local-stats-pixel fb-conv-api

Atgadījums.604

7156 118

Šonakts manā darbā pa durvīm iebāza galvu iekšā krievu tautības pārstāvis un uzjautāja man krieviski, vai es viņu gribētu nogalināt, ja viņš runātu krieviski. Es teicu, ka nogalināt gan negribētu. Tad viņš teica, ka Rīgā ir cilvēki, kuri grib viņu nogalināt par to, ka viņš runā krieviski. Tad viņš man jautāja, vai es gribētu ņemt automātu rokās un nošaut viņu par to, ka viņš runā krieviski. Atbilde bija atkal noliedzoša, prātā bija doma, ka šamējais arī var ko pačukstēt vadībai par savādāku manu atbildi.

Tad sekoja no viņa puses jautājums, vai es māku runāt krieviski. Atbilde no manis sekoja krieviski (da, ja umeju), lai nerastos lūgums no viņa puses - pierādi. Viņš tad jautāja - kādēļ Tu ar mani nerunā krieviski, ja jau es ar Tevi runāju krieviski ? Uz ko atbildi viņš saņēma sekojošo,- jo šī ir Latvija. Vienīgais zemes pleķītis visā plašajā pasaulē, kurā oficiāli runā latviski. Es pat šo teikumu pabeigt nepaspēju, līdz atskanēja ņirgāšanās - ooo, Latvija, Latvija. Mēs un Krievija jūs pārņemsim un pazudīs tā jūsu Latvija. Pirms tika aizcirstas durvis, es pateicu visu labu un līdz ar to šis stāsts ir beidzies.

Šis vīrietis nebija alkohola reibumā.


Kā jau Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats teica: "Latviešiem šis mazais zemes gabaliņš ir vienīgā vieta, kas ir viņu dzimtene un kur saglabājas viņu valoda. Bet krieviem jau netiek apdraudēta viņu valoda, lielajā Krievijā tas nav iespējams".


Lūdzu, liekat mierā mūsu valodu un mūsu zemi. Savās Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki, bet šis zemes gabaliņš pieder mums.


Par lielu Latviju.

Dievs svētī Latviju.

7156 118 604 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 604

0/2000

HA-HA :D

3 6 atbildēt

"Dievs svētī Latviju"? — Kurš no jums te reāli ir dievticīgs, auni? Svētība jums nelīdzēs.

1. Daži cilvēki ir lohi, nav ko cepties.

2. Dieva nav, deal with it.

8 11 atbildēt

vajag tgd uz krieviju braukt un dirst taa ooo ooo rasija rasija,shja atberjom vam alkogolnije zavodi i vsja rasija padzjot!

un viss krievi tiks uzvreeti! viniem speeks sleepjas vodka,taaka mums ausiis :D

2 5 atbildēt

varēji pateikt tagad gribu nogalināt LATVIJA

1 4 atbildēt

man vairs nav žēl šitās valsts , lai nāk un okupē kas grib pie dirsas

4 14 atbildēt

SomeoneElse:Mīnusus liek krievi :D ta jau ir es ari - uzliku

0 10 atbildēt

Šādi var runāt tikai neizglītots, degradējies cilvēks .

Mēs tak nevaram vainot cilvēku , ja viņam pelēkās šūniņas mazāk. ;D tas tā pat kā ar vistām. Kādas smadzenītes daba devusi ar tādām jādzīvo 

Pārlieku liels nacionālisms ir sērga ! ( no visu tautu puses) 

Ir jāciena visas tautas un jādzīvo saskaņā un harmonijā , nevis kā akliem auniem jāieslīgst naida virpulī.  Bet pareizi visu darīji, neizrādīji agresiju un parādiji , ka esi domājošs cilvēks. 

:) Malacis ! 

13 27 atbildēt

-

3 19 atbildēt

Beidz psihot.. musu zeme. Ta mums bija vnienkarsi davata ka DAVANA.. nevajag tagad "palcovatsa" . Ja pie jums atnak tadi lohi, nevajag teikt uzreiz par VISIEM KRIEVIEM.. ATSTAJIET MUUS.Globali pie mums nekas nenotiek, mes visi gan krievi, gan latviesi varamies viena katlaa, un visus shitos pajolinus pardzivosim.. nav obligati vai vinsh ir krievs vai LV.. man shitais nacionalisms jau lidz vienai vietai ir riktigi nosedies.. Bet gribu pateikt ka pirmo struklu palaida tieshi Latvieshi.. Es nesaku ka visi, bet tie kuri sezh augshaa, nu protams bus ari domubiedri viniem un ari pecnaceji, tas ir fakts. Vienkarsi nevajag ta stipri izradit uzmanibu.. lai vini staiga un muld.. Jus vnkarshi neklausaties un sakiet MAN IR SAVS VIEDOKLIS un viss.

6 42 atbildēt

es esmu visam pret ko juus te ruunajat! :( tomeer visi mees esam cilveeki. ir taadi kas tie6am ir aukstas domas par sevi un savu valsti, bet taa deelj nevajaga ieniist tos paareejos kas cenwas musu dzivi padariit labaku. Ja jus tie6am gribeetu lai butu latvie6u valoda uz katra stuura tad tas arii jau sen butu. runaat jau visi prot ,, bet darit>> kas daris? ja ne juus pa6i? emotion

10 49 atbildēt

Umm zajebal jau šitās tēmas, cik var?

13 54 atbildēt

Autor, tu esi idiots

6 88 atbildēt

я не против того , что вы , латыши , называете своим единственным уголком на свете Латвию , а как с нами ?! Русские здесь появились еще до СССР , и многие уже утеряли свои корни .... Вы говорите возвращайтесь к себе в Росиию , а кому мы там нахер нужны ?! Единственный дом , что у нас остался - Латвия , и по-моему было бы справедливо , если бы и русский стал также как и латышский - государственным языком . Раньше мы все дружно уживались , или при власти СССР вы просто вылизывали нам зад и дожидались пока сами прийдете к власти ??? Пересмотрите свою историю и помотрите , когда на этой територии появились русские. Я не ищу конфликтов с вами , мне просто не нравится то , что нынешняя молодежь , которая еще не вылупилась,  относится неувыжительно к нам , в то же время вылизывая задницу европейцам , арабам и темнокожим... 

25 126 atbildēt

da blja.. apnikaat jus jau dzeest komentaarus.. Kas tas pa portaalu kur pat viedokli nevar izteikt.. STULBUMS!. pie tam komentaars nesatureja ne lamu vardus.. neko kas kaadu varetu aizvainot.. kas pa suudiem te notiek vispar?

14 121 atbildēt

aaa un aimirsu pateikt esu krieviete

7 126 atbildēt

Kāpēc te ir ielikts kaut kāda tur katoļa āksta viedoklis?

20 163 atbildēt

Ziniet ko? Jus smirdigie latviesu mergli!! Blad ja nebutu Krievijas jus sen jau nospragtu lohi nahuj...kas mums dod gazi? Krievija!!! ble es paskatitos ka jus bez gazes izdzivotu .... jus blaujat: LATVIJA LATVIJA... jus blad suda patrioti...man tads jautajums KO LATVIJA JUMS IR DEVUSI??? tipa te visiem dzivojosiem ir darbs??? te blad dzivo latviesi pasa SAVA VALSTI jobanii rot un latviesu tautas cilvekiem pat nav ko EST!!!! pensijas mazas, pensionari knapi izdzivo ;( kur tad ir visi sie Latvijas patrioti, jauniesu, kas ar visam rokam un kajam aizstav Latviju...KUR VINI IR??? Anglija! Irija! Holande! Vacija! KAPEC VINI TUR IR??? Lai izdzivotu, lai pabarotu savu gimeni un radus...puslatvija ir aizbraukusi pat vairak...palikusi tikai si suda valdiba un JUS, mazinja cupinja neveiksminieku, kas sez un dirs uz krieviem, jus labak uz sevi paskataties!!! Nahuj tad jus latviesu patrioti blad lienat svesa valsti...Anglija ir blad uz katra stura pa latvietim..angli jau besities sak....tapec "milie" latviesu patriotu, ATSLABSTIET!!! un padomajiet ko JUS varetu izdarit sis Jusu dargas valsts laba! Un iesaku pieversties Saeimai kur sez ari LATVIESI, bet ne suda neko nedara! Un pec tam tad kad sis valsts ekonomiskais un socialais stavoklis uzlabosies, tad parunasim pa krieviem, bet pagaidam sezat un klusejat!

28 237 atbildēt

jo šī ir Latvija. - ебаные латыши , вы такие гордые , что готовы жить в нищите , но русских близко к себе не подпустите . 

22 235 atbildēt

BEIDZAT REIZ DIRST UZ KRIEVIEM!!!!

vnk Latvija ir skaudīga tauta,zinu pat dažus latviešus kas tā saka,latiši pridurki pēdējie ir

26 267 atbildēt

Viss ir vienkariši pec statistikas krievu valoda ir dzimta valoda 37,5(!!!!) procentiem Latvija, tatad vairak neka trešdaļai iedzivotaju. Nu kad jus sapratisiet, ka valoda, kuru uzskata par dzimtu tik liels procents Latvijas iedzivotaju, nevar but svešvaloda. Un kas tas par iemeslu, ka šeit ir Latvija, tas ir tikai valsts nosaukums, galvenais ir cilveki kuri tur dzivo, un latvieši aizmirst, ka kaut ari viņu ir vairak, bet viņi nav vienigi iedzivotaji Latvija.

Un visgalvenakais, kad jus sapratisiet, ka divkopienu valsts nav nekas slikts.

34 304 atbildēt
« 15  16  17  18  19 »