local-stats-pixel fb-conv-api

Atgadījums.604

7156 118

Šonakts manā darbā pa durvīm iebāza galvu iekšā krievu tautības pārstāvis un uzjautāja man krieviski, vai es viņu gribētu nogalināt, ja viņš runātu krieviski. Es teicu, ka nogalināt gan negribētu. Tad viņš teica, ka Rīgā ir cilvēki, kuri grib viņu nogalināt par to, ka viņš runā krieviski. Tad viņš man jautāja, vai es gribētu ņemt automātu rokās un nošaut viņu par to, ka viņš runā krieviski. Atbilde bija atkal noliedzoša, prātā bija doma, ka šamējais arī var ko pačukstēt vadībai par savādāku manu atbildi.

Tad sekoja no viņa puses jautājums, vai es māku runāt krieviski. Atbilde no manis sekoja krieviski (da, ja umeju), lai nerastos lūgums no viņa puses - pierādi. Viņš tad jautāja - kādēļ Tu ar mani nerunā krieviski, ja jau es ar Tevi runāju krieviski ? Uz ko atbildi viņš saņēma sekojošo,- jo šī ir Latvija. Vienīgais zemes pleķītis visā plašajā pasaulē, kurā oficiāli runā latviski. Es pat šo teikumu pabeigt nepaspēju, līdz atskanēja ņirgāšanās - ooo, Latvija, Latvija. Mēs un Krievija jūs pārņemsim un pazudīs tā jūsu Latvija. Pirms tika aizcirstas durvis, es pateicu visu labu un līdz ar to šis stāsts ir beidzies.

Šis vīrietis nebija alkohola reibumā.


Kā jau Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats teica: "Latviešiem šis mazais zemes gabaliņš ir vienīgā vieta, kas ir viņu dzimtene un kur saglabājas viņu valoda. Bet krieviem jau netiek apdraudēta viņu valoda, lielajā Krievijā tas nav iespējams".


Lūdzu, liekat mierā mūsu valodu un mūsu zemi. Savās Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki, bet šis zemes gabaliņš pieder mums.


Par lielu Latviju.

Dievs svētī Latviju.

7156 118 604 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 604

0/2000

Facepalms, visam šitam, no visām pusēm !!

0 0 atbildēt

Šis stāsts jau sen vecs...

0 0 atbildēt

bomāriem jau pofig, viņiem nav ko atņemt, tāpēc mētā krutos ka redz viņus aizstāv, bet viņi atsakās saprast, ka Krievijai vajag šo teritoriju, nevis cilvēkus, kur var būt tik naivi un cerēt ka tad būs baigi labi, ķip būs darbs, kurā varēs neko nedarīt un saņemt naudu, nekā nebij. lašaras. būs tikai sūdīgāk. pirms virināt muti būtu paskatījušies kas notiek krievijā. un tos krievus kas ir kauko sasnieguši vnk aptīrīs tāpat kā tas iepriekš tika darīts. un protams slikti klāsies arī latviešiem. tas tā, bet īstenībā ir tā ka ja arī krieviem sanāks tikt pie mūsu teritorijas, tas nebūs uz ilgu. Krievija tiek ļoti aktīvi iznīcināta, un tā vietā lai tiktu ar to galā taisās atjaunot bijušo psrs, nu jā tiekot pie tām teritorijām, un tās izlaupot, kaukādu brītiņu bik pavilks, bet tas būs uz īsu mirkli. viņiem stratēģija pilnīgā pakaļa. tā kā Krievija tiks iznīcināta ātrāk, nekā tad ja būtu centušies noturēties ar attīstību, nevis uz citu rēķina. 

0 0 atbildēt

Redz kur arī var redzēt ka par daudz krievu Latvijā vai drīzāk- par daudz viņi atļaujas un grib par daudz- jo no kurienes tad tie daudzie mīnusi šeit lai rastos...? 

Kā viens cilvēks teica: ''Lopu vagonos iekšā un uz Sibīriju prom!'' 

0 0 atbildēt

Pretīgi lasīt šos komentārus .. itkā Kā krievi Latvijā kaut ko spētu izdarīt ... nav iemesla saspringt  un uztraukties.... ceru .. ka pēc referenduma šis viss cirks beigsies un Latvijas patērētāju sabiedrība būs koncentrējusies uz citiem faktoriem ..   Ar mērķi uzlabot labklājību un ekonomiku .. 

0 0 atbildēt

Kada sakara rus tgd liek minusus

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Kads man izskadros, sho magisko 3 vardu salikumu " dievs sveti Latviju"  noziimi? :D Ta ir paveele, vai ietekums, es nesaprotu! Tgd dievs izvelas valstis, kuras svetit un kuras ne, un kapeec tieshi LV! Tiesham esmu apjucis, kaads luudzu man paliidziet :D

2 2 atbildēt

ahujetj, atkal diršanās sākās. nu kā vienmēr pēc tādiem izsaucošiem raxtiem.

0 0 atbildēt

Dzīvoju Amerikā un mums rīt ir iespēja iet balsot par vai pret krievu val. Visa mana ģimene ies balsot PRET  Latvijā ir jarunā latviski !

0 0 atbildēt

Dzīvo ārvalstīs ? Arī tev ir iespēja nobalsot http://web.cvk.lv/pub/public/30289.html

0 0 atbildēt

krievi s*kā manu *im*i

0 0 atbildēt

Šādās situācijās es parasti uzticos savam Makarovam. :D

0 0 atbildēt

Es ar asarām acīs lasu krievu komentārus emotion es visu šo dienu klausos tikai Saule, pērkons, daugava un citas dziesmu svētku dziesmas

0 0 atbildēt

kuri idioti sim rakstam lika minusu???

0 0 atbildēt

Kapec nepajautaji kadel vinjsh neruna latviski ja jau saprot ko tu atbildi?

2 2 atbildēt

CCCP

0 0 atbildēt

Es lieku +,jo es esmu latvietis un runāju TIKAI LATVIEŠU VALODU.Tā ir ar  to ka sauc,a ja pareizi Krievi ir puse no latvijas,tādēļ es būtu laimīgs,lai krievi pamestu manu skaisto dzimteniemotion

0 0 atbildēt

viens vārds ko pateikt - muļķi! Jūs neko nepanāksiet te gudri sēžot un aizstāvot katrs savu nāciju / valodu/tautu vai arī savu varonību! Esat tak gudri vienreiz , Latvieši beidzat pazemoties , kas mēs pa tautu ja mēs sevi pazemojam , mēs salīdzinoši ar  Krieviju esam mazi , bet nevajag parādīt ka esam arī tajā pašā laikā nožēlojami , jūs nemākat dzīvot saticīgi ? Izbeidziet viereiz šitās pērtiķu orģijas . Murgs kautkāds! 

0 0 atbildēt
Krievi mīnusus salika D:
2 2 atbildēt
« 13  14  15  16  17 »