local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

karoč man ir baigi labais ierosinājums. Superspēja - par 100 cepumiem nopirkt spēju ar kuru matildes raksti neparādās. Līdzīgi kā reklāmas.

5 0 atbildēt

Vajag izveidot, lai tie cilvēki kuri iziet no čata, ātrāk pazūd no tās malas, ja nē, nevar zināt kurš ir izgājis, bet kurš nē. Un pazūd tikai pēc kādām 3-5min.

Un vēl vajadzētu ieviest atsevišķu tabulu, kur var redzēt kuri draugi ir online. Tur pat kur ir redzami:  Visi, Administrācija tiešsaitē, nereģistrētie.   Tur lūk varētu pievienot 4 tabulu, draugi tiešsaitē.  Jā es zinu tur malā ir redzami draugi online, bet tas nav tik ērti, un tur viņi arī kad iziet offline ļoti ilgi neizzūd.

5 0 atbildēt
Konta izraksts mobilajā versijā.
5 0 atbildēt

Būtu forši ,ja atkal varētu redzēt cik plusus kopumā esmu saņēmis šomēnes un pilnībā

5 0 atbildēt

Lūdzu salabojiet spoku čatu.

5 0 atbildēt

Pieprasu HTTPS protokola lietošanu pašreizējā HTTP vietā.

5 0 atbildēt

Aizstāt ''Palīdzība'' izvēlē ''Vairāk'' ar ''Palīdzība'', noņemt no kategorijām ''Palīdzība'' sadaļas dublējumu un aizstāt ar ''Spoki iesaka''

5 0 atbildēt

Varētu pievienot tādus kā uzdevumus , kurus izspildot tu saņem cepumus un dažas citas fīčas! emotion  emotion 

5 0 atbildēt
Vajag iespēju labot komentāru uz mobilā savādāk jāatvadās no 10c, ja ne tā uzraksta kaut ko
5 0 atbildēt

Mobilajā versijā liela problēma ir reklāmas, kas ir milzīgas un izraisa gļukus. Ja izveidotu 30 dienu recidīvistu, kas skaitās ieejot reizi dienā no mobilā (varbūt arī veicot kādas papildus darbības, piem., ielikt plusu rakstam), tad pēc recidīvista saņemšanas automātiski varētu tikt pie spējas ''Izslēgt reklāmas'', kas reāli atvieglotu dzīvi un varbūt vairāk cilvēku sāktu lietot mob. versiju. 

5 0 atbildēt
Baigi Jau gribetos lai Testus Var ielikt No mobilnika Un jaunus smailikùs. Ar cienu tava negele.
5 0 atbildēt

Vajadzētu topos ieviest sadaļu ''Nedēļas moderators''

4 0 atbildēt
Iespēju padarīt rakstu neaktīvu! emotion
4 0 atbildēt

Būtu jauki ja nereģistrēti profili nevarētu likt komentārus jo dažreiz tur ir tikai sviests un tie niki vnk ...

5 1 atbildēt

 cepumunu jackpot un roullete ķipa lai uzkrātu emotion

4 0 atbildēt

Mobilo versiju!!! emotion 

4 0 atbildēt

Vajag anti - šausmu filtru spokos, lai nav tā, ka ieejot pa nakti spokos, pirmā bilde ko ieraugu ir kaut kāds radījums. Es tā jau cīnos ar savu prātu, ko šausmu filmas ir sabojājušas.  emotion    emotion   emotion  

4 0 atbildēt

Varētu izveidot kaut kādu opciju vai kko tādu, kur ieejot tu vari redzēt savu vērtētāo rakstu (Gan pozitīvi gan negatīvi), labāko un sliktāko komentāru utt...

4 0 atbildēt

Vajadzētu politikas tēmām paredzētu sadaļu, jo tad kad jāraksta kaut ko par politiku tad grūti saprast, kurā kategorijā tas raksts ir jāsprauž...

4 0 atbildēt
Emocijas komentāros un rakstos no mobilā un nospikojiet kko no exs.lv
4 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »