local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vīriešiem ir jāmaksā, bet sievietei nē?115

320 67

Bieži vīrieši sūdzas par to, ka sieviete neizmaksā, viņām ir jādāvina dāvanas nevis otrādi. Kāpēc man viņai ir jāpalīdz finansiāli? Tie ir normāli jautājumi no vīrieša kas ir dzīvojuši piemēram ar māti un māte viena pati rāvusies un dēļ viņa visu darījusi, vai ir dzīvojis nelabvēlīgos dzīves apstākļos kur abi vecāki ir aizmirsuši kas ir pienākumi un pieņemsim, ka dzer. Viņiem neviens nav paskaidrojis, ka tas ir normālu attiecību sākums, ja vīrietis sievieti aizved uz kino un par to samaksā, tas ir pilnīgi normāli, ja vīrietis dāvina skaistas dāvanas un palīdz finansiāli.
Sievietes ir pieradušas un zin, ja vīrietis aicina uz randiņu- maksā viņš. Un tas ir normāli jebkurās sākuma attiecībās. Protams no sākuma nav jāved sieviete uz dārgu vietu, jo nezini vai var kaut kas izdoties, ja neizdodas un vakariņas divatā pa 80e ir apēstas bet vīrietis paliek ar garu degunu.. Un tas arī ir normāli.

Kāpēc? Es Jums to pastāstīšu.

320 67 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Lai sakoptu sevi,  nevajag daudz naudas tērēt. LOL!

0 1 atbildēt

 muļķīgi ir dzert alu kopā ar pienu,bet tas ko tu dēvē par ''muļķību'' ir tava personīgā nepatika pret raksu un šeit ir ļoti daudz taisnību, lai vai kā tu to negribētu pieņemt,paprasi vecākiem vecvecķiem ko viņi domā par to, ka sievietei jāmaksā. protams ja tev nav 10 gadi.  

0 1 atbildēt

Mīlīt,  nerunā to ko nezini.  emotion  Kurā Tu 16gs? Nomētāsi mani ar akmeņiem jo saku kā ir?  emotion 

0 2 atbildēt

Kāpēc, Zini es vakar ēdu čipsus un zefīriņus kamēr lasīju komentārus, man patīk cilvēkiem dot iemeslu dusmoties un uzvesties kā muļķiem, proti, apsaukāties, lamāties, pierādīt pretējo un kad tas neizdodās pateikt- Tu esi stulba. Man tiešām ir smieklīgi....  emotion 

0 2 atbildēt
Nu ja virieši ta ļaunuma sakne,jus vienmēr ideālas...
0 3 atbildēt
Fakts - sievietes ir stulbi radijumi emotion
1 6 atbildēt

Lasu komentārus pēkšņi visi brauc ar džipiem pelna nenormālu naudu, vispār baigi superīgie visās jomās bet sievietei naudu nedod jo tad viņa būs kuc*, mau** utt..  emotion  Izlemiet kas jūs esat!  emotion 

1 9 atbildēt

Nu nosauc ''brendus''! emotion Vai taviem draugiem ir tāda sievia, Tev taviem draugiem?  Ir skaudība liela, skaista sieviete vienmēr būs mau*a, mantārīga utt, kas to izdomā, neglītie puisīši kam nav naudas un nekad nebūs vai arī izplūdušās lauķes kas dakšu rokās nevar noturēt pareizi, lūdzu nespried par ceilvēkiem tikai pēc tā kā Tev liekās. 

Es uzskatu, ka vīrieši kas nepelna vairāk par 1000e mēnesī ir slinki un dzērāji kas krāpj savas sievievas jo nevar pašapliecināties savā dzīvē un tie ir mani uzskati.

1 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »