local-stats-pixel fb-conv-api

Informēju par KPV LV un aicinu nebalsot par koalīcijas partijām 12.06.20182

Sveicināti visapkārt!


Šoreiz par kaut kādu programmu, datu bāzi, interneta vietni, par kuru daudz runā un neviens nevēlās īsti to lietot, jo tā īsti nestrādā.

Pēc nacionālās Veselības dienesta mājaslapā atrodamās informācijas, E-veselība ir 'elektroniska valsts veselības aprūpes informācijas sistēma drošai, ērtai un ātrai medicīniskās informācijas uzkrāšanai un apmaiņai starp pacientu un viņa ārstniecībā iesaistītajām personām.'

Tik tālu ar teorētisko daļu viss ir kārtībā. Teorētiski sistēma ir pakļauta valstij, tātad ir atkarīga no ierēdņiem un citiem publiskā sektora darbiniekiem, kuriem mēs maksājam algu un kuri uzņemās atbildību mūsu datus apstrādāt likumā noteiktajā kārtībā. Teorētiski, katra ievadītā informācija uzkrājas šajā datu bāzē. Šo informācijas ievadīšanu veic mūsu ģimenes ārsti, lai nav jāstaigā riņķī ar savu slimības vēsturi, kura vienam ir plāna kartiņa, bet citam - bībeles biezumā. Teorētiski, ar kādu no mums kaut kas atgadās Latvija teritorijā, piemēram, notiec mašīna. Tad kādu no mums savāc kāda teorētiski tuvākā ātrā palīdzības brigāde no tālākā pilsētas rajona un aiztransportē uz medicīnas iestādi. Ja kāds no mums nespēj būt pie samaņas un objektīvi atbildēt par savu veselības stāvokli, tad teorētiski ārtsts ievada mūsu personas datus un praktiski ārsts neuzzina neko par mūsu veselību, kaitēm, asins grupu... paga, prakstiski? Jā, prakstiski. Pagaidām.

Jo... "tā paredz, ka darbnespējas lapu un valsts kompensējamo zāļu recepšu aprite ir tikai elektroniska."

Nu paga, mēs tik tikko runājām par pilnu spektru, bet tagad noreducējamies līdz tikai zāļu receptēm un darbnespējas lapām???

Un prakstiski šī sistēma ir jālieto piespiedu kārtā.

Un tālāk slavinošais teksts šīs iestādes lapā:

"Izmantojot E-veselību, medicīniskie dokumenti vairs nav jāraksta ar roku, jādrukā vai fiziski jānogādā. Visa informācija pakāpeniski uzkrāsies un būs pieejama vienuviet gan iedzīvotājiem, gan ārstējošajiem ārstiem."

Jā, patiešām, e-receptes darbojas. Esmu izmēģinājis praksē. Pārējais vēl nē. Vismaz ne Latvijas iedzīvotājiem pēc noklusējuma. Baibai Brokai, Belēvičam, Mārim Sprūdam un tamlīdzīgiem - iespējams viss darbojas, jo viņi ir VIP personas. Un kā jau VIP - visur bez rindas, visur var sarunāt, piķis caur tādiem nāk, prieks apkalpot. No pārējiem reti ieņēmumi +/-100 Eiro robežās, nav īpaši ko tur pūlēties... bet, kuri ir nodokļu maksātāji un kuri ir šīs naudas saņēmēji?

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 02.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018- vakars uz ezera

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 04.06.2018 - 05.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 09.06.2018

Īsais raksts šodien 10.06.2016

Nedaudz garāks raksts šodien 11.06.2018

Par neuzticības izteikšanu veselības ministrei Andai Čakšai ! 60 Eiro/stundā ITišņikam par E-slimās-Veselības programmēšanas darbiem 5 mēnešu garumā. Noskaties un padod tālāk. Tava nauda un... Tava veselība.

7 31 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Visiem politikiem,kas teeree muusu naudu vajadzeetu sagriezt seju.

0 0 atbildēt

ienācu ielikt mīnusu un ignorēt Tevi!

0 0 atbildēt