local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Apstipriniet man rakstu beidzot!

6 0 atbildēt

Palielināt avatara gifa lielumu no 60kb uz vismaz 100kb. 60kb tā ir ņirgāšanās, ja vēlies ielikt kādu smagāku gifu jau. 

Atļaut no mobīlās versijas apskatīt savus sekotājus.

6 0 atbildēt

Šķirstot favorītus un izlasot kādu rakstu, piemēram no 3. vai 5. lapas un uzspiežot back, lietotājs atkal nonāk favorītu 1. lapā. Vajadzētu palikt tajā, kurā bija, lai nav atkal jāklikšķo, lai tiktu, kur palika.

6 0 atbildēt

Priekšlikums: Ja redektors piedāvā būt par moderātoru, piekrišanas gadījumā piedāvājums jāpilda nevis vienkārši turpinājumā jāignorē vēstules!!

6 0 atbildēt

jau sen ierosināju - kad būs iespējams embedod tvītus vai facebook postus?

tāpat arī ar facebook video, būtu labi, ja varētu ievietot tāpat kā yt un vimeo.

6 0 atbildēt
Kaut kāds murgs te notiek. Redaktors Nomaina rakstam kategoriju uz neatbilstošu un nevar paskaidrot KĀPĒC. Admins izdzēš komentāru, kuram piekrīt lielākă daļa vērtētāju, bet atstāj cita lietotāja atbildi uz manu komentāru, kurš ir pilns ar rupjībām. emotion Varbūt vajag administrācijai darīt pēc noteikumiem, nevis dzēst visu, kas nepatīk, un paskaidrot, kāpēc, piemēram, "Mistikas" sadaļai atbilstošs raksts tiek pārcelts uz "Tribīni"?Reāli, ne vienā ne otrā gadījumā nekas nebija părkāpts, viss bija atbilstoši noteikumiem.. emotion
8 2 atbildēt

Vai te vel kāds dzīvs? ja ir, tad man ir ieteikums.Es esmu redzējis spokos pilnīgus miskastes rakstus un stulbuma kalngalus, kuri sapelna pāri 100 mīnusiem, bet tie nezkapēc ir apstiprināti.Varbūt jūs varat ieteikt redaktoriem, lai tie pirms apstiprināšanas arī izlasa, kas rakstā rakstīts, nevis tikai nospiež apstiprināt, kā parasti.Pret žurnālistu neko daudz nelīdzēs, jo viņš var publicēt rakstus bez apstiprināšanas, bet varbūt pamēģinam samazināt to rakstu skaitu, kas bojā mūsu ārējo tēlu.

6 0 atbildēt

Man šķiet ka būtu labi, ja spokiem būtu sava android un IOsaplikācija. Tā būtu duadz ērtāk tiem piekļūtu un tos varētu lasīt jebkur, jo mums vienmēr līdzi ir savi viedtālruņi. Bet, ja konkrēti lapai, tad manliekas, ka vajadzētu izdarīt tā, lai ir var ievilkt tekstu no Worda. Ja, kādam tas ir skaidrs tad lūdzu paskaidrojiet man. ( copy un paste nedarbojas!)  emotion 

7 1 atbildēt
Būtu super, ja būtu iespējams ielikt bildi starp jau ieliktām bildēm. Jo papildinot rakstu, vai nu jāliek neiederīgā vietā, vai jādzēš laukā bildes.
6 0 atbildēt
Būtu ideāli, ja varētu rakstā video izkārtot un zem tiem pievienot tekstu. emotion
6 0 atbildēt

Iespēja videoklipus ielikt ne tikai pašā raksta beigās, bet arī raksta vidū vai sākumā u.tml...

6 0 atbildēt
Mobilajā versijā varētu pildīt sociālista mēru un meklēt olimpiskās lāpas vai to kas tajā brīdī aktuāls.
6 0 atbildēt

http://bildites.lv/images/63udavh2/12495/original  ; Es domāju, ka šādā veidā būtu vieglāk, ērtāk, un ātrāk dzēst komentārus kuri nepatīk.

6 0 atbildēt

Atcelt to, ka pēc 7 dienām vairs nevar rediģēt savus rakstus vai tos izdzēst.

5 0 atbildēt

karoč man ir baigi labais ierosinājums. Superspēja - par 100 cepumiem nopirkt spēju ar kuru matildes raksti neparādās. Līdzīgi kā reklāmas.

5 0 atbildēt

Būtu forši ,ja atkal varētu redzēt cik plusus kopumā esmu saņēmis šomēnes un pilnībā

5 0 atbildēt

Pirmajā teikumā jau viena kļūda. Kauns jacky

5 0 atbildēt

Aizvākt to apsveicu par tavu rakstu komentaaru nshit nobalsots tik un tik rreizes saņēmis cik un tik plusus.kad seezzu caur tel un tas suuds izlec besij sleegaat nost,telefonā jau taa ccakariigi seedeet netaa,cau wap spoki neseezzu,jo nav pilna paarskata

5 0 atbildēt

Vajag izveidot, lai tie cilvēki kuri iziet no čata, ātrāk pazūd no tās malas, ja nē, nevar zināt kurš ir izgājis, bet kurš nē. Un pazūd tikai pēc kādām 3-5min.

Un vēl vajadzētu ieviest atsevišķu tabulu, kur var redzēt kuri draugi ir online. Tur pat kur ir redzami:  Visi, Administrācija tiešsaitē, nereģistrētie.   Tur lūk varētu pievienot 4 tabulu, draugi tiešsaitē.  Jā es zinu tur malā ir redzami draugi online, bet tas nav tik ērti, un tur viņi arī kad iziet offline ļoti ilgi neizzūd.

5 0 atbildēt

 

Tātad! Atverot parasto lietotāju rakstus, administrātors vai moderātors tā vai tā lasa tekstu un ja viņš nav lasāms, tad dotajā brīdī viņš tiek laists tālāk, jo nav likuma, kas liedz šādus rakstus publicēt.

Ja raksts ir orgs vai sorgs, tad papildus tiek veikta pārbaude tekstam un sorgu gadījumā arī attēliem uz oriģinalitāti. Ja viņi šo pārbaudi iztur, tad attiecīgi viņi tiek publicēti.

Tie 5% ir normālais neuzmanības kļūdu skaits, kurš lasot īpaši netraucē un to nav nemaz tik grūti aprēķināt.

Kā zināms orgiem ir jābūt noteiktam vārdu skaitam, kuru admini un modi var vienkārši pārbaudīt kautvai https://wordcounter.net/ , tātad, ja  parastajā rakstā, orgā, sorgā ir piemēram 400 vārdu un 20 vārdi ar kļūdām, dotajā brīdī viņš tiks laists cauri, bet ja papildinās noteikumus, tad nē.

Protams ir jau latvieši, kuriem ir pie vienas vietas, gan valoda, gan daudz kas cits, un tādus rakstus, kā Manu mazu mērkaķīti... emotion uztver ar ovācijām, ieliek pozitīvu vērtējumu un prasa vēl, bet vienā jaukā dienā tādu rakstu var kļūt vairāk un tad jau būs par vēlu ko mainīt.

Un tas neattiecas tikai uz rakstiem spokos, bet arī uz ikdienas saziņu, piemēram iedomājies, ieejot veikalā vai vienkārši ejot pa ielu un prasot cik ir pulkstens, tev pateiktu svešvalodā: "Ej tak tu dirst ar savu latviešu valodu, vainu runā manā valodā, vai lasies", tad saki - tev būtu patīkami?

Patīkami diez vai, bet pelnīti gan, jo cilvēks, kas neciena savu valodu un valsti, kurā dzīvo, arī nav jāciena.

Te jau nesenie notikumi parādija iebraucēju attieksmi pret Latviju un latviešiem, ja neesi aizmirsis!

5 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »