local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vīriešiem ir jāmaksā, bet sievietei nē?115

320 67

Bieži vīrieši sūdzas par to, ka sieviete neizmaksā, viņām ir jādāvina dāvanas nevis otrādi. Kāpēc man viņai ir jāpalīdz finansiāli? Tie ir normāli jautājumi no vīrieša kas ir dzīvojuši piemēram ar māti un māte viena pati rāvusies un dēļ viņa visu darījusi, vai ir dzīvojis nelabvēlīgos dzīves apstākļos kur abi vecāki ir aizmirsuši kas ir pienākumi un pieņemsim, ka dzer. Viņiem neviens nav paskaidrojis, ka tas ir normālu attiecību sākums, ja vīrietis sievieti aizved uz kino un par to samaksā, tas ir pilnīgi normāli, ja vīrietis dāvina skaistas dāvanas un palīdz finansiāli.
Sievietes ir pieradušas un zin, ja vīrietis aicina uz randiņu- maksā viņš. Un tas ir normāli jebkurās sākuma attiecībās. Protams no sākuma nav jāved sieviete uz dārgu vietu, jo nezini vai var kaut kas izdoties, ja neizdodas un vakariņas divatā pa 80e ir apēstas bet vīrietis paliek ar garu degunu.. Un tas arī ir normāli.

Kāpēc? Es Jums to pastāstīšu.

320 67 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Take my money! Take it!  emotion 

2 1 atbildēt

Laikam autore un viņai līdzīgas liek komentāriem  - sliktu komentāru  emotion 

1 1 atbildēt

Mani neietekmē, bet mēs neesam pie tā vainīgi, valsts kas putina āfriku izzog to lai mokās. 

Paga paga, man jau klūpi krāga. Ziemeļkoreja, āfrika!? Tev ir problēmas ar rasismu!? Nesaku ka nevar, bet ja tas tevi neietekmē ko tad  pirkstus nogurdini, neko nevar ietekmēt tā bija un būs. Viss, ne jau tu kādam acis atvērsi un teiksi un visi pārstās strādāt un rimi kasēs salīdīs.

pirmais ko cilvēks pamana ir izskats, cik kopti mati nagi, kā cilvēks smaržo, kā grimms uzklāts utt.. Tu runātu ar mani uz ielas, ja es būtu paspūrusi, nevīžīgās drēbēs,nemazgājusies, ostu pajocīgi un nemākulīgi sakrāsota? Tu bēgtu no manis bet ja man mugurā būtu skaista kleitiņa, žaketīte saskaņoti apavi, pievilcīgs make ups, kopti mati tu vēlētos ar mani parunāties, kad sāktu runāt tad sapratu es esmu tukša muca vai kaut kas arī aiz mana ārājā apvalka slēpjas, kāpēc ir dreskods viesnīcu apkalpotājiem, biznesmeņiem, stjuarties uc? Jo kopts izskats veido par cilvēku labu priekšstatu un tad tikai saproti kas viņš ir. Nesaki man, ka izskatam nav nozīmes! 

Man uzbrūk par rakstu un gribat lai es runāju kā Maija bizītēs? Tu dabū ko pats prasi, nevar teikt cilvēkam ''eu Tu cūka!'' un brīnīties kāpēc mājās aizgāji ar zilu aci!

1 1 atbildēt

Tas nāk no Kardašianu klana, daudzas tā dara, bet tur neko nevar padarīt, paskaties kāda vina ir dzīvē un viss.

0 0 atbildēt
Santa, Tu esi feministe?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tajos gados viss bija sakārtots un vīrieši bija vīrieši tagad punķi uz drāts vien ir.. fuj.

1 1 atbildēt

 

Viens mans vectēvs nodrosīnājas savu sievu ar visu ko vien viņa vēlējās, strādāja jo pašai ļoti patika darbs. Otrs vectēvs arī nodrošināja savu sievu bet viņa strādāja tikai vasarās kad gribēja, jo bija jāaudzina bērni un tas ir viss svarīgākais, kāpēc kādreiz cilvēki izauga par cilvēkie, jo tika audzināti

1 1 atbildēt
Ja kas, pastāv reāli valstis, kurās tieši vīrieši "sēž uz kakla" sievietēm un pat dara vīriešu darbus. Un pie viņiem tas tā ir iegājies un skaitās norma. Santa te vēl ar kautko ir neapmierināta. emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

Nabagiem savi uzskati.  emotion 

0 1 atbildēt

Labāk tā nekā būt par kapeiku pisēju visu mūžu.  emotion 

0 1 atbildēt

Dzerat, notiekti maziņi vēl esat. Uz dzersat pa veceņu naudu līdz kādam letālam notikumam, piemēram pa pudeli sakausaties!  emotion 

1 2 atbildēt

Bet pasaki kā tieši tas ietemē tavu pašreizējo dzīvi, ka viņa kaut kur atpūšas un uzlabo savu izskatu? 

0 1 atbildēt

Lai sakoptu sevi,  nevajag daudz naudas tērēt. LOL!

0 1 atbildēt

Ienāku šeit jūtos 100x labāk. Paldies, ka novērtējat manu humoru!  emotion  emotion 

0 1 atbildēt

Var redzēt, ka cilvēkam parunāties gribās. Izlasi 30x ko es atbildēju un tad uzraksti to vēlreiz. 

0 1 atbildēt

Ja tu nepalīdzi, tu neiesaisites tU esi neitrāla persona un kāda jēga Tev tajā jautkies iekšā? Pasaki, KO TU ARI IZDARĪT ĀFRIKAS SAKARĀ? Tu vari palīdzēt? Tu vari ietkmēt? Adoptē kādu āfrikas bērnu aizsūti naudu un tad parunā par to, savādāk  tā ir tikai tukša muldēšana.

Ziemeļķoreja ir slidena tēma par ko runāt, Tu neesi tru dzīvojis, kad padzīvosi parunā, tad tā ir tava darīšana savādāt atkal tikai muti plāta par tēmām par ko esi tikai lasījis, murgs! Tas pats kas tīņi kuriem nav seks runā par to un māca kā pareizi un kā nepareizi. Atkal murgs.

Par runāšanu, pasaki ko tavas runas var ietekmēt, kādas diskusijas? Ar to ir jānodarbojas cilvēkiem apņēmīgiems kā Kaimiņš viņš runā un viņu klausās , kurš tevī kalusās? Neviens! Tu neesi nekas, ietekmēsi ko? Neko! Pie glāzītes mēsi visi sēžam un runājam, bet kāda tam jēga? Kas no tā mainās? 

Džinas un kapučajaka, tas ir mājas stils, ikdienišķš un atkal tā ir gaume, par gaumi strīdās tikai krievi un neviens. 

Tu vari likt kaut 100 linkus, bet tas atkal neko nemaina, vai tava dzīve kā izmainījās kad Tu uzzināji par šo rakstu, tava ikdiena kā izmainījās, jā iespējam tu padomāji par to kas notiek dažu sieviešu galvā, nosodīji, jo tā cilvēki dara. Izlasīt saprast un neiekāpt tur kur nevēlies-tas bija tev jāsaprto un viss! Tevi tas neietekmē un neietekmēs. Atrodi kādu kas Tev patīk tādu kas tevi mīlēs kapučjakā un kedās un nelien virsū tiem kam nepatīk tāds stils vai dzīves veids. Nomierinies ievelc elpu nospied ''nepatīk'''un viss. Neviens nejautā tavu viedokli vai risinājumu. Jo ietekmēt tu to nevari tikai kurināt naidu tur kur tas nemaz nav vajadzīgs. emotion 

Tukša muca, pagaidām es to varu uz tevis nobīdīt..  

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »