local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu nacisti neguļ!125

882 7

Pārrakstīt vēsturi, jaukt gadskaitļus un propagandēt melīgu informāciju - tā ir tikai maza daļa no tā, ar ko ik dienu nodarbojas krievu nacisti. Visi līdzekļi ir labi, lai sasniegtu viņu mērķi - pārņemt varu pār citu zemju senajiem pirmiedzīvotājiem.





882 7 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

tieši to russkajazičnie arī gaida- vienaldzību! loģika vienkārša- ja neviens neiebilst, tātad piekrīt!

rekur, labs piemērs- iepriekšējās eiroparlamenta vēlēšanas. visiem vienalga bija! un paskat, kas tur pārstāv Latviju!!!!!!!!!! Rubiks un Ždanoka! KAUNS! emotion

3 0 atbildēt

Lai mazināt spriedzi komentāru sadaļā neliels jociņš

J: Ko darīt, ja krievs pārkritis pār kuģa bortu jūra un kliedz pēc palīdzības?

A: Japārmet pāri viņa pārējā ģimene  emotion   emotion   emotion   emotion   emotion   emotion   emotion  

4 1 atbildēt

nu kur tik stulbi var but??? lohi tie krievu nacisti!!!!pff latvija vinu zeme??? tikpat labi var pateikt sudu kaudze vinu maja!!!!

4 1 atbildēt

Dzīvie miroņi- tik tiešām man šie dīvainie nemiera cēlāji škiet gluži kā zombiji no filmām.

3 0 atbildēt

Marš jāapstādina ar dzīvo ķēdi un vēlams bez asinsizliešanas!

2 0 atbildēt

spēka gados kad mācījos Rīgā tas ir gadus 3 atpakaļ - bija tā es kā students nedēļas beigās ne naudas ne smēķu tik soma ar vecām apenēm un netīrām zeķēm eju uz autobusu kas brauc uz latgales pusi (nav svarīgi uz kurieni) sēž pie autoostas urlānu bariņs (4 gabali) kā vienmēr divlitrīgais bobs un semkas.

Uz pirmā acss uzmetiena diezgan sakarīgi čomi ap gadiem trīsdesmit, bet krievi es protams viņus savu mūžu neesmu ieredzējis,bet tas tā nebūšu sīkumains.

''Pespektīvi jaunekļi, dzīvē daudz sasniegs. '' - nodomāju un te kā bija nebija šis bariņs uzrunā mani '' ei pacan, sigareti jestj???'' es protams esmu dāsns un iedotu pat atdotu visu paciņu ar cigaretēm lai tikai šie jaunekļi uzsāktu savu biznesu un celtu Latvijas ekonomiku...

bet kā bija kā nebija es saku ''ka man nav, kā studentam piektdienas vakarā vispār nekā nav'' no bara puses atskan sauklis ''dāā kaņešna, ņetu u vas vseh latišej ņetu....'' otrs krieviņš - ''suki latiši''  protams es kā izbijušais apsargs ielaidos biznesa sapulcē ar to bariņu.

Izdiskutējāmies, bet nē vienam no tā bara tak vajadzēja pateikt ka '' paļubomu latvija vtaraja rassija'' Un te nu mans humors pazuda un pateicu lai atkārto ko teica - atkārtoja arī nu tad arī sākas baigie joki - diviem ieliku kā vajag, trešajam nedaudz, bet ceturtais vispār aizbēga. 

Protams policija un viss pārējais, poliči bija Latvieši uzklausīja mani, liecinikus un saka ''brauc mājā student, atstāj numuru ja kas pazvanīsim ja vajadzēs kko noskaidrot ''.

Tā arī atbraucu mājās un no poličiem un krievuļiem nečiku negrabu. 

Tāds lūk tas stāsts un tāda ir krievu nostāja par Latviju ka tā ir otra krievija.

2 0 atbildēt

Neizslēdzu variantu, ka lapu uztur līdzīgos apstākļos, kā Ukrainā- kā provokāciju, un to dara, nevis latviešu krievi, vai krievu latvieši, bet speciāli iesūtīti provokatori, ar uzdevumu sajaukt sociālo līdzsvaru. Esmu saticis padaudz krievu saknes cilvēkus, ir daži neapmierināti par tām pašām valodām utt, bet saprotoši... tomēr šādas muļķības nevienam nebija galvā. Pilnīgi iespējams, ka lapa tieši mērķē uz mazāk izglītotiem, trūcīgākiem cilvēkiem, kas ātrāk uzķeras uz visa. Nepakļausimies uz provokācijām, cienīsim, mīlēsim savu valsti, varbūt arī tie kas to nedara, kādreiz to iemācīsies un ja ne- paši jau tad mūžīgi dzīvos nelaimīgi, par viņiem man galva nesāpēs =]

Viena himna, viens karogs un viena valoda,  emotion

2 0 atbildēt

Tiem cilvēkiem,kas visu šito huijņu uzrakstīja vajadzētu ar beisbola nūju pa seju. Iekarotāji atradušies.

LATVIJA NEKAD NEBŪS KRIEVIJA, UN SAPROTIET VIENREIZ TAČU TO!

3 1 atbildēt

jobanie *****j rusiki ble. par latviesu valodu!

3 2 atbildēt

Kāds hakeris nevar to saitu nolais pa burbuli? piem ddosot vai kka ta?

1 0 atbildēt
Jāsāk izraidīt no Latvijas tie krievi, kas nav LATVIJAS pilsoņi, neprot latviešu valodu un kurina naidu Latvijā, piemēram, Lindermans, kuru vajag nošaut.
2 1 atbildēt

Godavārds tas sāk apnikt! Man nav nekas pret krieviem, pašai ir rados un pazīstami, bet kretinē tādi, kas čīkst! Brauc uz savu RUS, ja te ir slikti! emotion

2 1 atbildēt

Nja, tie Nolādētie padumjās savienības atkritumi - bidlo.

3 2 atbildēt

Ar tomātiem pa ģīmjiem!

2 1 atbildēt

Labākais būtu tad, ja mēs par šo visu vispār neliktos ne zinis, jo šī ir stulba, nepamatota tautu naida kurināšana, kas uzrunā tikai abu valodu pārstāvjus - deģenerātus.

Lai kādreiz tiešām sniedz mums reālus un patiesus faktus par to, kāpēc mums būtu pret krievu valodu Latvijā jāizturas savādāk, kā tagad, tad, varbūt, arī kāds sāks patiešām rīkoties.

0 0 atbildēt

vienkarsi un skaidri, urodi.lv.

2 2 atbildēt

Ironiski-  Aktīvisti, kuri šeit Latvijā cīnās par krievijas kultūru un krievu valodu uz Krieviju nemaz neplāno un negrib braukt :) 

0 0 atbildēt

Ždanoku uz sārta sadedzināt pie tā paša pretīgā pieminekļa, kas Rīgā stāv un atspoguļo to, kā krievija iesoļoja pie mums un mūs okupēja. 

0 0 atbildēt

vispār ah*jeļi emotion

0 0 atbildēt

noladetie pretekli, es ceru, ka elle eksistee

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »