local-stats-pixel fb-conv-api

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 04.06.2018 - 05.06.201811

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 02.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018- vakars uz ezera

Labvakar, labrīt, labdien!

Šajās vēlēšanās mums visiem ir divi varianti. "Mainam valsti... vai, atvainojos,... piz*ījam tālāk šo valsti"/Aldis Gobzems. Atvainojos, jūs nepiz*īsiet. Piz*īs mūsu korumpētā vara, mūsu maksātnesējas administratori, mūsu politiķi....

Šodien atkal daudzi sū*i uzpeldēja, ka visu nav iespējams uzrakstīt šeit. Latvijā sū*i notiek katru dienu... mēs to visu uztveram kā normu. Mēs no tā ciešam. Mūsu izglītība no tā cieš. Mūsu ieņēmumi no tā cieš. Mūsu valsts infrastruktūra no tā cieš. No valsts aizbrauc vidēji 35...60 cilvēki dienā... joprojām.

Par ko prieks. Ir tādi cilvēki kā Aldis Gobzems, kuri sāk atklāti par to runāt. Ir tādi kā Artuss Kaimiņš, kuri informē jūs par noziegumiem politikā un ierēdniecībā. Un tam visam rezultāts ir KPV LV - dīvaina partija, kā rakstījis kaut kāds anonīmiķis Sesks Kasjaks savā rakstā, kuras līderi uz ielas ķer Māris Sprūds... tas cietumā sēdējis klauns... tagad meklē kompromātus pret Aldi Gobzemu.


Bet manu rakstu, kā vienmēr, lūdzu, vērtējiet... kā nu sanāk, pēc noklusējuma.

Jautājums arī Jacky. Kur viens no maniem rakstiem pazudis. Pats raksts nav pazudis, bet vairs neparādās manos sarakstos (skatīt pirmo bildi)?

Raksta beigās arī divi video ar Aldi Gobzemu no pēdējiem diviem raidījumiem. Pirmajā pagriez skaļāk. Pasauc arī radus, draugus... pārsūti. Tas jādzird un jāredz ir visiem.

Saites uz partijas KPV LV lapām:

KPV LV

Kam Pieder Valsts Facebook

Artusa Kaimiņa Atbalsta Grupa Facebook

Artusa Kaimiņa Atbalsta Grupa Draugiem

Kam Pieder Valsts (KPV LV) Draugiem

20 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tik nesakarīgu un nestrukturētu rakstu sen nebiju redzējis! Ja gribi vēlētājus, tad vismaz pacenties rakstu uztaisīt baudāmu, citādi liekas ka KPV strādā tikai diletanti. Bet zin kas būs, kad ievēlēs: būs kārtējā deķa raušana katram uz savu pusi, un beigās viss paliks tādos pat s##os kā līdz šim, kā tas notiek katras vēlēšanas! Jau līdz kaklam šī demogoģija, jo vienīgais veids kā kaut ko mainīt ir aizbēgt no šīs s##a valsts! Kā zaga tā zags, kā nevarēja ko atrisināt, tā nevarēs, kā ceļu kvalitāte bija d***ā tā būs, kā bīda savējos, tā bīdīs, kā drakoniski pārbaudīja un aplika ar nodokļiem visu, tā apliks! Kā nebija soc.nodrošinājuma, tā nebūs! Nav pat nekāda plāna kā palīdzēt bezdarbniekiem, vienīgais risinājums- piešķirsim 100 eur stipendiju bezdarbnieku kursos. 100 eur??? Kurš var izdzīvot par 100 eur??? Ir tāds bardaks, ka cilvēkiem vienkārši apnicis gadu no gada cīnīties, ja viņus neklausās. Un kā muļkiem cerēt, ka nākošajās vēlēšanās atnāks mesija un beidzot būs likums un kārtība. Vienkārši apnicis. Tas pats ar jums būs- pavaukšķēsiet, ar muti maizi nopelnīsiet un tad aste kājstarpē, jo nauda jāpelna?? Ko jūs variet teikt savam attaisnojumam, ka tā nebūs??

5 0 atbildēt

"Ir tādi kā Artuss Kaimiņš, kuri informē jūs par noziegumiem politikā un ierēdniecībā."   emotion 

 Viņš diemžēl ir nokavējis - prese vai pat paši iedzīvotāji to parasti pamanās izdarīt pirms viņa...

3 0 atbildēt

Atmetot visus frazeoloģismus, ieslīgšanu terminoloģijas, gramatikas un filoloģijas jautājumos, tāpat kā visus pārējos demagoģijas instrumentus, galvenie jautājumi.

KPV LV - kāda ir jūsu pievienotā vērtība šai Saeimā? Nē, mani neinteresē cik gigabaitus Kaimiņa kungs ir piefilmējis. Mani interesē konkrēta fiziska pievienota vērtība, kas manu vēlētāja dzīvi ir uzlabojusi. Likumprojekti? Brāķa labojumi citos likumprojektos? Kādi Artusa sasniegumi vai padarītais komisijās, kurās darbojas (-ies)? Ko Artusa abi palīgi sadarījuši, kā veicas darbā?

KPV LV ir tikusi pie 9 vietām 7 pašvaldībās. Stāstiet, kādi kalni gāzti?

3 0 atbildēt

Visi vienādi viņi...

0 0 atbildēt

OKEY!

0 0 atbildēt