kā korejā kur deputātus un valdību soda ar nāves sodu par valsts nodevību un citiem noziegumiem ... 

5 22 atbildēt
« 1  2  3 »