local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzēšas no "Draugiem"248

1924 134

Šodien portālā draugiem.lv izlasīju kādu caur draugu draugiem pārsūtītu vēstuli, kurā kāds portāla lietotājs pamet tīklu un atvadās no saviem virtuālajiem draugiem, nosūtot visiem atvadu vēstuli. Vēstule neliekas rakstīta ļoti personiski, tāpēc, nekādā ziņā neaicinot kādu sekot piemēram un pamest sociālos tīklus, nolēmām publicēt šīs rindas ar ideju visiem mazliet padomāt, vai neesam pārāk iegājuši virtuālajā dzīvē un vai nav daudz lietu, ko agrāk darījām tiekoties un runājot, bet šobrīd kārtojam ātri, un diezgan bezpersoniski sarakstoties

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ'!

Šorīt sapratu, ka jāsāk pamazām izzust no globālā kontroles tīkla.

Tas ir protests pret globālo apziņas kontroli un atiecību robotizēšanu. Tas ir solis pretī dzīvai draudzībai dzīvā laiktelpā.

Tā būs liela askēze - sākumā atteikties no šī portāla, pēc tam no e-pasta, pēc tam no mobilā un vēlāk arī no citiem bezpersoniskās sabiedrības reģistriem. Mūsu spēks ir Dzīvā draudzībā; Dzīvās savstarpējās attiecībās; Dzīvā pieredzes apmaiņā, līdzšinējā biznesa vietā; Dzīvā dzīvē - pretēji virtuāli mākslīgajai Jodu uzburtai pasakai; Dzīvā pārtikā - pretēji saindētajam veikalu ēdienam utt.

Atteikties no Jodu sistēmas ir ļoti grūti, jo visi tanī esam uzauguši, kā matriksa filmas sižetā redzamajās kapsulās. Izaudzēti komforta un mākslīgo vajadzību kolbās mēs nesaprotam vairs elementāras Dieva patiesības un esam kļuvuši sveši paši sev. Mums ir pazudusi dabiskā, dabas dotā imunitāte pret vīrusiem (arī apziņas).

Mūsu vieta ir pie dabas - senču lolotā Tēvu Zemē un senču dainu garā! Tur ir mūsu spēks. Nost ar visu mākslīgo. Savos zemes darbos esmu jau atteicies no tehniskajiem darba rīkiem un elektrības. Nākamais solis - internets, datori, televizori, radio.

Pagaidām, līdz 14 gada vasarai vēl mani var sazvanīt vai sasniegt ar e-vēstulēm

Tā būs otrā vai trešā reize draugu pastāvēšanas vēsturē, kad cenšos aiziet no tā visa. Šoreiz pa īstam.

Atvainojiet lūdzu, ja kādu aizskāra mana iziešana no tīkla!

Tiksimies jaunā apziņas kvalitātē!

1924 134 248 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 248

0/2000

Paarspiilee dzheks! 

5 1 atbildēt

hvz, jau gadiem neesmu draugos un arī citos sociālajos portālos nē. Man to nevajag, man ir īsti draugi, kurus satieku, nevis 500 virtuāli. Ar smaidu skatos uz mudakiem, kas caurām stundām tup un audzē virtuālos burkānus virtuālajās fermas un sūta viens otram bezpersoniskus apsveikumus jubilejās un liek savu privāto dzīvi apskatei galerijās. Ir tāda seksuāla novirze kā vuārisms (skopofīlija, miksoskopija, vizionisms), manuprāt, visi soc.tīklu lietotāji vairāk vai mazāk ar viņu slimo.

5 1 atbildēt

ej dziivot alā!!!

5 1 atbildēt

Varbut atgriežamies apakaļ akmens laikmetā !

4 0 atbildēt

Ja cilvēks neprot atrast zelta vidusceļu, tad tikai atliek kodēties!

6 2 atbildēt

Čali, Tu pārvērtē savas spējas un tas ir diezgan smieklīgi. Ir 21. gadsimts, SAMIERINIES. Viss ir jādara ar mēru. Dari tu arī tā!

4 0 atbildēt

Es kad izdzesos no draugiem neviemam to neteicu.........neviens neko neieveroja ;`( FML

4 0 atbildēt

nu, ne visi ir izauguši ar datoriem. kā arī nevajag jau 24/7 pavadīt pie datora. šim čalītim kkas nav kārtībā, es saprotu, ka ir cilvēki, kuri patiešām socializējas tikai caur datoru, bet ir jāprot arī to darīt dzīvē. man pašai nav, ko darīt pie datora pēc kkādas pusstundas, stundas. 

pašai sanāca 3 nedēļas dzīvot bez interneta. diez gan grūti, kad nezini jaunumus, kas notiek pasaulē, kā arī, kas par pasākumiem utt. plus vēl, ja pasniedzēji sūta mājas darbus uz e-pastu, tad vispār sūdīgi sanāk.

4 0 atbildēt

es arī izdzēsos, un kā pa brīnumu tas man dzīvot netraucē....

4 0 atbildēt

pēc nedēļas būs atpakaļ :D :D

4 0 atbildēt

Respekts par tavu apņēmību, bet padomā loģiski - kā tu dabūsi darbu, ja neviens ar tevi nevarēs sazināties? Un, iedomājies, tu nevarēsi sadzert ar draugiem, jo viņi tevi nevarēs sazvanīt!emotion Paprasi savai mātei domas par šo soli, ok? emotion

4 0 atbildēt

 Nu totals hipijs :D

4 1 atbildēt

Vel atsakies no drēbēm, staigā pliks, koks rokā, dzīvo alās kā mūsu senči un sākam attīstīties no jauna emotion

3 0 atbildēt

Jebkurš sociālais tīkls, vai tas ir graudiem.lb vai seju grāmata ir informācija par personu kura ir pieejama fig viņ zin kam. Sākor ar "Lielo brāli" un beidzot ar kādu pedolāci... Tas ir bizness :) Informāciju par to kas Tevi interesē pārdod reklāmdevējiem, lai Tu saņem pareizo reklāmu, visu pārejo saņem Lielais brālis. Diemžēl cilvēki paši izdara visu lai viņus netieši izspiegotu. Ne konkrēti kādu indivīdu bet visus kopumā, un kad tieši par Tevi kāds ieinteresēsies 90% informācijas saņems tieši no interneta, kur Tu pats to labprātīgi būsi atstājis. Un izdzēšoties jau arī nekas būtiski nemainās, ja nu tikai ķaimiņš neredzēs Tavu ballītes bildi kur būsi bijis pālī. Jo pie esošajām IT tehnoloģijām, kad datu uzglabāšanas izmaksas ir niecīgas, nekas nav jādzēš (cena par gigabaitu visu laiku krītās), viss paliek, kaut vai rezerves kopijās, tikai pieeja šai informācijai ir nevis taviem klasesbiedriem, bet onkuļiem par kuru esamību tu pat nenojaut. Bet to visnotaļ atradīs politiskie konkurenti, ja pēc gadiem 30 sadomāsi kļūt par prezidentu.

Kas vienreiz palaists internetā, tas tur arī paliks....

3 0 atbildēt

pac labakais ir tas ka vinjam si ir otra vai tresa reize, bet soreiz ka vinjsh jau teica pa iistam to izdaris XD :D :D :D

4 1 atbildēt

Es līdzīgu iemeslu dēļ tur neēsmu gandrīz tieši gadu, izdzēsos no visiem soc. saitiem, jo sapratu ka negribu lai internets par mani zin vairāk nekā es pats. otrs iemesls, tas ka tur pavadīju tik lielu savas dzīves daļu, sapratu, ka izniekoju laiku. Un joprojām nejūtos ka būtu ko pazaudējis vai kādā zieņā ierobežots vai apdalīts.

3 0 atbildēt

Es arī izdzēsos no draugiem, bet bet ceremonijām. Kam mani vajag, tas atrod.

3 0 atbildēt

Izklausās ka viņam ir savēries :d

3 0 atbildēt

Kādu jodu viņš domā? - vielu, ļauno garu vai zvaigžņu karu zaļo čali

3 0 atbildēt

Tā vietā lai pasēdētu pie pc kad nau ko darīt, viņš darīs ko citu?emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »