local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzēšas no "Draugiem"248

1924 134

Šodien portālā draugiem.lv izlasīju kādu caur draugu draugiem pārsūtītu vēstuli, kurā kāds portāla lietotājs pamet tīklu un atvadās no saviem virtuālajiem draugiem, nosūtot visiem atvadu vēstuli. Vēstule neliekas rakstīta ļoti personiski, tāpēc, nekādā ziņā neaicinot kādu sekot piemēram un pamest sociālos tīklus, nolēmām publicēt šīs rindas ar ideju visiem mazliet padomāt, vai neesam pārāk iegājuši virtuālajā dzīvē un vai nav daudz lietu, ko agrāk darījām tiekoties un runājot, bet šobrīd kārtojam ātri, un diezgan bezpersoniski sarakstoties

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ'!

Šorīt sapratu, ka jāsāk pamazām izzust no globālā kontroles tīkla.

Tas ir protests pret globālo apziņas kontroli un atiecību robotizēšanu. Tas ir solis pretī dzīvai draudzībai dzīvā laiktelpā.

Tā būs liela askēze - sākumā atteikties no šī portāla, pēc tam no e-pasta, pēc tam no mobilā un vēlāk arī no citiem bezpersoniskās sabiedrības reģistriem. Mūsu spēks ir Dzīvā draudzībā; Dzīvās savstarpējās attiecībās; Dzīvā pieredzes apmaiņā, līdzšinējā biznesa vietā; Dzīvā dzīvē - pretēji virtuāli mākslīgajai Jodu uzburtai pasakai; Dzīvā pārtikā - pretēji saindētajam veikalu ēdienam utt.

Atteikties no Jodu sistēmas ir ļoti grūti, jo visi tanī esam uzauguši, kā matriksa filmas sižetā redzamajās kapsulās. Izaudzēti komforta un mākslīgo vajadzību kolbās mēs nesaprotam vairs elementāras Dieva patiesības un esam kļuvuši sveši paši sev. Mums ir pazudusi dabiskā, dabas dotā imunitāte pret vīrusiem (arī apziņas).

Mūsu vieta ir pie dabas - senču lolotā Tēvu Zemē un senču dainu garā! Tur ir mūsu spēks. Nost ar visu mākslīgo. Savos zemes darbos esmu jau atteicies no tehniskajiem darba rīkiem un elektrības. Nākamais solis - internets, datori, televizori, radio.

Pagaidām, līdz 14 gada vasarai vēl mani var sazvanīt vai sasniegt ar e-vēstulēm

Tā būs otrā vai trešā reize draugu pastāvēšanas vēsturē, kad cenšos aiziet no tā visa. Šoreiz pa īstam.

Atvainojiet lūdzu, ja kādu aizskāra mana iziešana no tīkla!

Tiksimies jaunā apziņas kvalitātē!

1924 134 248 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 248

0/2000

Bet, ja godīgi visas šīs tehniskās inovācijas tagad ir vajadzīgas pat  darba vajadzībām, piemēram, kā tādās profesijās, kurās obligāti vajaga internetu un datoru. Nevajaga vienkārši braukt no viena grāvja citā, ir vienkārši jāatrod zelta vidusceļš...

1 0 atbildēt

Malacis ! Biedri Hipster !

1 0 atbildēt

džekam aizgājis pa fāzēm, vsidrīzāk ticis sektā "prieka vēsts!" tur jau cilvēki debīli iznāk. 

3 2 atbildēt

Šo nav rakstījis tas reperjuga no tā youtube video, kurš filmēts tajā protestā pie Saeimas? :D

1 0 atbildēt

Nezinu pēc kāda principa viņi dzēš neaktīvos profilus, jo man ir draugi, kas pēdējo reizi ielogojušies 3 gadus atpakaļ un profils stāv, bet ir vairāk kuri pēdējo reizi ielogojās 4-6 mēnēšus atpakaļ un viņi ir atklājuši, ka viņu profii ir izdzēsti, paši nav dzēšusi, bet tā pat jaunus netaisies, jo nevajag.

1 0 atbildēt

Ja cilvēkam tā ir labāk, tad, lai viņš tā dara.

1 0 atbildēt

eju skatos sadur čali uz ielas, pie dirsas telefonus nesīšu viņu uz rokām 30km līdz tuvākajai slimnīcai

1 0 atbildēt

pashapliecinaashanas, kas neietekme nevienu, tukshi!

1 0 atbildēt

lv.draugiem.. Drīz lai paskatītos kas online būs jāmaksā..Un lai sūtītu vēstuele būs nepieciešams Premium konts. Pats tuvākajā laikā plānoju uz facebook..Pat savu vārdu nav iespējams labot..

1 0 atbildēt

Medaļu bijušajam lietotājam, viens no pirmajiem mūsdienīgajiem cilvēkiem, kurš saprata, kā ir jādzīvo.

“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” -Albert Einstein

1 0 atbildēt

nu tev neaks nesanāks... var mēģināt ,bet ko tu darīsi viens pats ārpus šī? visi ir šajā murgā un dažu izkļūsana neko nemainīs

1 0 atbildēt
Zin avatarsZin

Tād sajūt, ka draugiem.lv vinjam lika celties augshaa 3os naktii un skatities albuumus :D

1 0 atbildēt

O Jāā KO VēL NĒĒ ? 49 lvl fermā...

1 0 atbildēt

Jā, me ar ir xx reizes dzēsies ārā no daudziem soc. tīkliem. un ko tas dod - NEKO! Vienk, dzīve jāuztver pozitīvāk, jā gribas reālo vidi - ej uz tusiem... Soc tīkli nav vainīgi, ka nav reālas saskarsmes ar cilvēkiem. Vainīgi esam paši - esam kļuvuši slinki. Izslēdz monitoru, pacel pakaļu un ej uz reālu tusiņu - vai tas ir par grūtu?

1 0 atbildēt

Nu ka tik nau iestājies kaukādos ''Super baptistos'' vai tmldz. Bet doma kā tāda nau slikta, vienīgais, tad vēl ''pilnai laimei'' jāpārvācas uz kādu neapdzīvotu apgabalu un ''jāiegrimst sevī'' emotion

1 0 atbildēt

Atmosties 21. gadsimts

1 0 atbildēt

Ok izmetisim visu kas ir masinas,gazes plitis,traktorus utt ! Un tiesham saksim dzivot alas ! Kurs par to 

1 0 atbildēt

Es ar paris reizes esmu izdzesies :) Bet, bet ka vins var ateikties no elektribas pirms interneta? Kur vins kompitim rauj elektribu, curajot virsu? Kaut ko dirš.

1 0 atbildēt

butu labi ja viņam tas izdotosemotion

1 0 atbildēt

Nu i sēdi bez elektrības.

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »